Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy przyszły zobaczyć Kaczyńskiego
~Dobry niezalogowany
30 września 2013r. o 21:04
capitanosss napisał(a): ...poświecił cale swoje życie

A co już nie żyje?:>

capitanosss napisał(a): ...nasuwa mi się pytanie dlaczego ukrzyżowali Jezusa..??....już wiem ,bo był nieskończenie dobry.............

W takim razie na mnie kolej! :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10897
#Anonim10897 nieaktywny
30 września 2013r. o 21:11
capitanosss napisał(a): Lech Kaczyński...jedyny polityk,obywatel w tej Polsce.....który bezinteresownie i oddanie z sercem walczy o dobro obywateli o dobro naszego narodu...KOCHA POLSKĘ...poświecił cale swoje życie w dążeniu do dobra,do normalności

...nasuwa mi się pytanie dlaczego ukrzyżowali Jezusa..??....już wiem ,bo był nieskończenie dobry.............

Napisałeś mądrze...Ale to za trudne do zrozumienia przez "świat" walczących każdego dnia o przetrwanie . Ludzie są zmęczeni ciągłym brakiem pieniędzy , pracy. Nie maja czasu na czekanie. Chcieliby mieć wszystko już , zaraz...
Aha , napisałeś LECh , czy nie powinno być Jarosław ??
2900
#falco nieaktywny
30 września 2013r. o 21:12
~Dorota napisał(a): W przeszlosci s.p. Andrzej Lepper był premierem i glosowalo na Samobrone 17% i jak to się skonczylo?

byłem na spotkaniu z p. Lepperem,zadałem jedno pytanie i było to pytanie bezpośrednie na które zresztą otrzymałem odpowiedz :)
tu jak czytam ,pytania były ,,na karteczkach,, i WYBIERANO !!!!
jaki z tego wniosek?...wybrano te pytania które były ,,wygodne,, wiec niech mi tu ,,...y,, nie wciskają kitu o ,,wolności ,demokracji,prawie i sprawiedliwości,,
ja miałbym tylko jedno pytanie do Kaczyńskiego
czy przeprosił ,czy przeszło mu przez myśl chociaż aby przeprosiĆ OBYWATELA RP za prostactwo jakim sie wykazał mówiąc coś takiego jak ,,spieprzaj dziadu,,
dla mnie jedno jest pewne
PiS u władzy, to kaganiec na nasze usta ,koniec demokracji jakakolwiek ona jest , i ciągłe wojny w skłóconym narodzie...
każdy z nas będzie wtedy ,,dziadem,,
:>

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
10897
#Anonim10897 nieaktywny
30 września 2013r. o 21:16
Falco , myslę ,że nie masz racji.Ten , jak napisałeś "kaganiec" z pewnością nie będzie przeznaczony dla Ciebie , dla mnie i milionów innych.Ci , których on dotknie , maja prawo się obawiać.Ale chyba zasłużenie. Nie jestem PiS-iorem , to gwoli wyjaśnienia. :D
4668
#Anonim4668 nieaktywny
30 września 2013r. o 21:21
virgo napisał(a):
capitanosss napisał(a): Lech Kaczyński...jedyny polityk,obywatel w tej Polsce.....który bezinteresownie i oddanie z sercem walczy o dobro obywateli o dobro naszego narodu...KOCHA POLSKĘ...poświecił cale swoje życie w dążeniu do dobra,do normalności

...nasuwa mi się pytanie dlaczego ukrzyżowali Jezusa..??....już wiem ,bo był nieskończenie dobry.............

Napisałeś mądrze...Ale to za trudne do zrozumienia przez "świat" walczących każdego dnia o przetrwanie . Ludzie są zmęczeni ciągłym brakiem pieniędzy , pracy. Nie maja czasu na czekanie. Chcieliby mieć wszystko już , zaraz...
Aha , napisałeś LECh , czy nie powinno być Jarosław ??

...zgadza się mialo byc Jaroslaw...moje niedopatrzenie....PRZEPRASZAM
2900
#falco nieaktywny
30 września 2013r. o 21:28
virgo :)
możesz napisać kogo on dotknie?
kto może się tego obawiać?

kogo nie?...chyba masz na myśli jednych ,jedynych ,,słusznie myślących wyznawców Kaczyńskiego typu Brudziński , Hoffman i i im podobnych...

"bierz życie z każdym oddechem..."
10897
#Anonim10897 nieaktywny
30 września 2013r. o 21:32
Nie mogę wskazać palcem i powiedzieć tego i tego. Wszak to nie ja będę zakładała ony kaganiec .
Ty również wiesz albo przypuszczasz kogo. Ani chybi ( jak mawiał mój profesor od farmakologii) dotknie tych , którzy wyprzedali nasz majątek narodowy i zadłużyli kraj ;) Chyba należy się im Trybunał Stanu ??
2884
ela
30 września 2013r. o 21:40
falco napisał(a): ... ja miałbym tylko jedno pytanie do Kaczyńskiego
czy przeprosił ,czy przeszło mu przez myśl chociaż aby przeprosiĆ OBYWATELA RP za prostactwo jakim sie wykazał mówiąc coś takiego jak ,,spieprzaj dziadu,,
dla mnie jedno jest pewne
:>
"Spieprzaj dziadu" to takie regionalne powiedzenie równoznaczne z "weź się". Nie ma nic wspólnego z dziadem - człowiekiem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza