capitanosss napisał(a): ...poświecił cale swoje życie
capitanosss napisał(a): ...nasuwa mi się pytanie dlaczego ukrzyżowali Jezusa..??....już wiem ,bo był nieskończenie dobry.............
capitanosss napisał(a): Lech Kaczyński...jedyny polityk,obywatel w tej Polsce.....który bezinteresownie i oddanie z sercem walczy o dobro obywateli o dobro naszego narodu...KOCHA POLSKĘ...poświecił cale swoje życie w dążeniu do dobra,do normalności
...nasuwa mi się pytanie dlaczego ukrzyżowali Jezusa..??....już wiem ,bo był nieskończenie dobry.............
~Dorota napisał(a): W przeszlosci s.p. Andrzej Lepper był premierem i glosowalo na Samobrone 17% i jak to się skonczylo?
Zastosowana autokorekta
virgo napisał(a):capitanosss napisał(a): Lech Kaczyński...jedyny polityk,obywatel w tej Polsce.....który bezinteresownie i oddanie z sercem walczy o dobro obywateli o dobro naszego narodu...KOCHA POLSKĘ...poświecił cale swoje życie w dążeniu do dobra,do normalności
...nasuwa mi się pytanie dlaczego ukrzyżowali Jezusa..??....już wiem ,bo był nieskończenie dobry.............
Napisałeś mądrze...Ale to za trudne do zrozumienia przez "świat" walczących każdego dnia o przetrwanie . Ludzie są zmęczeni ciągłym brakiem pieniędzy , pracy. Nie maja czasu na czekanie. Chcieliby mieć wszystko już , zaraz...
Aha , napisałeś LECh , czy nie powinno być Jarosław ??
falco napisał(a): ... ja miałbym tylko jedno pytanie do Kaczyńskiego"Spieprzaj dziadu" to takie regionalne powiedzenie równoznaczne z "weź się". Nie ma nic wspólnego z dziadem - człowiekiem.
czy przeprosił ,czy przeszło mu przez myśl chociaż aby przeprosiĆ OBYWATELA RP za prostactwo jakim sie wykazał mówiąc coś takiego jak ,,spieprzaj dziadu,,
dla mnie jedno jest pewne
:>