Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy przyszły zobaczyć Kaczyńskiego
~ niezalogowany
30 września 2013r. o 21:55
"spieprzaj dziadu" tzn. uciekaj dziadu,a jak ktoś się urodził dziadem to będzie dziadem....przecież nie powiem do dziada....SPIEPRZAJ KSIĘCIU.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
30 września 2013r. o 21:57
ja znam inne chyba też ,,regionalne powiedzonko,,

,,wal się palancie,, ;)
myślisz że Kaczyński się nie obrazi? ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Papuga niezalogowany
30 września 2013r. o 22:10
falco napisał(a):
~Dorota napisał(a): W przeszlosci s.p. Andrzej Lepper był premierem i glosowalo na Samobrone 17% i jak to się skonczylo?

byłem na spotkaniu z p. Lepperem,zadałem jedno pytanie i było to pytanie bezpośrednie na które zresztą otrzymałem odpowiedz :)
tu jak czytam ,pytania były ,,na karteczkach,, i WYBIERANO !!!!
jaki z tego wniosek?...wybrano te pytania które były ,,wygodne,, wiec niech mi tu ,,...y,, nie wciskają kitu o ,,wolności ,demokracji,prawie i sprawiedliwości,,
ja miałbym tylko jedno pytanie do Kaczyńskiego
czy przeprosił ,czy przeszło mu przez myśl chociaż aby przeprosiĆ OBYWATELA RP za prostactwo jakim sie wykazał mówiąc coś takiego jak ,,spieprzaj dziadu,,
dla mnie jedno jest pewne
PiS u władzy, to kaganiec na nasze usta ,koniec demokracji jakakolwiek ona jest , i ciągłe wojny w skłóconym narodzie...
każdy z nas będzie wtedy ,,dziadem,,
:>

Amen !!

Zastosowana autokorekta

2884
ela
30 września 2013r. o 22:29
~ napisał(a): "spieprzaj dziadu" tzn. uciekaj dziadu,a jak ktoś się urodził dziadem to będzie dziadem....przecież nie powiem do dziada....SPIEPRZAJ KSIĘCIU.
"Spieprzaj dziadu w słodkie maliny", "spadaj", "wypad", "pal wroty". Oj jest trochę tych powiedzonek :D
~mir.ko niezalogowany
30 września 2013r. o 23:09
rozmowa z prezesem , 30 września 2013

http://azartsat.pl/index.php/programy/rozmowa-tygodnia
~olka niezalogowany
30 września 2013r. o 23:37
Szkoda już miejsca na forum na ten temat. Był, na szczęście wyjechał i gitara!
211
skorn
30 września 2013r. o 23:42
(...)

Zmoderowano 01.10.2013 godz.8:10 - powód: ubliżanie innej osobie (moderator)

<i>
217
#Anonim217 nieaktywny
1 października 2013r. o 0:22
~olka napisał(a): Szkoda już miejsca na forum na ten temat. Był, na szczęście wyjechał i gitara!

zgadzam się całym sobą :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Metrohouse zaprasza