Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy przyszły zobaczyć Kaczyńskiego
2900
#falco nieaktywny
1 października 2013r. o 6:18
skorn

jest powiedzonko-,,młody i głupi,, co znaczy że młody ma szansę się czegoś nauczyć i zejść z tego świata odrobinę chociaż mądrzejszy
wątpię jednak w to, czy ciebie to dotyczy
ja ,,stary,,?...być może ale pociesza mnie fakt że ciebie tez starość dopadnie :D
,,hipokryta,,? -tylko wg. twojego ograniczonego ,,myślenia,,
moi ,,idole z PZPR,, ? :D
kolejny bezsens-jeśli już to z SLD
(wymień swojego idola) ;)
i ,,nieuczciwy,,
może tylko nie naiwniak :D

ale powtarzaj to niczym ktoś kto powiedział coś o wielokroć powtarzanym kłamstwie ... ;)
wiesz o tym ze zaczynasz być śmieszny?zaczynasz też przypominać mi Macierewicza... :)
,,prawda jest tylko jedna-moja prawda,, :D
dlatego to już koniec mojego pisania na ten temat...

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 października 2013r. o 9:10
Jak powszechnie wiadomo jestem przeciwnikiem struktur politycznych i tzw. Władzi . Ale przypominam sobie główne założenia Rządu Technicznego Prof. Glińskiego, którego Kaczor desygnował na Premiera . Pamiętacie , jak się na Wielkiej Górze Mówców-Głupców śmiali się z tableta ? Program Rządu Technicznego jest jeszcze dostępny w necie , kto chce ten znajdzie. Dla porównania poczytajcie jak Kuźmiuk masakruje projekt budżetu POpaprańców na 2014.

http://www.stefczyk.info/publicystyka/opinie/kuzmiuk-projekt-budzetu-na-2014-r-czyli-fikcja-goni-fikcje,8661477684

i dowcipny komentarz odnośnie budżetu w sieci wyszperany :

"
2.drit 30.09.2013 21:19

Budżet na miarę, pieniędzy starczy do Lipca , a później nowelizacja i podniesienie VAT do 60% i jakoś przeczołgamy do końca roku.
Dla zrównoważenia budżetu MON zakupi ze cztery łodzie podwodne – wersja górska light, znaczy bez torped (zrobi się przetarg na cztery sztuki w 2015r.).
Co za świat, każdy każdego chce stuknąć na szmalec, a żeby to wszystko jasny szlag już trafił albo torpeda. " :D

Chyba zostanę Pisiorem :D
Miłego dnia Wam życzę :)

Dopisane 01.10.2013r. o godz. 09:10:

A Gwiazdowskiego za autorytet raczej bym nie brał Drogi Antykomunisto :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
1 października 2013r. o 11:58
A dlaczegóż ?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
1 października 2013r. o 12:49
Pannazdzieckiem napisał(a):

Dopisane 01.10.2013r. o godz. 09:10:A Gwiazdowskiego za autorytet raczej bym nie brał Drogi Antykomunisto

Piotrze , dlaczego odrzucasz akurat Gwiazdowskiego ? Dlaczego odrzucasz głos rozsądku a wspierasz fantazje ?

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
1 października 2013r. o 14:06
falco napisał(a): zaczynasz też przypominać mi Macierewicza... :)
,,prawda jest tylko jedna-moja prawda,,

Piękna ilustracja skuteczności prania mózgu i wdrukowywania cudzych myśli przyjmowanych potem za własne.
Macierewicz jest wyjątkowo inteligentnym i posiadającym dużą wiedzę m.in. o sprawach wojska i bezpieczeństwa państwa. Dlatego jest tak powszechnie znienawidzony przez pełowskich naciągaczy i krętaczy. I dlatego jest współczesną odmianą Żyda z nazistowskich Niemiec Stąd nieustanne opluwanie go i wszelkie manipulacje, by nie dopuścić do publicznej równoprawnej konfrontacji z nim. Bo wtedy mali krętacze zostaną błyskawicznie skompromitowani.

No to dawaj sokole - przytocz tylko taką kompromitująca Macierewicza wypowiedź. Skoro to taki zacietrzewiony głupek - masz bardzo łatwe zadanie. I nie mam na myśli jakichś wyrwanych z kontekstu wypreparowanych zdań tylko jakąś tezę z uzasadnieniem.
Wal śmiało - przytocz [img=1380629211_bi269km.jpg]
5239
#Nieska69 nieaktywny
1 października 2013r. o 15:38
Na widowni same "Mohery" :/
~ niezalogowany
1 października 2013r. o 16:55
Nieska69 napisał(a): Na widowni same "Mohery" :/

Nieprawda. Ponadto mohery też ludzie, czyjeś babcie i rodzice, i mają te same prawa, również wyborcze :P
~ niezalogowany
1 października 2013r. o 16:57
... i jeszcze jedno! Kiedyś i ty będziesz moherem :D może nawet doczekasz się czasu eutanazji w Polsce? wtedy zobaczymy, jaka będzie twoja opinia o moherach :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.