Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy przyszły zobaczyć Kaczyńskiego
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 października 2013r. o 22:33
Preczzkomuna napisał(a): A dlaczegóż ?

Kiedy w ścierwomediach pokazywali Ateny z lotu ptaka i i widać było , że są baseny w przydomowych ogródkach ( być może fotomontaż ), to Gwiazdowski powiedział , że kryzys grecki , to efekt hulaszczego życia greckich emerytów i rencistów ( gdzieś już słyszałem ten slogan, kto wie , czy nie u Laskowika. To po pierwsze. Po drugie , chłopaki w necie twierdzą ( a ja się z nimi zgadzam ) , że nie ma kapitalizmu i wolnego rynku . Adam Schmit się pomylił. Jest pozbawiony ludzkich odruchów, bezwzględny, globalny korporacjonizm.
Powiedz mi Drogi Antykomunisto , jak to możliwe , aby facet firmujący własnym nazwiskiem zdechłą ideę , żeby nie powiedzieć oszustwo , może być Twym autorytetem ? Kto jak kto, ale Ty doskonale wiesz , co jest grane na tej nieszczęśliwej Planecie , Przemo dopiero się uczy , podobnie , jak i ja. Pozwolisz , że przypomnę naszą wymianę zdań o Kennedym. Parytet złota przyczyną śmierci.
Po trzecie. Nie wiem , dla kogo Gwiazdowski pracuje, ale sądząc po Jego komentarzach odnośnie książki „ tej lewaczki „ Naomi Klein , to robi dla banksterów z eurokołchozu . Robi pod hasłem: Polaczki , nic się nie stało , ja czuwam, ja się na tym znam.

Obaj stoimy po tej samej stronie barykady Drogi Antykomunisto :). Won ze sprzedajnymi autorytetami.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Iza niezalogowany
1 października 2013r. o 23:21
Pannazdzieckiem napisał(a):
Kiedy w ścierwomediach pokazywali Ateny...

Witam, Panienko,
jeżeli mogę Ciebie troszeczkę pocieszyć, to powiem, że to nie tylko nasz problem. Kapitalizm nie jest taki zły, ... ale zerknij sobie na:
http://libertarianin.org/filmy/aaron-russo/ameryka-od-wolnosci-do-faszyzmu/, no może jeszcze na ostatni wywiad z Aaronem Russo.
Pozdrawiam :)
~ niezalogowany
1 października 2013r. o 23:26
falco napisał(a): coś kompromitującego Macierewicza?
jego wypowiedzi na temat ,,mgieł smoleńskich,,helu,magnesów i cholera wie co jeszcze pomijając spiski na linii Tusk -Putin ;)

Jest tak jak gość napisał - dałeś sobie wdrukować poglądy i myślisz, że są twoje!
To jest właśnie problem z Macierewiczem - nie masz nic- tak jak wszyscy - na poparcie swoich bredni o nim - słownie 0!
Tylko własną bezpodstawną ale za to gorącą wiarę!
217
#Anonim217 nieaktywny
2 października 2013r. o 0:19
~ napisał(a):
falco napisał(a): coś kompromitującego Macierewicza?
jego wypowiedzi na temat ,,mgieł smoleńskich,,helu,magnesów i cholera wie co jeszcze pomijając spiski na linii Tusk -Putin ;)

Jest tak jak gość napisał - dałeś sobie wdrukować poglądy i myślisz, że są twoje!
To jest właśnie problem z Macierewiczem - nie masz nic- tak jak wszyscy - na poparcie swoich bredni o nim - słownie 0!
Tylko własną bezpodstawną ale za to gorącą wiarę!

a co Ty masz masz na poparcie "oczywistych" prawd tego durnia ??
211
skorn
2 października 2013r. o 0:23
Kiedy w końcu nabierzesz jakieś minimum kultury? Durniami to możesz sobie w domu żonglować, gimbusie.

<i>
217
#Anonim217 nieaktywny
2 października 2013r. o 0:29
od mojego domu szczawiu to się od.. krec .
Jak nazwać ...a który twierdzi bezpodstawnie że był rozpylany hel i sztuczna mgła.
Rusz beretem. To nie boli. A jeśli chodzi o ubliżanie to popatrz na swój poziom PiSiorku

Zastosowana autokorekta

211
skorn
2 października 2013r. o 0:34
Co wolno wojewodzie, to nie tobie, smrodzie.

<i>
217
#Anonim217 nieaktywny
2 października 2013r. o 0:36
widać masz to samo w głowie co i w awatarze
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza