Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy przyszły zobaczyć Kaczyńskiego
~xyz niezalogowany
1 października 2013r. o 21:01
..."
jaki kraj taka armia ale zasady są w każdej dziedzinie...ruchu drogowego ,współżycia w środowisku ,zasady sa w szkołach i urzędach ...
mniej lub bardziej ważne i mniej lub bardziej istotne..."
Papugo, a czym są wg Ciebie "zasady" ???? szczególnie te współżycia w środowisku? itd itp , pierdu, pierdu ....Takiś prawy? A masz do "oddania" jeszcze jakieś yorki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
1 października 2013r. o 21:05
te które miałem dawno ,,oddałem,, :P
dlaczego nie pokryłeś części kosztów szczepień,wyżywienia ,założenia książeczek itd

masz coś jeszcze do napisania? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
1 października 2013r. o 21:11
falco napisał(a): wiecie co tutaj napiszę?

hehe, dyletant się wypowiada :D
2900
#falco nieaktywny
1 października 2013r. o 21:13
właśnie :)
a dookoła sami fachowcy :D

10897
#Anonim10897 nieaktywny
1 października 2013r. o 21:17
falco napisał(a): i do virgo :)
jaki kraj taka armia ale zasady są w każdej dziedzinie...ruchu drogowego ,współżycia w środowisku ,zasady sa w szkołach i urzędach ...
mniej lub bardziej ważne i mniej lub bardziej istotne
jeśli więc mamy taką a nie inną armie,taką a nie inną obronność powiedzmy żołnierzom ,,olewajcie rozkazy,, bo i tak nic nie znaczą ;)

Drogi Falco , nie oburzaj się na mój komentarz. :] Lubię czytać to , co wpisujesz , podoba mi się Twój tok rozumowania . Jak napisałam wcześniej , nie jestem PiS-iorem . Jednak trzęba przyznać rację tam , gdzie ona jest i tym , którzy ją głoszą. Tylko tyle. Umieć nabrać dystansu do wielu spraw , które zawładnęły naszą krajową polityką. I nie dać sobie robić wody z mózgu. :* Zasady ... napisałeś. Masz rację . Zasad należy przestrzegać. Ale w wojsku są REGULAMINY , wydaje mi się ,iż nie jest regulamin tożsamy z zasadami. Tu bym się nie upierała ;) I jeszcze jedno. Chcesz byśmy tu "na dołach" przestrzegali zasad. A ci , którzy rządzą krajem , kreują politykę , czy oni przestrzegają zasad ??
2900
#falco nieaktywny
1 października 2013r. o 21:21
szkoda mi opuszczać tak ,,doborowe,, towarzystwo ale zaraz zaczyna się ,,zwierciadlo,, pózniej ,,szkiełko,, więc się podszkolę :D
jutro kupię sobie ,,fakty i mity,, a przy odrobinie szczęścia może trafię jeszcze w kiosku ,,Nie,,

miłego ,,bujania w obłokach,, a raczej w oparach ...szkoda że absurdu ale zawsze to coś... ;)

~xyz niezalogowany
1 października 2013r. o 21:26
falco napisał(a): te które miałem dawno ,,oddałem,, :P
dlaczego nie pokryłeś części kosztów szczepień,wyżywienia ,założenia książeczek itd

masz coś jeszcze do napisania? :D

Mam "fachowcu".... żałosny jesteś w tych swoich mądrościach i frazesach.... A dlaczego mam pokrywać koszty czegoś na czym ty zarabiasz???? Takiś prawy???? A zapłaciłeś wszelkie podatki????? Wracasz i klepiesz w klawiaturę i wymądrzasz się na forum - nawet w temacie podatku za psa:) . Dopóki nie "oddawałeś" szczeniaków miałem cię za mądrego i porządnego gościa ...cóż papugi oprócz tego że są ładne i kolorowe .... to są tylko głośne... "pusto" głośne...
2900
#falco nieaktywny
1 października 2013r. o 21:41
ale mi ,,dokopałeś,, :D

jestem wręcz załamany... :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!