Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy przyszły zobaczyć Kaczyńskiego
211
skorn
2 października 2013r. o 0:41
Powiedział gość z głupiutkim misiem w awatarze.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
217
#Anonim217 nieaktywny
2 października 2013r. o 0:44
nie przesadzaj. co najwyżej lekko nierozważnym.
Aczkolwiek przy twoim i tak jest nieźle
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 października 2013r. o 7:37
~Iza napisał(a): ...Witam, Panienko,

Bądź pozdrowiona Droga Arystokratko :) . Od jakiegoś czasu myślę o rozruszaniu partii libertarjańskiej w Bolesławcu , ale:
1. Nie wierzę w system polityczny
2. Za głupi jestem
3. Preczzkomuną nie chce mi pomóc
4. A Skornik i Przemo kłody pod nogi rzucają

:D:D:D

Ale staram się szerzyć ideę w miarę możliwości ,opowiadając od trzech lat Bolecnautom, o oszustwie rezerwy szczątkowej . Pozwolę sobie tutaj na mały cytacik z zapodanej przez Ciebie strony :

Pozwólcie mi emitować i kontrolować pieniądze kraju, a ja nie dbam o to, kto tworzy jego prawa”. – Mayer Amschel Rothschild

Powiedział to skubaniec lata temu , do dzisiaj ten system obowiązuje. To tyle jeśli chodzi o demokrację :). Myślicie , że Gwiazdowski o tym nie wie ?
No ... jeśli nie wie ... to Wy wiecie , i kto tu jest profesorem ? :D
Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
2 października 2013r. o 7:52
tieri napisał(a):
a co Ty masz masz na poparcie "oczywistych" prawd tego durnia ??

Mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem?
To wy twierdzicie (co najmniej ty i Falco) , że Macierewicz to duren i kłamca. A skoro nie macie żadnych dowodów - to jest to wasza ślepa i nieracjonalna, bezpodstawna wiara. Nie macie własnego zdania tylko powtarzacie bezmyślnie zmanipulowane kłamstwa propagandowe
217
#Anonim217 nieaktywny
2 października 2013r. o 8:36
kłamstwa?? masz dowód na sztuczną mgłę?? hel rozpylony??
Wywody pseudofachowców z samolotem z Lego. Jeśli oni są dla Ciebie wiarygodni to współczuję

Dopisane 02.10.2013r. o godz. 08:36:

masz jeszcze coś nt Antuana
4335
2 października 2013r. o 8:47
Spójrz na logikę faktów Tieri :). Po tzw. „ katastrofie „ Polska scena polityczna została pozbawiona w zasadzie opozycji. Na Kaczora plują jadem kto tylko może, a ci , co przy korycie mogą już robić wszystko. Dla mnie osobiście , to morderstwo , nie wiem tylko , kto za tym stoi, a spekulować nie chcę. Patrz śmierć Kennedyego, jako przykład.
Nie ma więc sensu wyzywać się od durni.

Na mnie czas , miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
2 października 2013r. o 9:12
rosja nie mogla do tego przylozyc reki. Putin stara sie o Pokojową Nagrode Nobla. ;)
4335
2 października 2013r. o 9:15
:D Nara :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza