jego wypowiedzi na temat ,,mgieł smoleńskich,,helu,magnesów i cholera wie co jeszcze pomijając spiski na linii Tusk -Putin ;)
ale dla mnie jedno jest tak głupie że przebija wszystko
za to powinien odpowiadać nie tylko przed trybunałem ale przed sądem bo naruszył struktury obronności państwa
ujawnienie danych agentów wywiadu to przechodzi pojęcie ,tego nie mógł zrobić normalny człowiek,odpowiedzialny polityk ...
co się stało w USA z gościem który opublikował tajne dane w necie ?
popierduje w pasiaczki :D
a ten tutaj nadal snuje swoje teorie spiskowe...
utwierdzam się dlatego że to nie jest normalny kraj,dla normalnych ludzi co nie znaczy że takich tu brakuje :)
#Anonim10897 nieaktywny 1 października 2013r. o 19:53
Falco , napisałeś : "za to powinien odpowiadać nie tylko przed trybunałem ale przed sądem bo naruszył struktury obronności państwa
ujawnienie danych agentów wywiadu to przechodzi pojęcie ,tego nie mógł zrobić normalny człowiek,odpowiedzialny polityk ..".
Jaką Polska ma jeszcze obronność ?? Gdzie armia , sprzęt , nowoczesne uzbrojenie... ;( Zresztą nie tylko jakość ale i ilośc. Czyzbyś wierzył , jak ci sprzed wojny , że jesteśmy silni , zwarci i gotowi ??
Ujawnienie agentow...a nie wiesz skąd ci agenci zjawili się w Polsce... ??
Nie znasz tematu od podstaw, opinia bardzo płytka i powierzchowna, oparta na relacjach odpowiednich mediów. Lepiej się nie wypowiadaj na tematy, o których nie masz pojęcia... murarz, chłop małorolny, po przeczytaniu gazety, oglądaniu TVN zabiera głos? śmiechu warte :P
i do virgo :)
jaki kraj taka armia ale zasady są w każdej dziedzinie...ruchu drogowego ,współżycia w środowisku ,zasady sa w szkołach i urzędach ...
mniej lub bardziej ważne i mniej lub bardziej istotne
jeśli więc mamy taką a nie inną armie,taką a nie inną obronność powiedzmy żołnierzom ,,olewajcie rozkazy,, bo i tak nic nie znaczą ;)
po jaka cholerę zasłania sie twarze agentów CBA czy innych służb? to że mamy kiepściutką armię (dobre sobie-armię ;) ) nie jest tu argumentem do ujawniania danych agentów...
znacie jeszcze chociaż jeden kraj który takie dane ujawnił :D
może przykład?
wiecie co tutaj napiszę?
chcę aby Pis wygrał...naprawdę
ale wy szanowni fachowcy od polityki :D obudzicie sie kiedyś ,,z ręką w nocniku,, :D
dlatego chcę ich wygranej
dostaniecie swoje obiecane miliony mieszkań,kolejny wzrost gospodarczy,nastąpią masowe powroty ludzi z emigracji zarobkowej,podniosą wam minimalną krajową a jednocześnie obniżą wiek emerytalny ,nie będzie elastycznych czasów pracy...
czego jeszcze chcecie?
on wam wszystko da...nieważne kiedy
ważne że obieca i to wam wystarczy :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.