Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy przyszły zobaczyć Kaczyńskiego
~kaj niezalogowany
29 września 2013r. o 19:54
kc napisał(a): Nie wiem co chcesz osiągnąć insynuując, że jestem za głupia , by zrozumieć postulaty tego człowieka. Lepiej się czujesz obrażając innych ludzi ? Nazywanie ludzi, którzy mają inne poglądy od Ciebie "motłochem" też nie najlepiej o Tobie świadczy.

Bardzo chętnie podyskutowałbym z kobietą, która popiera Korwina, czy mogłaby któraś tu się wypowiedzieć i poprzeć Twoje słowa. Ja takiej nie znam a chętnie bym poznała.

To, czy Korwin przekonał młodych ludzi okaże się po wyborach.

Zgodnie z zyczeniem .Jestem stary ale wole Korwina .Co do Widzow na sali.Ludzie co drugi nie słyszy ,co drugi nie widzi , a mało ktory rozumie.PiS sie spieszy bo jak nie wyjdzie im za 2 lata to na kolejne wybory już nie dojdzie co 3 dzisiejszy widz w MCC kolej zycia .Pozdrawiam.Acha najwazniejsze jest to ze co drugi liczył na suwenirek jak to zawsze bywa -chyba sie przeliczyli

Zmoderowano 29.09.2013 godz.20:11 - powód: błąd cytowania (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11202
#Anonim11202 nieaktywny
29 września 2013r. o 19:57
~kaj napisał(a): Widzow na sali.Ludzie co drugi nie słyszy ,co drugi nie widzi , a mało ktory rozumie.

Rozumiem, że lekarz tych państwa? Ładnie to tak o pacjentach mówić?
1
emem
29 września 2013r. o 20:05
~~Pony napisał(a):
~oko napisał(a): 90% mocherkowych gości ;)

A ty paczyłeś tym 'okiem' i w ogóle tam byłeś? To, że zrobili zdjęcia samym moherom bo, wyobraź sobie, reporterzy KLAMIĄ i robią cię w ch...ja jak tylko mogą to nie znaczy, że tam były same 'mohery'. Osoby młode do 30-stki stanowiły około 40% sali, a jeszcze padło pytanie od 15. latka. Tak, on jest moherem.

To nieprawda. Na spotkaniu bylo kilka mlodszych osob, ale nie stanowily wiecej niz 5% publicznosci.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
11202
#Anonim11202 nieaktywny
29 września 2013r. o 20:07
No to chyba policzyłeś tylko tych gimbów koło Ciebie z mariruhaną na koszulce. Szkoda, że nie widziałeś tych ludzi od schodów w dół.
~ niezalogowany
29 września 2013r. o 20:08
~~Pony napisał(a):
~oko napisał(a): 90% mocherkowych gości ;)

A ty paczyłeś tym 'okiem' i w ogóle tam byłeś? To, że zrobili zdjęcia samym moherom bo, wyobraź sobie, reporterzy KLAMIĄ i robią cię w ch...ja jak tylko mogą to nie znaczy, że tam były same 'mohery'. Osoby młode do 30-stki stanowiły około 40% sali, a jeszcze padło pytanie od 15. latka. Tak, on jest moherem.

Młodzi pochowali się "po kątach" - a może był w użyciu Photoshop.
Jak babcia zajęła 2 fotele to statystycznie wyszło 2 osoby ~30.
~@!@1 niezalogowany
29 września 2013r. o 20:11
Pytania wybierane przez organizatorów, czyt. te niewygodne odkładane na bok. Zawsze tak jest na spotkaniach z politykami.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
29 września 2013r. o 20:13
Niewygodne? A widziałeś, że z braku czasu i tak nie wszystkie zostały zadane? To napisz tutaj jakie ,,niewygodne" pytanie zadałeś.
~@!@1 niezalogowany
29 września 2013r. o 20:15
Pytania wybierane przez organizatorów, czyt. te niewygodne odkładane na bok. Zawsze tak jest na spotkaniach z politykami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza