Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Młode mamy z Bolesławca :)

5134
#TOjsienka nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 12:05
~MM napisał(a): Zadna nie ma z tym problemu? Gratuluje figury kazdej Pani;)

Luzik polazłam na filma to przegapiłam konwersację.Większość mam ma z tym problem.Po młodym musiałam sama sie ogarnąć bo był na butli.Tak więc mieszkałam kawał od miasta auto stało pod domem a ja śnieg nie śnieg,deszcz nie deszcz młodego w wózek i dzida do miasta na piechotę tak ze dwa,trzy razy dziennie jak zapomniałam czegoś kupić no i oczywiście dietka aż doszłam do wyjściowej mojej wagi(choć szczypiorem nigdy nie byłam).Z młodą było łatwiej,zainwestowałam w wózek tandem aby dwójkę zapakować auto dalej stało ale nie trzeba było stosować żadnej dietki bo młoda mnie wessała.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
[email protected] niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 12:06
Hej kobietki:)mój bąbel daje mi dziś popalić a na dodatek zimno!a na przepalanie pokarmu narazie piję szałwię.a tak na marginesie wszystkie jesteście z Bolesławca??bo ja akurat mieszkam 10km od B-ca
5134
#TOjsienka nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 12:20
Jak już chodzi pakuj dziecię w kombinezon i na sanki.Dotleni się a jak radocha mu będzie później padnie jak zabite.

Dopisane 25.01.2014r. o godz. 12:20:

Ps.ja z Bc

25 stycznia 2014r. o 12:21

Pierniczysz,nie kazdy ma takie trawienie jak ruski kozak na stepie,żebyś widział człowieku ile żrą chude osoby to tym grubym taka dawka na tydzień by starczyła,co one na jeden przysiad wcinają ,

tu się zgodzę przed ciążą ważyłam równe 40 kg w ciąży przytyłam 20kg a po porodzie jak z bicza strzelił równe 40 i czasami sama się sobie dziwię,że potrafię tak dużo zjeść:)
25 stycznia 2014r. o 12:23
TOjsienka napisał(a): Jak już chodzi pakuj dziecię w kombinezon i na sanki.Dotleni się a jak radocha mu będzie później padnie jak zabite.Dopisane 25.01.2014r. o godz. 12:20:Ps.ja z Bc

:)narazie mój dziabąg poszedł na popołudniową drzemkę jakieś dwie godziny na sprzątanie mam:)
5134
#TOjsienka nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 12:33
Moje to dziadek godzinę temu na sanki zawinął tak że do wieczora spokój a może jak dobrze pójdzie to do jutra. ;)

11637
#kasiekkk nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 12:36
A ja tak sobie czytam i czytam co tu piszecie i Wam mamusie zazdroszcze :) mój bobasek na świat wychodzi na początku kwietnia dopiero :) nie mogę się już go doczekać ;)

K.
5134
#TOjsienka nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 12:48
Taaaa a jak powstajesz parę nocek to będziesz chciała żeby wlazł z powrotem .Ja przy jednym i drugim pierwsze trzy miesiące miałam wypisane z życiorysu.Jak to dobrze że to już za mną jednak wolę siedzieć przy lekcjach niż lulać :| :D

Dopisane 25.01.2014r. o godz. 12:48:

~Zdemotywowany napisał(a): Jakie to jest żałosne

Niescenscie nomanie :| :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza