~Mama Olusia niezalogowany 24 stycznia 2014r. o 22:08
Te tabletki przepisuje ginekolog. Ale jak jest mało pokarmu to sam powinien zaniknąć. Też dawałam moim synom(młodszemu nadal daję) mleko NAN. Mam zaufanie do firmy Nestle jeżeli chodzi o dzieci. Jest sycące i bez problemu dzieci zaczęly pić. Jednak to wydatek..ale i wygoda i pewnośc że dostają to co dobre.
dzieki za rady mamusie:-)probowalam juz dawac malej mleko z butelki poczawszy od sciagania z piersi do sztucznych nawet tych drogich i nie chciala dlatego pytalam o tabletki..moze jakby widziala ze calkiem zniklo to jakos by zrozumiala:-)a co do wagi to zaraz po porodzie bylam szczupla jak przed ciaza taka mam przemiane materii:-)
Ooooo i jest osoba ktorej moge pomuc;) wiec tak,nigdy nie mialam idealnej figury,zawsze wkurzl mnie moj brzuch:( w pierwsej ciazy przytylam 18kg, w drugiej tylko 7 ;) postanowilam w koncu zrobic cos z tym "balastem";) Czerwona herbata Pu-erh, zero slodyczy chyba ze w malych ilosciach i zero cwiczen chyba ze ktos lubi. W 1,5 moze 2miesiace schudlam 13kg. :D
hej moze i ja dolacze kiedys pisalam w podobnym watku ale sie rozsypal. Mam 24 lata i 14 miesieczna corcie Ja tez mialam podobna sytuacje mieszkalam w bolcu dwa lata zero znajomych tylko znalam znajomych mojego M a ze mi samej z mala nudno bylo to sie przenieslismy parenascie km dalej ale kto wie moze wrocimy bo z reszta mamy tam mieszkanie . Moja corcia jeszcze sama nie chodzi juz probuje pojdzie od pkt a do b ale z zacheta a tak to nawet nie ruszy tez pozno zaczela raczkowac ok 8-9mcy takze nie musisz sie o to martwic. Sa dzieci co juz chodza jak maja 9 miesiecy a sa takie co chodza dopiero jak maja 1,5 roku wiec o to sie nie martw
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.