Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Młode mamy z Bolesławca :)

~Zdemotywowany niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 9:49
Sposób na wagę jest jeden niewątpliwie najskuteczniejszy, a mianowicie PRZESTAŃCIE ŻREĆ PO KĄTACH I ruszajcie się częściej i więcej niż do kuchni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 10:35
~Zdemotywowany napisał(a): Sposób na wagę jest jeden niewątpliwie najskuteczniejszy, a mianowicie PRZESTAŃCIE ŻREĆ PO KĄTACH I ruszajcie się częściej i więcej niż do kuchni.

Pierniczysz,nie kazdy ma takie trawienie jak ruski kozak na stepie,żebyś widział człowieku ile żrą chude osoby to tym grubym taka dawka na tydzień by starczyła,co one na jeden przysiad wcinają ,to ,ze ktoś tyje to najrzadziej jest obzeranie i brak ruchu,prawie zawsze to sa niedomagania organizmu,złe spalanie,zła przyswajalność,hormony itd ,Trzeba zacząć od wizyty u lekarza,w przypadku kobiet od endokrynologa ,bo tu tkwi cały problem prawie zawsze.Zdrowy człowiek nie tyje.
~ niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 10:40
Moja córka ma 7 miesięcy i od 2 dni jednego zeba :) Brakuje kontaktu z innymi mamami :)
11786
#saharoza26 nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 11:08
Hej. To i ja się dołączam :) mam na imie Sylwia i mam 4 brzdąców :) 3 dziewczynki i jednego wyjątkowego chłopczyka :)

Żeby otworzyć nowy rozdział życia, najpierw trzeba zamknąć stary...
~Zdemotywowany niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 11:10
~ napisał(a):
Pierniczysz,nie kazdy ma takie trawienie jak ruski kozak na stepie,żebyś widział człowieku ile żrą chude osoby to tym grubym taka dawka na tydzień by starczyła,co one na jeden przysiad wcinają ,to ,ze ktoś tyje to najrzadziej jest obzeranie i brak ruchu,prawie zawsze to sa niedomagania organizmu,złe spalanie,zła przyswajalność,hormony itd ,Trzeba zacząć od wizyty u lekarza,w przypadku kobiet od endokrynologa ,bo tu tkwi cały problem prawie zawsze.Zdrowy człowiek nie tyje.

Ciekawa teoria, nobla już dostałaś?
3242
#emi568 nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 11:27
Witam mamy ja mam na imię Ania i mam 6-cio miesięczną córkę ;)

And if You go I wanna go with You And if You die I wanna die with You
5134
#TOjsienka nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 11:46
~Mama Olusia napisał(a): Ja brałam tabletki na zatrzymanie laktacji przy pierwszym dziecku. Rzeczywiście pomagaja.

No pomagają na przepalenie pokarmu ale nie na oduczenie dziecka cyca.Bierze się je dopiero jak zapadnie całkowita decyzja o odstawieniu dziecka od piersi żeby dziecka nie faszerować lekami no i jak jesteś zmotoryzowana to nie bardzo siadanie po nim za kółko.

Dopisane 25.01.2014r. o godz. 11:46:

~MM napisał(a): Nie slyszalam o takich tabletkach,z reszta ja karmilam piersia 3-4tygodnie,mialam tak slaby pokarm ze dziecko mi chudlo w szybkim tempie,ciagle plaklo a ja nie wiedzialam czemu.

To króciutko.Cycuchy jeszcze dostatecznie się nie rozkręciły to i przepalił się samoistnie. :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 12:04
~Zdemotywowany napisał(a):
~ napisał(a):

Ciekawa teoria, nobla już dostałaś?

Nie ,to nie moje odkrycie,tylko sama jestem takim przypadkiem i mam takie przypadki w rodzinie,po leczeniu tycie ustało i bez zadnych ćwiczeń i diet.A zdrowy człowiek naprawde nie tyje jezeli normalnie sie odżywia tylko zawsze w przypadku ludzi otyłych mówi sie że porcje które zjadają .są za duze natomiast jeżeli chudzielec zjada 3 razy tyle nikt nie mówi ,ze za dużo .W jednym i drugim przypadku są to ludzie chorzy.Zarówno zbyt szybkie spalanie bez przyrostu masy ciała jest chorobliwe ,jak i zbyt powolne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo