~Zdemotywowany napisał(a): Sposób na wagę jest jeden niewątpliwie najskuteczniejszy, a mianowicie PRZESTAŃCIE ŻREĆ PO KĄTACH I ruszajcie się częściej i więcej niż do kuchni.
~ napisał(a):
Pierniczysz,nie kazdy ma takie trawienie jak ruski kozak na stepie,żebyś widział człowieku ile żrą chude osoby to tym grubym taka dawka na tydzień by starczyła,co one na jeden przysiad wcinają ,to ,ze ktoś tyje to najrzadziej jest obzeranie i brak ruchu,prawie zawsze to sa niedomagania organizmu,złe spalanie,zła przyswajalność,hormony itd ,Trzeba zacząć od wizyty u lekarza,w przypadku kobiet od endokrynologa ,bo tu tkwi cały problem prawie zawsze.Zdrowy człowiek nie tyje.
~Mama Olusia napisał(a): Ja brałam tabletki na zatrzymanie laktacji przy pierwszym dziecku. Rzeczywiście pomagaja.
~MM napisał(a): Nie slyszalam o takich tabletkach,z reszta ja karmilam piersia 3-4tygodnie,mialam tak slaby pokarm ze dziecko mi chudlo w szybkim tempie,ciagle plaklo a ja nie wiedzialam czemu.
~Zdemotywowany napisał(a):~ napisał(a):
Pierniczysz,nie kazdy ma takie trawienie jak ruski kozak na stepie,żebyś widział człowieku ile żrą chude osoby to tym grubym taka dawka na tydzień by starczyła,co one na jeden przysiad wcinają ,to ,ze ktoś tyje to najrzadziej jest obzeranie i brak ruchu,prawie zawsze to sa niedomagania organizmu,złe spalanie,zła przyswajalność,hormony itd ,Trzeba zacząć od wizyty u lekarza,w przypadku kobiet od endokrynologa ,bo tu tkwi cały problem prawie zawsze.Zdrowy człowiek nie tyje.
Ciekawa teoria, nobla już dostałaś?