Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Młode mamy z Bolesławca :)

[email protected] niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 20:47
hej dziewuszki u mnie jednak zabki w drodze kolejne dzisiaj moja coreczka laskawie otworzyla buzke...stad to jej marudzenie meczace...a ja jestem z Ocic...dokladnie i nikogo tu nie znam tak zeby miec swoja "bratnia dusze"skazana jestem prawie wylacznie na tesciowa;-(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
26 stycznia 2014r. o 20:58
niestety sama nie mieszkam tu dlugo i tak jak pisalam znam baaaardzo malo osob...
~MM niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 21:09
Sorki,myslalam ze jestes z Ocic a mieszkasz w Boleslawcu;) oczy mi sie sklejaja:D
~MM niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 21:24
Jakos malo dzisiaj tu kobitek;( tematy sie skonczyly...ehh szkoda. Tak wogole to wszystkie Panie sa mezatkami? Zyje jakas w zwiazku nieformalnym?
3242
#emi568 nieaktywny
26 stycznia 2014r. o 22:16
My żyjemy w tzw konkubinacie i nie przeszkadza nam to a ślubu w najbliższym czasie też nie planujemy

And if You go I wanna go with You And if You die I wanna die with You
~ niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 22:22
[email protected] napisał(a): hej dziewuszki u mnie jednak zabki w drodze kolejne dzisiaj moja coreczka laskawie otworzyla buzke...stad to jej marudzenie meczace...a ja jestem z Ocic...dokladnie i nikogo tu nie znam tak zeby miec swoja "bratnia dusze"skazana jestem prawie wylacznie na tesciowa;-([/c

Ja też jestem skazana na tesciowa ;(
26 stycznia 2014r. o 22:31
to dawaj do mnie bedziemy razem we dwie.bo tesciowa to straszny wynalazek przynajmniej w moim przypadku...
~MM niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 22:42
O! To nie jestem sama;) Tez zyje w tzw konkubinacie(nienawidze tego slowa) :) i rowniez mi to nie przeszkadza;) jestes z Boleslawca?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!