Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Młode mamy z Bolesławca :)

11786
#saharoza26 nieaktywny
26 stycznia 2014r. o 12:05
~mama del napisał(a): :-D z czworka dzieci proponuje zrobic tabelke - z lewej choroby, na gorze imiona i haczyki wstawiac ;-) w odpowiednia kratke.
Eeee tam :P jak na razie pamięć mnie nie zawodzi i pamiętam na co i kiedy chorowało które dziecko :) z 3 starszych chwala bogu jest spokoj bo nie chorują... czasem jakiś lekki katarek się przypałęta a tak to ok , z najmłodszym urwanie głowy ale nic to...

Żeby otworzyć nowy rozdział życia, najpierw trzeba zamknąć stary...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Groszka niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 12:58
Moja córeczka ma prawie 13 miesiecy, właśnie zaczęla chodzić, robi co chce. Najbardziej interesuje ją to czego nie wolno:) moje samopoczucie po tak długim siedzeniu w domu? Paranoja!!!! Mojego męza prawie nie ma w domu, mało czasu mi poświeca, bo jest zwyczajnie zmęczony:/ kocham swoją córeczkę, ale czasem mam dość tej monotonii.
~ niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 13:10
To jest ta właśnie szara rzeczywistość,a nie zazdrościsz czasem dziewczynom ,które robia karierę? Błyszczą są zadbane,umalowane,zgrabne ,maja dużo czasu dla siebie,spotykaja się z koleżankami,kolegami ,podróżują,żyją pełnią życia?Może za wcześnie zostałaś matką,i teraz ci czegoś żal?
~MM niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 13:27
Zaszlam w ciaze majac 19lat,pragnelam tego dziecka bo wiedzialam ze mam odpowiedniego faceta;) staralismy sie o malca 14miesiecy. Nie bylam osoba imprezowa,nigdy nie bylam na dyskotece.Nie jestem jakas zacofana,poprostu nie ciagnelo mnie do dyskotek. Bylam normalna nastolatka ktora ma kolezanki,ale nie lata za chlopakami i nie chodzi na piwo. Moje zycie zmienilo sie troszke po porodzie,ale nie zabija mnie monotonia,inczej patrze na ten swiat i swoje zycie. Czuje ze zrobilam sie bardzo odpowiedzialana itd. Teraz mam 23lata i dwoje dzieci;) Nie zaluje ani nie bede zalowala ze ich urodzilam;)Nie kazda kobieta leci na kase...
~ niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 13:45
No i super ,rodzina jest najwazniejsza ,a jak stanowicie dobrane połówki to nic dodać nic ująć.
~Groszka niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 13:45
Niczego nie załuję, starałam się z męzem o Dzidziusia.Wiedzialam jakie będą konsekwencje bycia mamą i wiem, ze nikt za mnie córeczki nie wychowa.na pracę tez będzie czas.czasem poprostu brakuje mi wyjścia gdziekolwiek, problem w tym, ze mało mam kolezanek które miałyby teraz takie maluchy, a z drugiej strony rodzice i teściowie mają problem z zostaniem z Robaczkiem, bo pracują.
~mama del niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 14:24
Monotonia czy tez rutyna wkrada sie w kazde zycie rodzinne, trzeba sobie jakos radzic. O tej porze roku jak sie siedzi z dzieckiem w domu a druga polowa dlugo pracuje nie jest latwo. W cieple dni mozna sie gdzies w parku umowic albo samemu spacerowac godzinami. Teraz zimno, szybko ciemno i czlowieka len dopada.
3242
#emi568 nieaktywny
26 stycznia 2014r. o 14:40
Jakby któraś mama się nudziła i chciała popisać to zapraszam na gg 42100134

And if You go I wanna go with You And if You die I wanna die with You
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza