A ja co rok kuouję rekawiczki ,tylko nigdy ich nie zakładam bo mam "kalekie" ręce w rekawiczkach i nic nie utrzymam ,wszystko leci z rąk ,wolę bez nich. ;)
Ja jestem:) czytam co piszecie:) tez mialam isc z moimi urwisami na sanki,ale mialam troszke roboty w domu.Ale pujde jutro o ile bedzie tak ladnie jak dzisiaj:)
hej hej mamusie moja malutka juz spi ciezki dzien za nami oj ciezki :-( mala zabkuje trojki ida gorne heh wymeczyla mnie dzisiaj.slucham wiadomosci o dzieciatkach z lodzi az sie lezka w oku kreci
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.