Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Patrzy policjantom na ręce II
~ niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 1:59
jeden napisał(a): Staram się powiązać w czasie kilka wydarzeń...
Może się mylę ...
Policja zrobiła "straszne" wykroczenie w lecie poprzedniego roku (czyli ponad pół roku temu już chyba). Te wykroczenie jest nagrane i trzymane w tajemnicy (jak tajna teczka). Potem koleje łamanie prawa... policjant wiezie dziecko...
Nagle w zimie wydarzają się włamania na auto-myjnie (czy jedna z nich nie stoi przy Intermarche?) gdzie jakieś wandale rozbijają "bank" z monetami i nawet kamery tam zamontowane nie są w stanie zanotować niczego poza ksztatami samochodu i ludzi. Być może policja też niewiele może zrobić w tej sprawie...
Nagle "śledczy-społecznik" znowu ogłasza miastu i światu, że posiada nagrania jacy to bolesławieccy policjanci są zdeprawowani. Jeden w lecie "przeleciał" na żółtym, a później drugi podwiózł dziecko. Czy te dwa zdarzenia mogą być powiązane w rabunkiem myjni, czy też po prostu po ciężkich 6ciu miesiącach śledztwa przeciw zdeprwowaniu bolesławieckiej policji tylko tyle udało się ustalić?
Czy powinienem może powiedzieć "że aż tyle dowdów zdołano zgromadzić?"
Wg mnie ta sprawa znowu bardziej ośmiesza autora filmu niż "demaskuje" kogokolwiek. Jeśli na przykład jakiś kierowca karetki, albo jakiś zaopatrzeniowiec z Intermarche podwoziłby dziecko, albo "przeleciał" na żółtym to już raczej nie interesuje pana D.

Zapytuję samego siebie o drugą opcję... czy aby może nie jest to malutki początek rozkręcania kariery politycznej? Zaistnieć w mediach z jakimś pikantnym tematem, aby potem istnieć w mediach i w świadomości lokalnej jako stały podmiot i element wpływania na opinię publiczną. Potem start w wyborach lokalnych ... jako " Ten co patrzy na ręce policji" ... (zasada jest w mediach (polskich) prosta: NIE WAŻNE JEST CO I JAK MÓWIĄ, ALE WAŻNE ŻEBY MÓWILI")

straszne nie straszne, jest w pracy auto sluzbowe, pieniadze podatnikow, ponizsze wypowiedzi prawidlowe, policjanci bezkarni niech wykaza sie przykladem, a nie karaja za byle g..., to moze ja langusta podwioze dziecko pod szkole bo przeciez prawo nie obowiazuje, widze ze jedyne posty broniace to posty policjantow, panowie trzeba ponosic odpowiedzialnosc za swoje czyny
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~bandzior niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 2:55
~ napisał(a): widze ze jedyne posty broniace to posty policjantow...
a skąd ty takie tajne informacje masz :> u mnie się jedynie ip komputera wyświetla , a tobie co ? 997 ?Myślę, żę policjanci śmieją się z was , dostarczacie im rozrywki i tyle :D
~dziki koń niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 3:11
~~112 napisał(a): a propo samochod sluzbowy sluzy do innych celow a nie TAXI prywatne

w zasadzie masz rację ale wierzę w to, że jak twoje dziecko zapomni kidyś klucza to policjanci bez zastanowienia podwiozą ci je do domu :] nieprawdaż :>
4596
#becia73 nieaktywny
26 stycznia 2014r. o 8:58
Mogę się założyć że przynajmniej 90% społeczeństwa w takiej sytuacji zachowałaby się podobnie, ja również ponieważ to nasze dzieci są dla nas najważniejsze a nie jakieś tam paliwo!

Pan D jak to ktoś napisał wyżej nie może już śledzić swoich pracowników więc wyszedł na ulicę, teraz uważajcie bo nie wiadomo kiedy was nakręci, nie chciałabym być jego sąsiadem!
Postaram się teraz przechodzić na pasach bo jeszcze mnie złapie!
A Panu D radziłabym wybrać się do lekarza bo myślę że ma spory problem ale ze sobą!
~ niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 9:19
mustang, mądrze prawisz i dobrze, że nie drukowanymi
~- niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 9:58
Popieram "działalność"Łukasza Dudzica.Jestem za Tym,aby każdy czuł odpowiedzialność za swoje czyny.Ale... chyba nie w tej konkretnej sytuacji.Policjant,który okazuje się, też jest OJCEM-PODKREŚLAM, NORMALNYM OJCEM,który chroni swoje dziecko.To chyba zbyt śmieszny powód,aby trafić z tematem do Prokuratury.Gratuluję policjantowi postawy-pokazał wszystkim,że to też człowiek-ODPOWIEDZIALNY OJCIEC.
~ niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 10:34
Wykorzystywanie pojazdów do celów prywatnych to tylko wierzchołek góry lodowej jeśli chodzi o (...), oprócz tego także wykorzystywanie czasu pracy do celów prywatnych, mam sąsiada który zawsze do domu na służbie oczywiście pojazdem służbowym przybywa na śniadanko zwróćcie również jak często nasi milicjanci przesiadują na stacyjce (restauracja na orlenie) w czasie służby na pizze wpadają ale to i tak pikuś podczas interwencji przeszukań bardzo często ludziom giną różne przedmioty (zwłaszcza tym co przeskrobali) ehh można by się rozpisywać

Zmoderowano 26.01.2014 godz.11:29 - powód: złośliwości (moderator)
~h niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 11:21
No ale nie mógł np wezwac taxi. Albo swoim autem pojechać z fotelikiem. Przecież to bardzo ważne żeby dziecko było zapiete. Naraził je na niebezpieczeństwo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza