PanM napisał(a): Zatem ilu odważa się napisać o nieprawidłowościach i podpisać to własnym nazwiskiem ?
TOjsienka napisał(a): Może tak jeden dzień bez polityki? hmmmy? :|
~to ja napisał(a): Poziom dyskusji jest beznadziejny. Należy powtórzyć za Stanisławem Lemem " nie wiedzialem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie otworzyłem internetu"Chodzi mi tylko o to żeby burmistrz z mojego miasta w którym ja mieszkam od urodzenia(a on nie mieszka)wiochy nie robił 1 fontanna (wieś tańczy i śpiewa)za pieniądze podatnika.Teraz hejnał , a pytał ktoś mieszkańców cz coś tam chcą wątpie.Tu nikt nie podważa umiejętności kierowania miastem i gminą przez burmistrza tylko nie rób wiochy R.Bo jest takie przysłowie ludowe że wieśniaka można wygonić ze wsi ale wsi z wieśniaka to się nie da.
Idiotom na pocieszenie powtórzę, że RR zostanie burmistrzem Gminy Nowogrodziec na kolejną kadencję, jesli tylko zdecyduje się kandydować. Dla was tylko żółć i jad...
~BRUTUS napisał(a):Na pewno w Nowogrodżcu mieszka duża część emigrantów ze wsi którym by się może to podobało,ale większość to mieszczanie od wielu lat i to ich należy zapytać co by na rynku chcieli bo może faktycznie chcieli by toy-toya(toaleta przenośna jak się na czas płyn wymienia to nie śmierdzi wiem bo mam)a nie hejnał.~to ja napisał(a): Poziom dyskusji jest beznadziejny. Należy powtórzyć za Stanisławem Lemem " nie wiedzialem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie otworzyłem internetu"Chodzi mi tylko o to żeby burmistrz z mojego miasta w którym ja mieszkam od urodzenia(a on nie mieszka)wiochy nie robił 1 fontanna (wieś tańczy i śpiewa)za pieniądze podatnika.Teraz hejnał , a pytał ktoś mieszkańców cz coś tam chcą wątpie.Tu nikt nie podważa umiejętności kierowania miastem i gminą przez burmistrza tylko nie rób wiochy R.Bo jest takie przysłowie ludowe że wieśniaka można wygonić ze wsi ale wsi z wieśniaka to się nie da.
Idiotom na pocieszenie powtórzę, że RR zostanie burmistrzem Gminy Nowogrodziec na kolejną kadencję, jesli tylko zdecyduje się kandydować. Dla was tylko żółć i jad...
~BRUTUS napisał(a):~to ja napisał(a): Poziom dyskusji jest beznadziejny. Należy powtórzyć za Stanisławem Lemem " nie wiedzialem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie otworzyłem internetu"Chodzi mi tylko o to żeby burmistrz z mojego miasta w którym ja mieszkam od urodzenia(a on nie mieszka)wiochy nie robił 1 fontanna (wieś tańczy i śpiewa)za pieniądze podatnika.Teraz hejnał , a pytał ktoś mieszkańców cz coś tam chcą wątpie.Tu nikt nie podważa umiejętności kierowania miastem i gminą przez burmistrza tylko nie rób wiochy R.Bo jest takie przysłowie ludowe że wieśniaka można wygonić ze wsi ale wsi z wieśniaka to się nie da.