~~W sprawie jedzenia. napisał(a): W tym czasie były ważne głosowania. Nie można bylo wychodzic. Pani posłanka jest osobą chora i w tym czasie zaistniała konieczność zażycia lekarstw. Nie można ich przyjmować na tzw. pusty żołądek. Stąd wynikła taka potrzeba. Pani poseł Krystyna Pawlowicz zresztą posłów siedzacych wokół siebie przeprosiła za konieczność konsumpcji i nawet uzyskała zgodę. W wulgarny sposób poseł Petru lub Nitras /teraz nie jestem pewien, moze mi ktos pomoze/ zaatakował Panią poseł. Kim jest Pan Petru, jakim jest ojcem i mężem, jak przygotowanym merytorycznie do pełnienia tej ważnej funkcji, ile popełnia gaf, nietaktow - reasumując - nie grzeszy wiedzą i kultura. Odnośnie Pana Nitrasa to jego zachowania m.in.w czasie sławnego puczu były skandaliczne. Istniało podejrzenie, że był pod wpływem.
Nie bez znaczenia jest także i to, że w tym czasie na sali sejmowej nie tylko Pani Pawlowicz konsumowala ale wielu innych posłów, a prawie wszyscy mieli przy swoich stanowiskach napoje.
Tak więc drogi internauto proszę o wyrozumiałość i nie obrażanie poseł Pawlowicz także i tym określeniem, ze "zarla" - bo to źle świadczy o Tobie. Była pochylona, jadła, spieszyła się. Bądźmy chodź trochę ludzcy i miłosierni.
Pozdrawiam.
hahaaahhahahahhahha
hahahhhahahhhahhhahha
"ludzcy i miłosierni" hahaahhahahhahha
i to wszystko o babie, która nic innego nie robi tylko obraża innych :D uśmiałem się :))
a do sauny bez gaci, ale w ręczniku :)