Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

10114
#alter nieaktywny
27 stycznia 2015r. o 18:31
Twoja nadproduktywność, nadinterpretacje to klasyczne blablanie nie mające nic wspólnego z realiami, a tym bardziej z moją opinią.

Blablasz dla samego blablania. Szkoda na ciebie mojego cennego czasu.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
27 stycznia 2015r. o 18:45
skoro piszesz o nadinterpretacji to chyba znasz znaczenie tego słowa...
więc cofnij się do swojej własnej ''analizy'' poprzedniego własnego posta...
tam nie dostrzegasz nadinterpretacji?...zapewne nie... :D

nie odpisuj ..nie marnuj swojego ''cennego ''czasu :D
ja nic na tym nie stracę... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
~majętny Stef niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 21:05
alter napisał(a): Twoja nadproduktywność, nadinterpretacje to klasyczne blablanie nie mające nic wspólnego z realiami, a tym bardziej z moją opinią.

Blablasz dla samego blablania. Szkoda na ciebie mojego cennego czasu.

Jakbyś prześledził cały temat to by cię oświeciło że czas tracisz cały czas :D

Jestem tu Ja, Fobiak, Falco, Iza ,Panna i Ty :D
~koral niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 21:16
falco napisał(a):
nie odpisuj ..nie marnuj swojego ''cennego ''czasu :D
ja nic na tym nie stracę... :P

Falko, zacznijmy od tego, że Alter domniemam, jest narodowości Ukraińskiej. Dla nas Polaków ma to małe znaczenie, ale Ukraińcy stają zawsze za sobą murem i tu nie ma znaczenia jakie mają stosunki między sobą. Zawsze dla nich wrogiem jest Żyd, Polak, Rosjanin i Węgier. I tu nasze interpretowanie sprawy i nasz punkt widzenia do Ukraińców i Łemków nic nie da. Bo oni wcale nas nie słuchają, traktują to jak atak i wyszukują kontrargumentów.
Oni nie chcą słuchać o mordach na Polakach w czasie II wojny światowej, tak jak myślą, że nikt nie wie o paleniu ludzi w Odessie w 2014 roku. To akurat nie było 70 lat temu i ile pokazała nasza telewizja.
To co zrobił Schetyna, to czysta prowokacja, a podejrzewam, że on jest sam po prostu Ukraińcem z Lubina. Ktoś nam to powiedział, ilu takich ludzi jest dzisiaj w Polsce na kluczowych stanowiskach?
Nikt. A na Ukrainie Ukraińcy chcą unicestwić mieszkających tam Rosjan i przejąć tereny na których oni żyją od stuleci.

Wysłanie naszych chłopaków na wojnę na Ukrainie, byłoby przestępstwem wobec narodu Polskiego i profanacją pamięci naszych Polskich ofiar z czasów II wojny.
~koral niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 21:22
To wszystko ma służyć osłabieniu Polski, a w przyszłości doprowadzić nawet do zupełnej dekompozycji państwa polskiego - co leży w interesie polityki Ukrainy, w której siłą awangardową jest i będzie rewolucyjna OUN. Obecna Polska nie powinna być zbyt silna, ale też nie może być zbyt słaba. Wobec zupełnego rozprężenia sieci polskiego kontrwywiadu, z którego solidarnościowy rząd wypędził wszystkich fachowców pochodzących z nomenklatury, odbudować tajną sieć OUN i zacząć kontrolować wszystkie dziedziny życia Rzeczypospolitej ."
~chamski chadziar niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 21:56
~koral napisał(a): ...
Wysłanie naszych chłopaków na wojnę na Ukrainie, byłoby przestępstwem wobec narodu Polskiego i profanacją pamięci naszych Polskich ofiar z czasów II wojny.

Amen . A POpaprany Schetyna za eurokołchozową prowokację powinien stanąć przed TS. Ale , jaka władza , takie czyny i taka sprawiedliwość. Mylisz się jednak co do Alterowicza , to agent Mossadu :)

Dobrej nocy Wam życzę :)
2900
#falco nieaktywny
27 stycznia 2015r. o 22:33
nic dodać ,nic ująć z wypowiedzi ''korala'' :)
dobrze że są jeszcze myślący ludzie bo tylko dzięki takim ten kraj może się jeszcze obronić a z czasem ''podnieść z kolan''

"bierz życie z każdym oddechem..."
~koral niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 23:35
~chamski chadziar napisał(a):
~koral napisał(a): ...

Amen . A POpaprany Mylisz się jednak co do Alterowicza , to agent Mossadu :

Tak mówisz ? Być może, tego nie wiem.

Od tego się zaczęło w Donbasie.
&x-yt-ts=1422327029&x-yt-cl=84838260