Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

211
skorn
27 stycznia 2015r. o 23:40
falco napisał(a): Według Putina za takimi próbami przemilczania historii i pisania jej na nowo "nierzadko kryje się chęć ukrycia własnej hańby, hańby małoduszności, hipokryzji i zdrady, usprawiedliwianie bezpośredniego lub pośredniego milczącego współdziałania z nazistami".

A z kim Armia Czerwona współpracowała od września 1939 ? Z krasnoludkami? Putin też pisze swoją historię. Nie wiem, po co dajesz takie cytaty.

Dopisane 27.01.2015r. o godz. 23:40:

~koral napisał(a): Od tego się zaczęło w Donbasie.

Nie zaczełoby sie w Donbasie, gdyby Putin nie wysłał tam swoich chłopaków.

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 23:56
skorn napisał(a):
Nie zaczełoby sie w Donbasie, gdyby Putin nie wysłał tam swoich chłopaków.

Ja myślę, że nie zaczęłoby się gdyby nie było Majdanu, wybory miały być w tym roku i można to było zrobić pokojowo.
A gdyby banderowcy przegrali wybory to należało się pogodzić z porażką. Ale nie tacy ludzie jak; Turczynow, Jaceniuk, Jarosz, Poroszenko, Tiachnybok. Ci ludzie chcieli rewolucji, walki, ofiar i wojny.

Gdyby Putin i Rosjanie mieszkający we wschodniej Ukrainie nic nie zrobili, to byliby niewolnikami u banderowców, albo po prostu podzieliliby los Polaków na zachodzie Ukrainy tj. zostaliby zlikwidowani, wyrżnięci, pozabijani, spaleni, poćwiartowani.
Tam na Ukrainie nic się nie zmieniło od 100 lat. pod tym względem.
211
skorn
28 stycznia 2015r. o 0:03
Obrona poprzez atak, skąd my to znamy. We wrzesniu 1939 Stalin "interweniował" w obronie Białorusinów i Ukraińców.

<i>
~koral niezalogowany
28 stycznia 2015r. o 0:06
I jaki z tego wniosek?
~koral niezalogowany
28 stycznia 2015r. o 0:09
skon; kiedy ostatni byłeś na Ukrainie?
211
skorn
28 stycznia 2015r. o 0:10
Putin wszedł do wschodniej Ukrainy, by uchronić Rosjan przed rozlewem krwi. Tylko jakoś nie bardzo mu się to udało. Już w tej chwili jest 5 tys. ofiar. Ile zginęło na Majdanie?

<i>
~mancia niezalogowany
falco napisał(a): nic dodać ,nic ująć z wypowiedzi ''korala'' :)
dobrze że są jeszcze myślący ludzie bo tylko dzięki takim ten kraj może się jeszcze obronić a z czasem ''podnieść z kolan''

Ptasiu dobrze że jest kilka krzykliwych osób co myślą jak ty? Ale grajdołkowa opinia marginesu się nie liczy. Malkontenci z samej zasady niczego nie tworzą, niczego nie podnoszą z kolan. Co najwyżej kopią dołki. Nienawistnik jesteś. Szkoda mi Ciebie Cukiereczku, a tak Cię polubiłam. :* :*
~koral niezalogowany
~koral napisał(a): skon; kiedy ostatni byłeś na Ukrainie?

Kiedy ostatni raz byłeś na Ukrainie?
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza