Alter, w Polsce ciągle nawołuje się do nienawiści Rosjan i jakoś nikt nie został skazany.
W naszej telewizji kłamliwie oskarża się separatystów o zestrzelenie boeinga, a tak naprawdę jeszcze żadnego raportu nie ma do dzisiaj.
Ukraińców należy zamykać, nawet tych naszych, którzy uważają Banderę (Faszystę) za bohatera i jemu podobnych.
A Ty coś chętnie byś zamykał Polaków.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 29 stycznia 2015r. o 22:00
Słuszna uwaga Koral ... mowa nienawiści do Ruskich , to standard w wolnym kraju. A na straży prokurator Alterowicz , aby się ktoś antysemityzmem nie wykazał , bo kraty ... z paragrafu 123/321 :D
Nie jestem antysemitą Alterowiczu , jestem antysyjonistą , znajdź na mnie paragraf :)
Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~majętny Stef niezalogowany 29 stycznia 2015r. o 22:16
Alter nie ma pojęcia o strukturze etnicznej Ukraińców.
Nawet na logikę można to wziąć - dlaczego jacyś tam Ukraińcy z małego narodu na wschodzie II RP rozrośli się bardziej niż Polacy jak byli podobno gnębieni w ZSRR?
Dzisiejsi Ukraińcy to mieszanka Polsko-Ukraińsko-Rosyjska z dużą przewagą Ukraińsko-Rosyjskiej.
Tak naprawdę to każda rodzina składa się tam z Ukraińców i Rosjan i nie będą oni z sobą wojowali, zwłaszcza że są na dodatek prawosławni i w końcu jakiś arcypop im do rozumu przemówi w stosownej chwili.
Ale pewne jest że będą już na sto procent pamiętali kto ich podżegał do rodzinnej rozpierduchy.
Arcypop z Putinem im to podpowie że zachód a najbardziej "Polactwo".
Jedyny plus to rozwałka prawosektorowców i Azowów i należy Ruskich za to chwalić.
Sam jestem przeciwny wojnie między Ukraińcami i Rosjanami ale trzeba sobie zdać sprawę że na wschodzie Ukrainy mieszkają głównie Rosjanie.
Co by było w Polsce jakby lemingi ściągnęły z urzędu siłą PiSiego prezydenta albo mohery ściągnęły Bula z urzędu?
Też by była rozpierducha, może nie taka ale by była.
Teraz tylko czekać po opamiętaniu jak im tam przetłumaczą w Rosji i na Ukrainie który najbliższy sąsiad im mieszał i dlaczego ich synowie poginęli w głupich walkach.
To się właśnie nazywa "Polski bufor" dla UE w który Alter nie chce uwierzyć cytując nam przedruki z Axel Springera :)
Sam generał mówił że nie wie po co Rosja miałaby atakować Polskę ale Alter wie ,że ma atakować bo Putin Polaków nie lubi.
Wojna na Ukrainie będzie podobna do tej w Jugosławii; To jest, nie wyjdzie poza obręb państwa Ukraina z przed wojny.
A po wojnie będzie dwa lub więcej małych państw.
Jeżeli Polska nie będzie się tam mieszać, to ucierpimy tylko gospodarczo.
Dobranoc ;)
Dopisane 29.01.2015r. o godz. 22:22:
Bylem na Ukrainie zachodniej 2 lata temu; mnóstwo niezagospodarowanej ziemi tam można zobaczyć, spokojnie mogą część tej ziemi oddać mieszkańcom ze wschodu, mam tu na myśli Ukraińców rosyjskojęzycznych.