Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

2900
#falco nieaktywny
2 lutego 2015r. o 16:14
czy ja tego nie napisałem?

nie nagłaśniali jeśli ''dostali w łapkę''
kto?..nie napisałem ''sekretarze partii''?

do później ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
211
skorn
2 lutego 2015r. o 16:22
Wyciągnąłeś aferę miesną po to, żeby pokazać jak to kiedyś PRL bohatersko walczyła z aferzystami w opozycji do czasów dzisiejszych. Nie wydaje mi się, żeby w przeszłości ludzie byli uczciwsi niż dziś.

<i>
2900
#falco nieaktywny
2 lutego 2015r. o 17:33
skorn napisał(a): Wyciągnąłeś aferę miesną po to, żeby pokazać jak to kiedyś PRL bohatersko walczyła z aferzystami w opozycji do czasów dzisiejszych. Nie wydaje mi się, żeby w przeszłości ludzie byli uczciwsi niż dziś.

ależ nie :) żadnego tam ''bohaterstwa'' nie było a więcej jak napisałeś ''pokazówki''
ciągle odnoszę się do zagrożenia tu na miejscu i obecnie a nie w jakiejś tam Ukrainy bo ani mnie to ziębi ani parzy...taka jest prawda i guzik mnie obchodzi czy komuś się to podoba czy nie...
przypominasz sobie jakąś ''pokazówkę'' w ostatnich latach pomijając Rywina?

to była naprawdę pokazówka tyko'' główni aktorzy ''podejrzewam do dzisiaj nie są znani...tak jak ostatnio Amber Gold
widzisz jak cichutko?...nie słyszałem by ktokolwiek dostał nawet ''zawiasiki''
zagrożenie jest tutaj ...nie szukajmy go na wschodzie bo dostać tam możemy jedynie potężnego ''kopa''

Dopisane 02.02.2015r. o godz. 17:33:

''Merkel: Niemcy nie wesprą Ukrainy dostawami sprzętu wojskowego

Prze­by­wa­ją­ca z wi­zy­tą na Wę­grzech kanc­lerz Nie­miec An­ge­la Mer­kel za­po­wie­dzia­ła, że Ber­lin nie wes­prze ukra­iń­skich władz w Ki­jo­wie do­sta­wa­mi broni. Jej zda­niem kon­flik­tu na wscho­dzie Ukra­iny nie można roz­wią­zać za po­mo­cą środ­ków mi­li­tar­nych.''

Merkel to wie (to odnośnie tego ''kopa'' o którym wspomniałem )...nie tylko ona zresztą

~ niezalogowany
2 lutego 2015r. o 18:08
Jakby Putler pozamykał swoje sklepiki,nastałby pokój.
10114
#alter nieaktywny
4 lutego 2015r. o 15:26
"- Sądzę, że w Rosji jest około 140 milionów porządnych obywateli i jakiś milion złych, okupujących swój kraj, okradających go ze wszelkich zasobów i utrudniających życie wszystkim pozostałym Rosjanom. Nie wierzę w oficjalne rankingi poparcia dla Putina. Analizując rosyjskie sondaże warto zadać sobie pytanie, jaki normalny Rosjanin powiedziałby nieznanemu ankieterowi, że nie popiera prezydenta, mieszkając w kraju rządzonym przez niebezpiecznego i autorytarnego władcę?"

http://fakty.interia.pl/tylko-u-nas/news-bill-browder-czyli-wrog-numer-jeden-wladimira-putina,nId,1601950

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~kiks niezalogowany
4 lutego 2015r. o 15:50
A ja sądzę, że na Ukrainie na 45 milionów ok. 20milionów to faszyści i krwiożercze potwory a reszta to ofiary tych potworów.

Sądzę również, że w Polsce powinni rozesłać ankietę, każdemu do domu i niech się określi po której jest stronie i czy chce pomagać Ukraińcom, mordercom Polaków i czy chce militarnie tj. czynnie uczestniczyć w tej ich rozgrywce z Rosją?
Jak ktoś napisze tak, to wysłać go pierwszego, jako mięso armatnie na pierwszy front.
I nie muszę chyba pisać, kto tu u nas z tego forum, zgłasza się pierwszy. :>
10114
#alter nieaktywny
4 lutego 2015r. o 15:59
"Dotychczas Berlin z uwagi na wojenną przeszłość i pacyfizm społeczeństwa unikał wysyłania żołnierzy zagranicę. Ale konflikt na Ukrainie radykalnie zmienił podejście Niemiec do Rosji"

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Niemcy-chca-bronic-Polski-przed-Rosja,wid,17232334,wiadomosc.html

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
4 lutego 2015r. o 16:10
hehehe...''bronić Polski'' :D
Niemiec ma BRONIĆ Polski ?:D

i kto tu ulega propagandzie?....do czego służy barykada?
zanim ktoś ją rozpieprzy w drobny mak ,ten kto jest za nią ma czas się przygotować do uderzenia

Polska jest taką ''barykadą''dla Niemiec...niczym więcej :>
ktoś kto wierzy że jest inaczej, może równie wierzyć w ''skrzaty'' i królewnę Śnieżkę
:D

REKLAMA BAU zaprasza