skorn napisał(a): Wyciągnąłeś aferę miesną po to, żeby pokazać jak to kiedyś PRL bohatersko walczyła z aferzystami w opozycji do czasów dzisiejszych. Nie wydaje mi się, żeby w przeszłości ludzie byli uczciwsi niż dziś.
ależ nie :) żadnego tam ''bohaterstwa'' nie było a więcej jak napisałeś ''pokazówki''
ciągle odnoszę się do zagrożenia tu na miejscu i obecnie a nie w jakiejś tam Ukrainy bo ani mnie to ziębi ani parzy...taka jest prawda i guzik mnie obchodzi czy komuś się to podoba czy nie...
przypominasz sobie jakąś ''pokazówkę'' w ostatnich latach pomijając Rywina?
to była naprawdę pokazówka tyko'' główni aktorzy ''podejrzewam do dzisiaj nie są znani...tak jak ostatnio Amber Gold
widzisz jak cichutko?...nie słyszałem by ktokolwiek dostał nawet ''zawiasiki''
zagrożenie jest tutaj ...nie szukajmy go na wschodzie bo dostać tam możemy jedynie potężnego ''kopa''
Dopisane 02.02.2015r. o godz. 17:33:
''Merkel: Niemcy nie wesprą Ukrainy dostawami sprzętu wojskowego
Przebywająca z wizytą na Węgrzech kanclerz Niemiec Angela Merkel zapowiedziała, że Berlin nie wesprze ukraińskich władz w Kijowie dostawami broni. Jej zdaniem konfliktu na wschodzie Ukrainy nie można rozwiązać za pomocą środków militarnych.''
Merkel to wie (to odnośnie tego ''kopa'' o którym wspomniałem )...nie tylko ona zresztą