Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Medyczni księża
~ niezalogowany
9 kwietnia 2014r. o 13:38
To się jeszcze okaże. Mało wiesz o życiu :)

Zmoderowano 09.04.2014 godz.17:55 - powód: topposting (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Papuga niezalogowany
9 kwietnia 2014r. o 14:24
A ja o życiu trochę wiem (mam swoje lata), i wiem jedno, że jakbym przy swoim łożu śmierci zobaczyła klechę - zejście natychmiastowe murowane !!

Zmoderowano 09.04.2014 godz.17:56 - powód: topposting (moderator)
9984
#gover nieaktywny
9 kwietnia 2014r. o 15:55
~Bolecnauta napisał(a): Ktoś mi mówił, że za ostatnie namaszczenie płaci się dodatkowo,

A mnie KTOS poinformowal, ze za ostatnie biora dodatkowo 950 PLN. A KTOS jeszcze inny mowil, ze za pierwsze biora 3000 PLN.

Dopisane 09.04.2014r. o godz. 15:55:

Na liscie obecnosci brakuje jeszcze dwoch dyzurnych antyklerykalow i jednej dyzurnej.
~Bolecnauta niezalogowany
9 kwietnia 2014r. o 17:04
Wstyd szanowni kapelanowie, nie godzi się.
2161
#fobiak nieaktywny
9 kwietnia 2014r. o 17:23
~Bolecnauta napisał(a): Wstyd szanowni kapelanowie, nie godzi się.

zawstadzac to mozna male dzieci w przedszkolu, mojego dziadka zawstydzali na egzekutywie partyjnej za to, ze przepijal swoja wyplate i poskutkowalo, zaczal pic na krzywy ryj.
"ks. Andrzej Sapieha, rzecznik prasowy kurii, który nie widzi w tym nic złego."
gdybym byl szefem szajki zlodziei to bym mial podobne zdanie na temat moich podwladnych.

trzeba to ukrocic i domagac sie ukarania odpowiedzialnych za rozrzutnosc budzetow, sprawa powinien zajac sie prokurator, szpital nie moze sobie pozwolic na dodatkowe zatrudnianie, jesli nie wypracowywuje zyskow
~Beata niezalogowany
9 kwietnia 2014r. o 18:01
Najlepszy ksiądz ,to pewnie ten, który chodzi w podartych butach, wszędzie chodzi piechotą, rowerem albo stoi na stopa. Najlepiej jeszcze,żeby chodził ubrany w stare podarte łachmany i nie miał się gdzie umyć i co zjeść. Najwięcej pewnie znają się Ci na kościele, co najmniej w nim bywają. Traktuj innych tak ,jak Ty chciałbyś być potraktowany.
Byłoby gadania jakby sakramentów nie chciałby komu udzielić, odmówiłby spowiedzi, chrztu św. , komunii dziecka. Ma być do usług i już.
Cóż za nieznajomość sprawy.
~Papuga niezalogowany
9 kwietnia 2014r. o 18:34
Becia nie popadaj w skrajność, nikt im nie każe chodzić w łachmanach i łapać stopa !! A to zdanie "Traktuj innych.... itd", gdyby czarna zaraza się do tego stosowała, nie byłoby tematu :>
~ niezalogowany
9 kwietnia 2014r. o 19:23
~Beata napisał(a): Najlepszy ksiądz ,to pewnie ten, który chodzi w podartych butach, wszędzie chodzi piechotą, rowerem albo stoi na stopa. Najlepiej jeszcze,żeby chodził ubrany w stare podarte łachmany i nie miał się gdzie umyć i co zjeść. Najwięcej pewnie znają się Ci na kościele, co najmniej w nim bywają. Traktuj innych tak ,jak Ty chciałbyś być potraktowany.
Byłoby gadania jakby sakramentów nie chciałby komu udzielić, odmówiłby spowiedzi, chrztu św. , komunii dziecka. Ma być do usług i już.
Cóż za nieznajomość sprawy.

Przepraszam bardzo, a czy ten ksiądz nie powinien robić tego za damo? wszak to jego wierni, wyznawcy jedynej właściwej religii wymagają ostatniego namaszczenia lub innej pomocy. A już na pewno nie powinien być za to opłacany z budżetu szpitala! to jest naprawdę skandal. Kiedy ktoś to wszystko w końcu ukróci...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.