Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcemy zwierzęta i ptaki, a nie wiatraki
~phiii niezalogowany
11 maja 2014r. o 22:04
nie zarobia na dzierżawie gruntu pod wiatraki to krzyczą a ,że przy okazji ktoś wylansuje sie na radnego to już inna bajka -takie moje zdanie . Dodam , że to już "u nas było " kiedy telefonia komórkowa wchodziła na rynek .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Sąsiad niezalogowany
12 maja 2014r. o 13:59
~phiii napisał(a): nie zarobia na dzierżawie gruntu pod wiatraki to krzyczą a ,że przy okazji ktoś wylansuje sie na radnego to już inna bajka -takie moje zdanie . Dodam , że to już "u nas było " kiedy telefonia komórkowa wchodziła na rynek .

Właśnie tacy jak ty, którzy mają mieć wiatrak u siebie piszą jedynie o kasie i zawiści. I jaki z tego morał? A taki, że to w tobie jest zawiść, że być może kasa ucieknie ci sprzed nosa...strasznie żałosne...Nie dociera, że my chcemy większej odległości i stawiaj nawet 10 sztuk na swoim polu! W nosie mam wasze pieniądze i gdyby to były solary to bądź pewien nie byłoby sprawy! Akurat ja nie życzę sobie widoku okropnych wstrętnych wiatraków na wprost mojego domu!!! Tyle w temacie !!
A radny swoją drogą...uważam, że czas najwyższy na zmiany w naszej wsi. Wioska już dawno umarła, a dzięki tym waszym wiatrakom być może, że zostanie jeszcze wyludniona. Na szczęście niedługo wybory, radny sam sobie zgotował ten los...
~gość niezalogowany
13 maja 2014r. o 9:12
Witam. Pozwolę dodać sobie kilka słów, mimo, że nie jestem mieszkańcem waszej wioski. Pracuję za granicą i jeżdżąc po Niemczech widzę co się dzieje z tymi wiatrakami. Niemcy masowo rozbierają ten szmelc i zamiast niego stawiają solary. A co robią z zużytymi i nieopłacalnymi wiatrakami? Jak co, walą do Polski! Ci co piszą, że wiatraków nie słychać są w błędzie... Często są tak głośne, że kota można dostać. Gdy nie ma wiatru nie kręcą się tylko straszą swoim wyglądem, gdy wieje można zwariować, bo je widać je z każdej odległości i szlak człowieka trafia, bo kątem oka non-stop coś się kręci i porusza...
Nie dajcie się mieszkańcy Krzyżowej!!! Walczcie o swoje prawa!!!
~ niezalogowany
13 maja 2014r. o 9:57
~gość napisał(a): Witam. Pozwolę dodać sobie kilka słów, mimo, że nie jestem mieszkańcem waszej wioski. Pracuję za granicą i jeżdżąc po Niemczech widzę co się dzieje z tymi wiatrakami. Niemcy masowo rozbierają ten szmelc i zamiast niego stawiają solary. A co robią z zużytymi i nieopłacalnymi wiatrakami? Jak co, walą do Polski! Ci co piszą, że wiatraków nie słychać są w błędzie... Często są tak głośne, że kota można dostać. Gdy nie ma wiatru nie kręcą się tylko straszą swoim wyglądem, gdy wieje można zwariować, bo je widać je z każdej odległości i szlak człowieka trafia, bo kątem oka non-stop coś się kręci i porusza...
Nie dajcie się mieszkańcy Krzyżowej!!! Walczcie o swoje prawa!!!
I znow jakiś FRAJER ludzi podpuszcza!!!
1415
#fox34 nieaktywny
13 maja 2014r. o 11:14
Ma facet racje. Frajer to może jesteś ty, skoro bezmyślnie powtarzasz bzdury małej grupy ludzi zainteresowanej wyciąganiem kasy z Unii za stawianie wiatraków.

http://naszgarbow.pl/niemcy-przeciwko-wiatrakowemu-szalenstwu-343-organizacji-tworzy-koalicje-sila-rozsadku/

W Niemczech jest tych wiatraków dużo ale czy ktoś widział wiatraki na Bawarii? Najbogatszy land nigdy nie pozwoli na takie badziewie rujnujące krajobraz.

atvpolska - K.W.I.S.A. sQuad x-treme
~ niezalogowany
13 maja 2014r. o 11:22
fox34 napisał(a): Ma facet racje. Frajer to może jesteś ty, skoro bezmyślnie powtarzasz bzdury małej grupy ludzi zainteresowanej wyciąganiem kasy z Unii za stawianie wiatraków.

http://naszgarbow.pl/niemcy-przeciwko-wiatrakowemu-szalenstwu-343-organizacji-tworzy-koalicje-sila-rozsadku/

W Niemczech jest tych wiatraków dużo ale czy ktoś widział wiatraki na Bawarii? Najbogatszy land nigdy nie pozwoli na takie badziewie rujnujące krajobraz.
Na Bawarii ,tez sa,tylko nie wolno ich tam stawiac ,gdzie stwarzają zagrozenie i psuja krajobraz.Zagrozenie mam na myśli siedliska nietoperzy i ptactwa.Chodzi o zagrozenia przyrodnicze.Jak nie masz o czyms pojęcia ,to nie pisz bzdur.
1415
#fox34 nieaktywny
13 maja 2014r. o 11:26
Jeżdżę po Bawarii i nie widzę, no chyba, że takie małe, pochowane za drzewami ;)

atvpolska - K.W.I.S.A. sQuad x-treme
~ niezalogowany
13 maja 2014r. o 12:42
fox34 napisał(a): Jeżdżę po Bawarii i nie widzę, no chyba, że takie małe, pochowane za drzewami ;)

http://www.ncbj.edu.pl/na-potrzeby-wiatrakow-niemcy-zbuduja-2800-km-autostrad-energetycznych
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.