~ja napisał(a): Smieszy mnie to forum zaczynsliscie od 800 metrow od domow teraz juz jestescie 4000 metrow juszcze chwila a bedziecie pisac ze kolo plotu wam wiatraki stawiaja.Narzekacie ze soltys was oszukal a protestowal razem z wami .Patrzac na to z dystansu wydsje mi sie ze ktos chce tym cos ugrac i nie chodzi tu o ludzkie zdrowie, czas pokarze kto i co.troszke logiki i spojnosci w wypowiedziach
Sołtys nie protestował z nami, jeśli już to tylko się pokazał, aby jak za każdym razem zwalić winę na ludzi,bo ...nie chodzą na zebrania( których nie chce robić, bo przepisy itd...). Te jego tłumaczenia są żałosne...to on jest w głównej mierze winien za to, że ludzie nie chodzą na zebrania, bo po prostu ich nie robi...Ale już niedługo wybory...
Jeśli chodzi o odległości, to wystarczy posłuchać wójta, który nam mówi o odległościach 500, 600m a przed kamerami 1000...Kłamie jak zawsze. Ale tylko to mu wychodzi najlepiej....Potrafi tylko kłamać i knuć za plecami mieszkańców. Pewnie wydawało mu się, że do końca utrzyma sprawę w tajemnicy, aż tu nagle bummm.