Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcemy zwierzęta i ptaki, a nie wiatraki
~kika niezalogowany
3 maja 2014r. o 21:09
~ja napisał(a): Smieszy mnie to forum zaczynsliscie od 800 metrow od domow teraz juz jestescie 4000 metrow juszcze chwila a bedziecie pisac ze kolo plotu wam wiatraki stawiaja.Narzekacie ze soltys was oszukal a protestowal razem z wami .Patrzac na to z dystansu wydsje mi sie ze ktos chce tym cos ugrac i nie chodzi tu o ludzkie zdrowie, czas pokarze kto i co.troszke logiki i spojnosci w wypowiedziach

Sołtys nie protestował z nami, jeśli już to tylko się pokazał, aby jak za każdym razem zwalić winę na ludzi,bo ...nie chodzą na zebrania( których nie chce robić, bo przepisy itd...). Te jego tłumaczenia są żałosne...to on jest w głównej mierze winien za to, że ludzie nie chodzą na zebrania, bo po prostu ich nie robi...Ale już niedługo wybory...
Jeśli chodzi o odległości, to wystarczy posłuchać wójta, który nam mówi o odległościach 500, 600m a przed kamerami 1000...Kłamie jak zawsze. Ale tylko to mu wychodzi najlepiej....Potrafi tylko kłamać i knuć za plecami mieszkańców. Pewnie wydawało mu się, że do końca utrzyma sprawę w tajemnicy, aż tu nagle bummm.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
3 maja 2014r. o 21:33
Przed tymi samymi kamerami mowil tez o odleglosci 560 metrow od budynkow w okolicach Rozynca wiec o klamstwi przed kamerami mowy nie ma
~kika niezalogowany
3 maja 2014r. o 21:57
~ja napisał(a): Przed tymi samymi kamerami mowil tez o odleglosci 560 metrow od budynkow w okolicach Rozynca wiec o klamstwi przed kamerami mowy nie ma

Nam chodzi o Krzyżową...na spotkaniu mówił co innego a przed kamerami jeszcze co innego...
~!!!!!!!!!!!!!! niezalogowany
4 maja 2014r. o 0:27
Młodzi kończcie z tymi grzecznościami.
Czereśniak(szt.5może więcej) jak nie zrozumiał ,że to On sprzedał po cichu jak Judasze całą wieś za czterdzieści srebrników to już nie zrozumie.Będzie Wam wyjeżdża z tą całą cywilizacją,nazywał Was burakami, ciemnogrodem(jakby wiedział co mówi) a ciemnogród to cała ta gmina Gromadka- szambo bez kanalizacji.
I wiesz CZEREŚNIAKU jaka jest cała prawda,
że mnie gówno obchodzi,że Ty zarobisz,
mnie martwi,że ja stracę.
Energię będę mieć z roku na rok droższą,
bo wdrażanie energii odnawialnej jest kosztowne.Nieruchomości drastyczne spadną ,bo
po co komuś dom w zapadłej wsi z tym twoim cywilizacyjnym wiatrakiem nad głową,a jak mnie zaraz szlak trafi od nadmiaru Waszej głupoty i założą mi rozrusznik serca ,to Ty Czereśniaku ze swoich Judaszowy srebrników kupisz mi dom w odpowiedniej odległości od wiatraków ,bo przeciwnym razie moja umęczona dusza zadba o twój spokój.
Czereśniaku ,Ty zyskasz
a straci cała wieś.
Poszukaj w wyszukiwarce słowa DEMOKRACJA.

~ niezalogowany
4 maja 2014r. o 7:54
BRAWO młody, mądry człowieku !!
Popieram w 100%. Zapatrzeni w siebie i pragnący wiatraków, kiedy mam się te klepki otworzą? Jak nie pasuje to wara z Krzyżowej gdzieś, gdzie stoją wiatraki i tam sobie żyjcie.

Zmoderowano 04.05.2014 godz.12:02 - powód: topposting (moderator)
~ja niezalogowany
4 maja 2014r. o 8:59
I to wedlug was jest demokracja teksty typu" wara z Krzyzowej ".Jak nie chcecie wiatrakow wasze demokratyczne prawo zeby o to walczyc, ale zwolennicy maja demokratyczne prawo ich chciec.Niedemokratyczne bylo tylko zachowanie sie waszych wladz, ale ta sami wybraliscie w DEMOKRATYCZNYCH wyborach
~ks niezalogowany
4 maja 2014r. o 12:09
~ja napisał(a): I to wedlug was jest demokracja teksty typu" wara z Krzyzowej ".Jak nie chcecie wiatrakow wasze demokratyczne prawo zeby o to walczyc, ale zwolennicy maja demokratyczne prawo ich chciec.Niedemokratyczne bylo tylko zachowanie sie waszych wladz, ale ta sami wybraliscie w DEMOKRATYCZNYCH wyborach
Odwal się od naszej Gminy ,Wojta i Wiatrakow, doradcy takiego jak TY nie potrzebujemy do niczego.PRECZ OD NASZYCH SPRAW>Zajmij się swoim rozrusznikiem ,a od Krzyzowej się odwal CWANIAKU.
~ERO niezalogowany
4 maja 2014r. o 13:29
DEMOKRACJA to jest takie cos ze jak wiekszosc czegos nie chce to tego nie ma.U nas 90% z nas tego nie chce kolejnym 5% jest to obojetne a ostatnim 5% zalezy na tym zeby byly bo licza ze przez kolejne 30lat beda mialy stale i wysokie przychody.I w pelni rozumiem te 5% bo jest okazja sie jakos dorobic to sie to bierze.
Ale nie moze te 5% zmuszac calej reszty do czegos czego reszta nie chce bo to wtedy nie jest DEMOKRACJA.Niestety nasze wladze gminne nie wiedza co to jest DEMOKRACJA i zdecydowaly potajemnie za nas.W krzyzowej wiatraki bedzie mialo 4 rodziny(gospodarstwa) a ile mamy rodzin(gospodarstw)??? cos kolo 120(moze wiecej) wiec gdzie logika???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo