Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcemy zwierzęta i ptaki, a nie wiatraki
~wolny niezalogowany
13 maja 2014r. o 17:33
Do gościa i foxa. Macie rację i popieram w 100%. Wiatraki są nieopłacalne, psują krajobraz, szkodliwe i można wyliczać w nieskończoność. I frajerzy to ci, ktorzy podpisali te śmieszne umowy. Ja osobiście mieszkam w Bolesławcu, ale nigdy ale to nigdy nie kupiłbym działki przy wiatrakach. I wcale nie dziwię sie mieszkańcom że strajkują. Mnie by szlak trafił, gdybym postawił dom a za chwilę dowiedział się ze dookoła ma powstać farma. Walczcie i nie poddawajcie się, a ten mały odsetek osób, który chce tego g...wna najlepiej wysiedlić tam gdzie już stoją.
Pozdrawiam i trzymam kciuki!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~wolny inaczej niezalogowany
13 maja 2014r. o 19:27
ty" wolny" ja bum wolał mieszkać w wiatraku nie przy (...) Przez takich

Zmoderowano 13.05.2014 godz.21:32 - powód: ubliżanie (moderator)
~phii niezalogowany
13 maja 2014r. o 21:30
~Sąsiad napisał(a):
~phiii napisał(a): nie zarobia na dzierżawie gruntu pod wiatraki to krzyczą a ,że przy okazji ktoś wylansuje sie na radnego to już inna bajka -takie moje zdanie . Dodam , że to już "u nas było " kiedy telefonia komórkowa wchodziła na rynek .

Właśnie tacy jak ty, którzy mają mieć wiatrak u siebie piszą jedynie o kasie i zawiści. I jaki z tego morał? A taki, że to w tobie jest zawiść, że być może kasa ucieknie ci sprzed nosa...strasznie żałosne...Nie dociera, że my chcemy większej odległości i stawiaj nawet 10 sztuk na swoim polu! W nosie mam wasze pieniądze i gdyby to były solary to bądź pewien nie byłoby sprawy! Akurat ja nie życzę sobie widoku okropnych wstrętnych wiatraków na wprost mojego domu!!! Tyle w temacie !!

A radny swoją drogą...uważam, że czas najwyższy na zmiany w naszej wsi. Wioska już dawno umarła, a dzięki tym waszym wiatrakom być może, że zostanie jeszcze wyludniona. Na szczęście niedługo wybory, radny sam sobie zgotował ten los...

Tak się składa ,że te wasze wiatraki będe jedynie oglądał jadąc do KFC :) więc nie pisz mi tu o kasie a jedynie o twoim zacofaniu bo wnioskuję ,że na bieząco to ty jesteś ale z dziurami w drodze na wsi ... juz to widzę jak by mieli postawić farmę solarną ile miłości by było ,przecież ptaką by skrzydełka paliło...
~hahaha niezalogowany
13 maja 2014r. o 22:06
Tak sobie czytam to forum i jako wolny słuchacz wnioskuję, że osoba o peudo phii itp.to nikt inny jak właściciele wiatraków. Cholera ich bierze, że ich plany trafi...
Jeśli nie jesteś mieszkańcem to opuść to forum bo szkoda tylko twojego cennego czasu.
Daj ludziom walczyć o swoje!
~sąsiedzi niezalogowany
13 maja 2014r. o 22:11
Różyniec i Osła dołączają się do naszego protestu! Tak trzymajcie!
~ niezalogowany
14 maja 2014r. o 0:37
~hahaha napisał(a): Tak sobie czytam to forum i jako wolny słuchacz wnioskuję, że osoba o peudo phii itp.to nikt inny jak właściciele wiatraków. Cholera ich bierze, że ich plany trafi...
Jeśli nie jesteś mieszkańcem to opuść to forum bo szkoda tylko twojego cennego czasu.
planów wiatraków już nic nie trafi hehe -BEDZIEM KRĘCIĆ INTERES -2200/m-c za wiatrak a umowe podpisałem na 5 :D
~Don Kichot niezalogowany
14 maja 2014r. o 0:46
usługi:
Walka z wiatrakami .
rejon :
Osła ,Różyniec i jeszcze plac pod gminą :D
cena za uslugę :
fotel radnego

~X niezalogowany
14 maja 2014r. o 9:37
~ napisał(a):
~hahaha napisał(a): Tak sobie czytam to forum i jako wolny słuchacz wnioskuję, że osoba o peudo phii itp.to nikt inny jak właściciele wiatraków. Cholera ich bierze, że ich plany trafi...
planów wiatraków już nic nie trafi hehe -BEDZIEM KRĘCIĆ INTERES -2200/m-c za wiatrak a umowe podpisałem na 5 :D

Szkoda, że nie na 10 !! Bo dla takich jak ty te 5 to stanowczo za mało...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza