Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radykalna manifestacja
~sympatyk niezalogowany
10 lipca 2014r. o 21:59
jeżeli pszekadzają Ci barwy narodowe na buźkach dzieci to namaluj swojemu bobasowi tęczę na czole i śmigaj na kolorową niepodległą
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~sympatyk niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:01
~sympatyk napisał(a): jeżeli pszekadzają Ci barwy narodowe na buźkach dzieci to namaluj swojemu bobasowi tęczę na czole i śmigaj na kolorową niepodległą
pRZeszkadzają... bluzgów mod nie puszcza ale każdy byk przechodzi
~qwerty niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:08
Ludzie mają dość to protestują. Czy hasło "**uj, d*pa i kamieni kupa" było by lepsze.
Jest demokracja i mają takie prawo.
~Zdemotywowany niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:13
Ludzie pukali się w czoła? Naprawdę też mam być obiektywny jak wy? Mogę być, ale jest to wasz portal, więc post zniknie szybciej niż się pojawił.
Agresywne hasła? Jeżeli lubisz kaźmirzu wraz ze swoim dobytkiem nazywanym ch... dupą i kamieni kupą. Ja nie lubię i jako ,,obiektywny" portal informacyjny obraziłeś mnie. Jesteście dla mnie zerem pokroju tvn i faktu. Na waszym miejscu spodziewałbym się pozwu. Rozliczymy się.
~ niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:13
krążyli wokół rynku , chyba sadzą się na prezydenta.Z wypowiedzi wnioskuje że zebrali się po to żeby się pokojowo rozejść - szczytny cel.Pan Relich i p.Zieliński przyszli po to żeby pójść nie wiem do kąnt - przepraszam inteligencja udzieliła mi się od tych , nie wiem jak ich nazwać
~siuks niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:14
A ja popieram Pana Premiera Donalda Tuska i jego rząd. Nie ma powrotu do nocy lat 2005-2007.
~z boku niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:15
~orest napisał(a): Zaskoczony jestem obecnością na tej hucpie p. Zielińskiego.
Stracił w moich oczach wiele. Kiedyś oddałem na niego głos w wyborach. Pierwszy i ostatni raz!

nie ty jeden
grunt to nie dać się manipulować lokalnym politykom
~piko niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:16
Narodościowcy :D śmieszycie mnie, jestem patriotom ale przede wszystkim europejczykiem bez granic :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!