Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radykalna manifestacja
~Wstrętny faszystowski nacjonalista niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:17
Detonator napisał(a): Kto to jest Wróg Ojczyzny?????????????????????

Wróg ojczyzny to szerokie pojęcie, może to być ktoś, kto pełniąc urząd państwowy dopuszcza się wykorzystywania go dla swoich własnych, lub bliskich mu osób, korzyści krzywdząc tym samym państwo i obywateli (poprzez np. rozmaite przekręty ogołacając skarb państwa) . Oby więcej takich akcji, może wtedy ludzie zobaczą jak od lat jesteśmy pakowani w dupala przez naszych wspaniałych polityków.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:30
~kinia napisał(a): Dla mnie było to niesmaczne, choćby ze względu na to, że były tam dzieci. Jak zobaczyłam grupkę na oko 8-latków wymalowanych w kolory narodowe i z flagami na ramionach, krzyczących, że"Tusk to śmieć i gruba świnia" to przykro mi się zrobiło, że od małego mają wtłaczane takie hasła i brak szacunku do innych, nie wspominając już, że rodzice używają przy nich takiego slownictwa, a potem będzie placz jak za kilka lat powiedzą tak do rodzicow.

A jakiego slownictwa uzywa elita nasza polityczna? Sa tasmy posluchaj. Na pewno dzis bardziej zdroznych slow uslyszec sie nie dalo.
~kinia niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:37
~ napisał(a): A jakiego slownictwa uzywa elita nasza polityczna? Sa tasmy posluchaj. Na pewno dzis bardziej zdroznych slow uslyszec sie nie dalo.

wątpię, żeby przy stole siedziały przy nich dzieci.

Zmoderowano 11.07.2014 godz.8:56 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~mike niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:40
~kinia napisał(a): Dla mnie było to niesmaczne, choćby ze względu na to, że były tam dzieci. Jak zobaczyłam grupkę na oko 8-latków wymalowanych w kolory narodowe i z flagami na ramionach, krzyczących, że"Tusk to śmieć i gruba świnia" to przykro mi się zrobiło, że od małego mają wtłaczane takie hasła i brak szacunku do innych, nie wspominając już, że rodzice używają przy nich takiego slownictwa, a potem będzie placz jak za kilka lat powiedzą tak do rodzicow.

Bardzo mądre dzieciaki po prostu.
211
skorn
E napisał(a): "Osoby, przypadkowo obecne w Rynku podczas wiecu poprzedzającego marsz, raczej pukali się w czoła niż okazywali chęć do wsparcia akcji."
Pomijając moje poglądy polityczne, ale chcąc być obiektywną, stwierdzam, że wśród osób, które mnie otaczały nie zauważyłam tych pukających się w czoło.

Pan Marczewski nawet zgodnej z rzeczywistością relacji nie potrafi napisać, tylko musi naciągać fakty do własnego widzimisię.

Panie Marczewski, jesli pan to czytasz, to komunikuję panu - niech pan się nie wypowiada w imieniu wszystkich Bolesławian, bo nie masz mandatu do tego. (...)

Zmoderowano 11.07.2014 godz.8:57 - powód: ubliżanie (moderator)

<i>
11222
#Amnesty nieaktywny
~piko napisał(a): Narodościowcy :D śmieszycie mnie, jestem patriotom ale przede wszystkim europejczykiem bez granic :)

Narodościowcy :D śmieszycie mnie, jestem PATRIOTOM ale przede wszystkim ANALFABETOM bez granic :D :D :D
~ niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:49
~kinia napisał(a): wątpię, żeby przy stole siedziały przy nich dzieci.

A nie no jak tam przy stole u Sowy dzieci nie siedzialy to slownictwo usprawiedliwione. Opinie o teoretycznym panstwie dodrukowaniu pieniadza na potrzeby kampanii wyborczej tez.
Nie wiem co by polityk musial powiedziec zeby ludzie przejrzeli na oczy.

Zmoderowano 11.07.2014 godz.8:59 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~antypatriota niezalogowany
10 lipca 2014r. o 22:51
a ja ...m na te ojczyzne....dawno rozkradziona i sprzedana...nie zalezy mi na niej nic a nic...zabawa!!!

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza