Detonator napisał(a): Kto to jest Wróg Ojczyzny?????????????????????
~kinia napisał(a): Dla mnie było to niesmaczne, choćby ze względu na to, że były tam dzieci. Jak zobaczyłam grupkę na oko 8-latków wymalowanych w kolory narodowe i z flagami na ramionach, krzyczących, że"Tusk to śmieć i gruba świnia" to przykro mi się zrobiło, że od małego mają wtłaczane takie hasła i brak szacunku do innych, nie wspominając już, że rodzice używają przy nich takiego slownictwa, a potem będzie placz jak za kilka lat powiedzą tak do rodzicow.
~ napisał(a): A jakiego slownictwa uzywa elita nasza polityczna? Sa tasmy posluchaj. Na pewno dzis bardziej zdroznych slow uslyszec sie nie dalo.
~kinia napisał(a): Dla mnie było to niesmaczne, choćby ze względu na to, że były tam dzieci. Jak zobaczyłam grupkę na oko 8-latków wymalowanych w kolory narodowe i z flagami na ramionach, krzyczących, że"Tusk to śmieć i gruba świnia" to przykro mi się zrobiło, że od małego mają wtłaczane takie hasła i brak szacunku do innych, nie wspominając już, że rodzice używają przy nich takiego slownictwa, a potem będzie placz jak za kilka lat powiedzą tak do rodzicow.
E napisał(a): "Osoby, przypadkowo obecne w Rynku podczas wiecu poprzedzającego marsz, raczej pukali się w czoła niż okazywali chęć do wsparcia akcji."
Pomijając moje poglądy polityczne, ale chcąc być obiektywną, stwierdzam, że wśród osób, które mnie otaczały nie zauważyłam tych pukających się w czoło.
~piko napisał(a): Narodościowcy :D śmieszycie mnie, jestem patriotom ale przede wszystkim europejczykiem bez granic :)
~kinia napisał(a): wątpię, żeby przy stole siedziały przy nich dzieci.
Zastosowana autokorekta