Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radykalna manifestacja
11222
#Amnesty nieaktywny
15 lipca 2014r. o 23:03
emem napisał(a):
Amnesty napisał(a): sory Krzysiu ale nie uważam dj-owania za prawdziwą robotę .... ale to tylko moje, subiektywne zdanie... ;)

Nie, a dlaczego? Czym praca dja rozni sie od innych zajec?
.

a ty co ? adwokat diabła?
ja rozumiem ,że solidarność kolegów z pracy ale to co wy wyprawiacie na tym portalu troche trąci absurdem..
napisałem ,że to moje subiektywne zdanie i nie zamierzam robić wykładu dlaczego akurat tak jest.
Bo tak uważam i mam do tego prawo ,prawda ?

Dopisane 15.07.2014r. o godz. 23:03:

sory , jesli macie jeszcze jakieś uwagi , zachowajcie je na dyskusje we własnym ,ścisłym gronie...
nie mam czasu na jałowe dyskusje i przepychanki , niestety w odróżnieniu od niektórych , moja praca nie polega na wpatrywaniu sie w ekran. Trzeba wyjśc z domu niestety...
Zresztą i tak główny temat wam uciekł już dawno.
Miłego gryzienia... ;) :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
15 lipca 2014r. o 23:09
Amnesty napisał(a):
emem napisał(a):
Amnesty napisał(a): sory Krzysiu ale nie uważam dj-owania za prawdziwą robotę .... ale to tylko moje, subiektywne zdanie... ;)

Nie, a dlaczego? Czym praca dja rozni sie od innych zajec?
.

a ty co ? adwokat diabła?

Pytam o opinie, bo nieco mnie zaskoczyles. Skojarzylo mi sie to z taka czesto widoczna postawa - ktos mowi, ze jest mu zle, nie pracuje, nie ma za co zyc, wychodzi na ulice, zeby zaprotestowac. Wtedy ktos mu proponuje prace np. jako DJ, a ten mowi, ze takiej pracy to on wykonywac nie bedzie, bo nie uwaza tego za prawdziwa prace.
Ale oczywiscie - masz prawo tak uwazac i tyle :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
11222
#Amnesty nieaktywny
15 lipca 2014r. o 23:13
jak ktoś nie ma za co żyć - przyjmie prawie każdą propozycje ...
co nie jest jednoznaczne z tym ,że automatycznie będzie to zajęcie które uważa za poważne.

Zmoderowano 15.07.2014 godz.23:17 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
1
emem
15 lipca 2014r. o 23:18
No to w takim razie tylko pogratulowac jegomosciowi. Wykonuje niepowazna prace, zarabia, i dobrze sobie radzi :)

11222
#Amnesty nieaktywny
15 lipca 2014r. o 23:21
emem napisał(a): No to w takim razie tylko pogratulowac jegomosciowi. Wykonuje niepowazna prace, zarabia, i dobrze sobie radzi :)

wybraniec bogów normalnie :D :D :D
1
emem
15 lipca 2014r. o 23:28
Amnesty napisał(a):
emem napisał(a): No to w takim razie tylko pogratulowac jegomosciowi. Wykonuje niepowazna prace, zarabia, i dobrze sobie radzi :)

wybraniec bogów normalnie :D :D :D

Pewnie dlatego nie maszerowal ;)

11222
#Amnesty nieaktywny
15 lipca 2014r. o 23:40
A ja z domu wyniosłem troche inne wartości . Na przykład takie,żeby pomagać innym .Wspierać tych którym jest gorzej w tej chwili...
Nawet marszem ;) Dając jednocześnie przykład ,jak należy to robić ( opcjonalnie przyjmuje że ma swój pomysł skoro ten mu nie odpowiada) :D

Zmoderowano 16.07.2014 godz.7:57 - powód: topposting (moderator)
11445
PanM
15 lipca 2014r. o 23:53
Panie Alter poniżej merytoryczny wpis.Ceny w Bolesławcu
w 2013 roku podatek od nieruchomości wzrósł o 42,5 %
woda /ścieki o 38 %
śmieci o 50 %

w 2014 prezydent Bolesławca Pan Piotr Roman ogłasza triumfalnie że nie będzie podwyżek.
i rzeczywiście tylko minimalnie podniesiono wodę /ścieki oraz wrzucono oddzielną opłatę za dzierżawę pojemników na śmieci .Oraz podniesiono o prawie 100 % opłatę za monit o płatnościach.Nie ma już usługi komunalnej .Jest podatek miejski.
Wzrasta ilość urzędników zajmujących się śmieciami .

A Pan nie głosuje na Palikota . Bo to Palikot wszystko podrożył .No i zadłużył nas .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.