Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radykalna manifestacja
41
#jegomosc nieaktywny
16 lipca 2014r. o 0:06
Amnesty napisał(a): jak ktoś nie ma za co żyć - przyjmie prawie każdą propozycje ...
co nie jest jednoznaczne z tym ,że automatycznie będzie to zajęcie które uważa za poważne.Zmoderowano 15.07.2014 godz.23:17 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)

To cholernie niepoważna robota. Totalnie. Dlatego taka fajna. There is no business like show business:)

Co twoim zdaniem jest "poważną pracą"? Może twoim problemem jest właśnie to, że tak sztywno trzymasz się rzeczy "konwencjonalnych". Serio - zarzuciłeś mi, że moja profesja nie jest "poważna". To coś co powinienem przyjąć a priori? Czy może jednak zmienisz moje życie i wyjaśnisz mi dlaczego?

Dopisane 16.07.2014r. o godz. 00:06:

Amnesty napisał(a):
emem napisał(a):
Amnesty napisał(a):
emem napisał(a): No to w takim razie tylko pogratulowac jegomosciowi. Wykonuje niepowazna prace, zarabia, i dobrze sobie radzi :)

wybraniec bogów normalnie :D :D :D

Pewnie dlatego nie maszerowal ;)

A ja z domu wyniosłem troche inne wartości . Na przykład takie,żeby pomagać innym .Wspierać tych którym jest gorzej w tej chwili...
Nawet marszem ;) Dając jednocześnie przykład ,jak należy to robić ( opcjonalnie przyjmuje że ma swój pomysł skoro ten mu nie odpowiada) :D

Zarzucasz mi, że nie pomagam innym? Serio to robisz?

www.djdowynajecia.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
16 lipca 2014r. o 0:27
jegomosc napisał(a): 2 miliony Polaków wyjechało za granicę, bo MOGLI to zrobić. Bo pojawiła się nowa możliwość i oni z niej skorzystali.

Większość wolałaby nie wyjeżdżać, tylko zarabiać takie same pieniądze tutaj. Teoretyczne państwo polskie im tego nie ułatwia.

Dla turystki czy edukacji to można było sobie jeździć i przed wstapieniem Polski do UE.

<i>
2900
#falco nieaktywny
16 lipca 2014r. o 6:01
właśnie!!!!!! :)

kiedyś napisałem ''za co kochać ten kraj''?
dzisiaj utwierdzam się że nie ma za co...

"bierz życie z każdym oddechem..."
11222
#Amnesty nieaktywny
16 lipca 2014r. o 6:06
jegomosc napisał(a): Zarzucasz mi, że nie pomagam innym? Serio to robisz?

w tym konkretnym przypadku ? no właśnie krytykując na każdym kroku raczej nie...
w innych - nie wiem , nie wnikam aż tak w to, co robisz ..... ;)

Zmoderowano 16.07.2014 godz.7:59 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~ niezalogowany
16 lipca 2014r. o 7:17
falco napisał(a): właśnie!!!!!! :)

kiedyś napisałem ''za co kochać ten kraj''?
dzisiaj utwierdzam się że nie ma za co...

To nie "ten kraj", tylko wasi wybrańcy są powodem takiej sytuacji.
Plujecie na sufit, a potem macie pretensje, że paskudztwo pada.
A jak znajdą się tacy, którzy protestują antyrządowo to jeszcze macie pretensje i opluwacie ich. Sami jesteście sobie winni!

Z duzo mniej ważnych powodów Węgrzy wyszli na ulicę, obalili rząd i błyskawicznie naprawiają kraj!
~ej tam niezalogowany
16 lipca 2014r. o 7:23
Ja już pisałem, że faszystom nie chodzi o nadużycia władzy lecz o to aby mieć niewolników do roboty , bo to lenie z apetytem na dobre życie. !
~ niezalogowany
16 lipca 2014r. o 10:23
Faszyści to ci zawłaszczyli nasza wolność - decydują kiedy mam posłać dziecko do szkoły, jak ma być wychowywane, z jakich książek i jakich programów mają się uczyć, że lekarze zamiast dzieci muszą zabijać, czy mogę sobie wybudować dom, czy mogę ściąć moje drzewo na mojej posesji, na co mszę zaszczepić się ja i moje dzieci i tak bez konce......
To bazowa zasada Mussoliniego „wszystko w państwie, nic poza państwem, nic przeciw państwu” - czysty totalitaryzm, łamanie podstawowych praw ludzkich!

Tylko skąd o tym ma wiedzieć taki mędrek, który zamiast rozumu ma TVN?[img=1405499015_hupomvc.jpg]
10114
#alter nieaktywny
16 lipca 2014r. o 15:48
PanM napisał(a): Panie Alter poniżej merytoryczny wpis.Ceny w Bolesławcu
w 2013 roku podatek od nieruchomości wzrósł o 42,5 %
woda /ścieki o 38 %
śmieci o 50 %

A Pan nie głosuje na Palikota . Bo to Palikot wszystko podrożył .

"woda /ścieki o 38 %" ?

Jak zwykle, delikatnie mówiąc mijasz się PanM z prawdą.

2012

Woda [zł/m3]
Cena wody 3,10 zł
Ścieki [zł/m3]
Cena ścieków 6,34 zł

2013

Woda [zł/m3]
Cena wody 3,19 zł
Ścieki [zł/m3]
Cena ścieków 6,46 zł

2014

Woda [zł/m3]
Cena wody 3,47 zł
Ścieki [zł/m3]
Cena ścieków 6,46 zł

Dane te można spokojnie znaleźć w sieci :) I gdzie 38%?!

Innych Pana informacji już mi się nie chce weryfikować. Szkoda mi na to cennego czasu :)

PanM napisał(a): A Pan nie głosuje na Palikota . Bo to Palikot wszystko podrożył .

Dobrze, że nie miał okazji i jej mieć nie będzie, a tym bardziej Pan.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.