emem napisał(a): No to w takim razie tylko pogratulowac jegomosciowi. Wykonuje niepowazna prace, zarabia, i dobrze sobie radzi :)Pewnie go nigdzie nie chcieli go przyjąć do roboty to didzejuje z pomocą finansową rodziców i teściów.tyle w temacie.mam znajomego dzideja gdzie nie pójdzie za robotą to go wyśmieją.didżej to nie zawód.ale wiem że nieudaczników na stacje paliw przyjmują.
emem napisał(a): nazwijmy rzeczy po imieniu - zal Ci tylek sciska
Moze jak przestaniesz narzekac i wezmiesz sie do roboty, to tez tak bedziesz mial. :)
emem napisał(a): anonimowy,Ja nie narzekam,żyje mi się jak na te nędzne czasy ok choć bywało lepiej,ale nie narzekam no może gdyby mój 3.0 l samochód mniej palił z 15 l na 10 l to bym się ucieszył. i gdyby jeden samochód wystarczał w rodzinie bo utrzymanie trzech to trochę obciąża,motorówka dużo pali mogła by mniej bo to też wydatki.no i whiski mogła by być tańsza bo 60 zł co dziennie to troche sporo jak myślisz?Teraz napisze że ci rodzice pomogli portal ruszyć ty mi odpowiesz że nie,a potem usuniesz posta.miłego dnia życzy anonimowy ściskacz odbytu.
nazwijmy rzeczy po imieniu - zal Ci tylek sciska, ze jegomosciowi sie udalo, ze znalazl swoja nisze i pracuje i zarabia i stac go na wiele rzeczy bez pomocy rodzicow czy tesciow.
Moze jak przestaniesz narzekac i wezmiesz sie do roboty, to tez tak bedziesz mial. :)
~anonimowy napisał(a):emem napisał(a): anonimowy,Ja nie narzekam,żyje mi się jak na te nędzne czasy ok choć bywało lepiej,ale nie narzekam no może gdyby mój 3.0 l samochód mniej palił z 15 l na 10 l to bym się ucieszył. i gdyby jeden samochód wystarczał w rodzinie bo utrzymanie trzech to trochę obciąża,motorówka dużo pali mogła by mniej bo to też wydatki.no i whiski mogła by być tańsza bo 60 zł co dziennie to troche sporo jak myślisz?Teraz napisze że ci rodzice pomogli portal ruszyć ty mi odpowiesz że nie,a potem usuniesz posta.miłego dnia życzy anonimowy ściskacz odbytu.Zmoderowano 16.07.2014 godz.17:05 - powód: (moderator)
nazwijmy rzeczy po imieniu - zal Ci tylek sciska, ze jegomosciowi sie udalo, ze znalazl swoja nisze i pracuje i zarabia i stac go na wiele rzeczy bez pomocy rodzicow czy tesciow.
jegomosc napisał(a):
Jest mi bardzo przykro, i myślę, że Ememowi również, że rodzice ci w życiu nie pomogli tak jakbyś chciał.