Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radykalna manifestacja
~anonimowy niezalogowany
16 lipca 2014r. o 16:20
emem napisał(a): No to w takim razie tylko pogratulowac jegomosciowi. Wykonuje niepowazna prace, zarabia, i dobrze sobie radzi :)
Pewnie go nigdzie nie chcieli go przyjąć do roboty to didzejuje z pomocą finansową rodziców i teściów.tyle w temacie.mam znajomego dzideja gdzie nie pójdzie za robotą to go wyśmieją.didżej to nie zawód.ale wiem że nieudaczników na stacje paliw przyjmują.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
16 lipca 2014r. o 16:43
anonimowy,

nazwijmy rzeczy po imieniu - zal Ci tylek sciska, ze jegomosciowi sie udalo, ze znalazl swoja nisze i pracuje i zarabia i stac go na wiele rzeczy bez pomocy rodzicow czy tesciow.
Moze jak przestaniesz narzekac i wezmiesz sie do roboty, to tez tak bedziesz mial. :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
10114
#alter nieaktywny
16 lipca 2014r. o 16:52
emem napisał(a): nazwijmy rzeczy po imieniu - zal Ci tylek sciska

Moze jak przestaniesz narzekac i wezmiesz sie do roboty, to tez tak bedziesz mial. :)

Dajcie już spokój Jegomościowi.

Manifestacja była potrzebna i spełniła swoje zadania :) Protestować ma prawo każdy, i nikogo to nie powinno dziwić. Meritum to rzetelne relacje :) I to na tym emem powinno Wam zależeć.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
1
emem
16 lipca 2014r. o 16:57
Jasne, zalezy nam, i dlatego powyzsza relacja przedstawia w rzetelny sposob, co sie dzialo w miescie :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~anonimowy niezalogowany
16 lipca 2014r. o 16:59
emem napisał(a): anonimowy,

nazwijmy rzeczy po imieniu - zal Ci tylek sciska, ze jegomosciowi sie udalo, ze znalazl swoja nisze i pracuje i zarabia i stac go na wiele rzeczy bez pomocy rodzicow czy tesciow.
Ja nie narzekam,żyje mi się jak na te nędzne czasy ok choć bywało lepiej,ale nie narzekam no może gdyby mój 3.0 l samochód mniej palił z 15 l na 10 l to bym się ucieszył. i gdyby jeden samochód wystarczał w rodzinie bo utrzymanie trzech to trochę obciąża,motorówka dużo pali mogła by mniej bo to też wydatki.no i whiski mogła by być tańsza bo 60 zł co dziennie to troche sporo jak myślisz?Teraz napisze że ci rodzice pomogli portal ruszyć ty mi odpowiesz że nie,a potem usuniesz posta.miłego dnia życzy anonimowy ściskacz odbytu.

Zmoderowano 16.07.2014 godz.17:05 - powód: (moderator)
41
#jegomosc nieaktywny
16 lipca 2014r. o 17:33
~anonimowy napisał(a):
emem napisał(a): anonimowy,

Ja nie narzekam,żyje mi się jak na te nędzne czasy ok choć bywało lepiej,ale nie narzekam no może gdyby mój 3.0 l samochód mniej palił z 15 l na 10 l to bym się ucieszył. i gdyby jeden samochód wystarczał w rodzinie bo utrzymanie trzech to trochę obciąża,motorówka dużo pali mogła by mniej bo to też wydatki.no i whiski mogła by być tańsza bo 60 zł co dziennie to troche sporo jak myślisz?Teraz napisze że ci rodzice pomogli portal ruszyć ty mi odpowiesz że nie,a potem usuniesz posta.miłego dnia życzy anonimowy ściskacz odbytu.Zmoderowano 16.07.2014 godz.17:05 - powód: (moderator)

Jest mi bardzo przykro, i myślę, że Ememowi również, że rodzice ci w życiu nie pomogli tak jakbyś chciał.

www.djdowynajecia.pl
~totalnakorozja niezalogowany
16 lipca 2014r. o 17:48
nie tobie to oceniać kto i jak mi pomógł tak jakbym chciał.ale gdybyś chciał to mam wolny etat na ciecia podnoszenie szlabanu i opuszczanie(wjazd do zakładu)łatwa robota nie trzeba do tego szkoły wyższej.wystarczy abyś umiał czytać i pisać bo trzeba notować kto wjeżdza i wyjeżdza.płaca 1680pln brutto.na trzy zmiany.

Zmoderowano 16.07.2014 godz.18:26 - powód: topposting (moderator)
10114
#alter nieaktywny
16 lipca 2014r. o 18:09
Tnijcie zbędne cytaty, oraz wypowiadajcie się na temat. :) Bo to już bezsensowna degrengolada się uskutecznia.

Dopisane 16.07.2014r. o godz. 18:09:

jegomosc napisał(a):
Jest mi bardzo przykro, i myślę, że Ememowi również, że rodzice ci w życiu nie pomogli tak jakbyś chciał.

To bardziej pasuje do rozmowy na privie! Ale to powinieneś wiedzieć. Złośliwości do kieszeni sobie włóżcie.

Znam ludzi uczciwych, którzy naprawdę szukają stałej pracy i jej nie znajdują. Żartowanie na ten temat jest nie na miejscu. :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza