Patrząc bezstronnie to chociaż wątpię to zdaję sobie sprawę ,że to jedyny kandydat ,który zna p,Romana bliżej... :D
Ciekawi mnie,czy chce kontynuować działania poprzednika czy też będzie miał odwage rozliczyć... ;)
I znowu Piotrek wygra wybory , głosy rozłożą się miedzy pięciu kandydatów. Nie tędy droga do zwycięstwa w wyborach prezydenckich javascript:emoticon(':P')
przykro mi ale nie wyobrażam sobie tego pana żeby mnie reprezentował , kilka razy słyszałem na żywo jego wypowiedzi i niestety pozostawia wiele do życzenia.
To nie wypowiedzi a czyny powinny się liczyć ! Jeśli zadeklaruje,że potrafi rozliczyć" klan" to poprą go i młodzi i starzy... ale jeżeli to ma być kontynuacja ...to po co zmiany?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.