Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski oficjalnie kandydatem na prezydenta
~Uczennica niezalogowany
12 września 2014r. o 17:38
skorn napisał(a):
~~217 napisał(a): porządnego ma ojca i znanego w środowisku

Pewnie nieprzypadkowo ów ojciec zrobił sobie niedawno konto na fejsbuniu. :)

Pamiętam, jak raz był w mojej klasie w liceum na zastępstwie i wytargał jednego ucznia za uszy. Srogi był to człowiek. :)

A mnie uczył historii przez cztery lata. Srogi był i to bardzo, ale bardzo ludzki i ma poczucie humoru. Bardzo go lubiłam i lubię. :) Jego synowi życzę wygrania wyborów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jaco niezalogowany
12 września 2014r. o 18:25
Do roboty panie :) wszyscy tak się śmieją pięknie przed wyborami :) a potem :) szara rzeczywistość . byle do koryta.
~majętny Stef niezalogowany
12 września 2014r. o 18:28
skorn napisał(a): Program gdzie?

Na razie nie ma ale już wszyscy go popierają, bo jest fajny ;)
10114
#alter nieaktywny
12 września 2014r. o 18:34
~majętny Stef napisał(a): bo jest fajny ;)

Generalnie to ty zawsze musisz grzać tyły? Czy zawsze nie jesteś w temacie i mieć tak ograniczoną wiedzę?

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
12 września 2014r. o 18:36
No mam ograniczoną wiedzę, bo nie znam programu wyborczego. Ale widzę że wiesz coś więcej więc oświeć nas.

ps. tylko bez linków poproszę
~Sylwek niezalogowany
12 września 2014r. o 18:48
~majętny Stef napisał(a):
skorn napisał(a): Program gdzie?

Na razie nie ma ale już wszyscy go popierają, bo jest fajny ;)

A pod zdjęciem adres strony pana Maciej czytali? więcej rozgarnięcia. Bolec.info niestety nie zająknął się na ten temat. A program jest i bardzo mi się podoba. Poza tym ja głosuję na człowieka. On nie robi ludziom dobrze za publiczne pieniądze, bo to każdy by potrafił. On daje coś od siebie, prywatnie, czego nie można oczekiwać po obecnej władzy na naszym utrzymaniu. Popieram Macieja
12 września 2014r. o 18:52
Co mam czytać? Link podaje skąd jest zdjęcie Macieja a nie gdzie jest program, i czy jest.

Ostatnio był artykuł z wizyty polityków w szkole, gdzie uczniowie powiedzieli że polityką się nie interesują.
Mimo to politycy zachęcali do głosowania.
Więc po co komu program jak nikt go nie zrozumie?
Dlatego ważniejsze chyba jest zdjęcie pana Macieja, z którego wnioskujemy że jest fajny :)
~ niezalogowany
12 września 2014r. o 18:54
~majętny Stef napisał(a): Co mam czytać? Link podaje skąd jest zdjęcie Macieja a nie gdzie jest program, i czy jest.

Ostatnio był artykuł z wizyty polityków w szkole, gdzie uczniowie powiedzieli że polityką się nie interesują.
Mimo to politycy zachęcali do głosowania.
Więc po co komu program jak nikt go nie zrozumie?
Dlatego ważniejsze chyba jest zdjęcie pana Macieja, z którego wnioskujemy że jest fajny :)

Jak zwykle bredzisz? :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza