Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski oficjalnie kandydatem na prezydenta
~ niezalogowany
12 września 2014r. o 16:16
~~217 napisał(a): Jeśli zadeklaruje,że potrafi rozliczyć"

Jest z czego rozliczać? to nam i kandydatowi podpowiedz z czego :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
12 września 2014r. o 16:31
Program gdzie?

<i>
~~217 niezalogowany
12 września 2014r. o 16:38
A chocby z zadłużenia!...Nie podoba mi się tez "prywatyzacja" niektórych nieruchomości,działek itp.... /akcjonariat pracowniczy ,który przyniósł korzyści tylko jednej osobie/ Starczy?
To tyle co widać z zewnątrz...ale P. Maciej był w "środku" więc zapewne wie więcej niz pozostali kontrkandydaci... :P
~ niezalogowany
12 września 2014r. o 16:47
~~217 napisał(a): A chocby z zadłużenia!...Nie podoba mi się tez "prywatyzacja" niektórych nieruchomości,działek itp.... /akcjonariat pracowniczy ,który przyniósł korzyści tylko jednej osobie/ Starczy?
To tyle co widać z zewnątrz...ale P. Maciej był w "środku" więc zapewne wie więcej niz pozostali kontrkandydaci... :P

Zadłużone są wszystkie miasta, które chcą się rozwijać. Korzystanie z funduszy UE czasami temu sprzyjają.

Nieruchomości? działek? itp.? konkrety :)

akcjonariat? konkrety :)

Dawaj więcej, ale z konkretami :) bo inaczej będziesz gołosłowny.

Audyt pewnie i tak będzie, więc i jakieś rozliczenie też.

~~217 niezalogowany
12 września 2014r. o 16:47
A tak ogólnie to :młody,wykształcony,z doświadzeniem w samorządach i co ważne człowiek z Bolesławca a z tego,że porządnego ma ojca i znanego w środowisku to akurat dobrze !
Wiadomo,ze poniżej pewnego poziomu sie nie zniży! Bardzo dobry kandydat .
~ niezalogowany
12 września 2014r. o 16:49
~~217 napisał(a): Bardzo dobry kandydat .

Też tak myślę :)
211
skorn
12 września 2014r. o 17:01
~~217 napisał(a): porządnego ma ojca i znanego w środowisku

Pewnie nieprzypadkowo ów ojciec zrobił sobie niedawno konto na fejsbuniu. :)

Pamiętam, jak raz był w mojej klasie w liceum na zastępstwie i wytargał jednego ucznia za uszy. Srogi był to człowiek. :)

<i>
~~217 niezalogowany
12 września 2014r. o 17:10
Aż mi się dusza ucieszyła jak sobie wyobraziłem ,że tym uczniem mogłeś być Ty Skornie :D

A poprzednikowi odpowiadam o jaki akcjonariat pracowniczy chodzi . Otóż w ostateczności całośc udziałów kupiła córka p.wiceprzewodniczącej ....jeżeli to dla Was normalne to ja wymiękam..
http://bobrzanie.pl/2014/02/07/redakcja/corka-radnej-kupila-miejska-spolke
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.