Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Kuchenne Rewolucje w Aniołku

~ niezalogowany
27 września 2014r. o 21:27
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Gosc napisał(a): Tam rewolucje trzeba zaczac od zmiany wlasciciela Wole pojsc do Restauracji pod wiaduktem

POD WIADUKTEM ???? hehehehe
zaprosiłem tam Żone zaraz po otwarciu....
weszlismy w porze obiadowej, zamowilem placki ziemniaczane i dwie herbatki i co??? w lokalu prócz wlascicieli nikogo nie bylo,wlasciciele jedli wlasnie obiadek wiec na obsłużenie glupiej herbaty, którą dostalismy niemal chlodna,czekalismy 15 min kolejne tyle na placki ktore ociekały starym przepalonym olejem

po frytkach......smród i ochyda!!! nie ruszylem tego od pierwszego

gryza żona równiez.pierwszy i ostatni raz u tej zapyzialej dumą włascicielki....nie polecam!!!

PO pierwsze z ego co wiem o nie ma tam właścicielki tylko są dwaj właściciele ,a po drugie skoro to było zaraz po otwarciu to skąd tam był stary olej po frytkach .SAm sobie zaprzeczasz . Jem tam codziennie obiady dnia i proponuje ci zajechać tam teraz w porze obiadowej jest pełna sala . A tak na marginesie to mają tam najlepsze flaki w mieście i placka po węgiersku i pragnę dodać że
nie jestem spokrewniony z właścicielami
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 września 2014r. o 1:20
Nigdzie w wypowiedzi powyżej nie widzę aby było napisane że właścicielem jest kobieta, tam jest napisane że właściciele jedli obiadek, więc mogli to być dwaj mężczyźni-proszę czytać ze zrozumieniem. A co do przepalonego oleju, to określenie zaraz po otwarciu mogło oznaczać okres tygodnia czy dwóch po otwarciu. Czy uważasz że olej wymienia się raz na miesiąc??? Ja pracowałam w knajpie i olej we fryturze wymienialiśmy co 2-3 dni, a i tak powinien być wymieniany częściej, codziennie, bo na 2 dzień był już przepalony. Tam gdzie są klienci frytura włączona jest non stop przez kilkanaście godzin, smaży się w niej dziennie kilkadziesiąt razy więc można sobie wyobrazić jak wygląda ten olej wieczorem.
~ niezalogowany
28 września 2014r. o 1:25
~ napisał(a): Nigdzie w wypowiedzi powyżej nie widzę aby było napisane że właścicielem jest kobieta, tam jest napisane że właściciele jedli obiadek, więc mogli to być dwaj mężczyźni-proszę czytać ze zrozumieniem. A co do przepalonego oleju, to określenie zaraz po otwarciu mogło oznaczać okres tygodnia czy dwóch po otwarciu. Czy uważasz że olej wymienia się raz na miesiąc??? Ja pracowałam w knajpie i olej we fryturze wymienialiśmy co 2-3 dni, a i tak powinien być wymieniany częściej, codziennie, bo na 2 dzień był już przepalony. Tam gdzie są klienci frytura włączona jest non stop przez kilkanaście godzin, smaży się w niej dziennie kilkadziesiąt razy więc można sobie wyobrazić jak wygląda ten olej wieczorem.

Sorry, mój błąd rzeczywiście na dole pisze o właścicielce
~ niezalogowany
28 września 2014r. o 5:39
Czytaj ze zrozumieniem .Wiem wiem to trudne ale tacy jak ty robią wiochę na tym forum. :>
~ niezalogowany
28 września 2014r. o 11:30
A co z tymi rewolucjami? Aniołek zamknięty, nic nikt nie mówi....
~ niezalogowany
28 września 2014r. o 16:40
~ napisał(a):
~Gosc napisał(a): Tam rewolucje trzeba zaczac od zmiany wlasciciela Wole pojsc do Restauracji pod wiaduktem

POD WIADUKTEM ???? hehehehe
zaprosiłem tam Żone zaraz po otwarciu....
weszlismy w porze obiadowej, zamowilem placki ziemniaczane i dwie herbatki i co??? w lokalu prócz wlascicieli nikogo nie bylo,wlasciciele jedli wlasnie obiadek wiec na obsłużenie glupiej herbaty, którą dostalismy niemal chlodna,czekalismy 15 min kolejne tyle na placki ktore ociekały starym przepalonym olejem po frytkach......smród i ochyda!!! nie ruszylem tego od pierwszego gryza żona równiez.pierwszy i ostatni raz u tej zapyzialej dumą włascicielki....nie polecam!!!

hehe pięknie konkurencja smaruje...aż miło poczytać wypociny jakiegoś trola internetowego :D Ja tam jem co jakiś czas i nigdy nie trafiłem źle :D A że to restauracja gościa, który ma pierogarnię, to pierogi pierwsza klasa
~ niezalogowany
28 września 2014r. o 17:53
Kiedy można wreszcie iść do Aniołka?
~ niezalogowany
28 września 2014r. o 20:17
Niektórzy to nie mogą się doczekać ,dobre.Reklama sie nie spłaci.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!