Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Koalicje powyborcze

11445
PanM
10 października 2014r. o 17:36
KWW Wasza Rada Jeśli będzie miał zaszczyt zdobycia mandatów radnych w nowej Radzie Miasta z pewnością nie będzie zawiązywał z nikim żadnej koalicji.

Jednocześnie poprze wszystkie inicjatywy poprawiające byt obywateli miasta i zawetuje wszystkie pogarszające ten byt.[img=1412955394_k8gnpv2.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~do PanaM ... niezalogowany
10 października 2014r. o 17:58
PanieM, przypomnę Panu o pytaniu zadanym w kontekście Pana dawnej obietnicy:

"Legitymacja asystenta społecznego posła na Sejm upoważnia mnie do uczestnictwa w posiedzeniach komisji Rady Miasta, z prawem głosu. - powiedział Bolec.Info Przemysław Moszczyński. - Zamierzam z tego często korzystać i aktywnie uczestniczyć w wielu komisjach i Sesjach Rady Miasta, reprezentując interesy mieszkańców Bolesławca - dodał."

mam pytanie, w ilu sesjach rady Pan uczestniczył, kiedy i czego one dotyczyły, w jakich obradach komisji Pan uczestniczył, kiedy i czego dotyczyły, w jakiej sprawie Pan zabierał głos i jak Pan reprezentował interesy mieszkańców, jak Pan pilnował interesu mieszkańców i co udało się Panu osiągnąć dla mieszkańców?
315
#mir.ko nieaktywny
10 października 2014r. o 18:17
póki co na fejsie sens w tym upatruje 250 osób, ale klikanie łatwiej przychodzi niż głosowanie

a może zacząć wprowadzać rozwiązania dzieki którym przestaniemy się martwić się w ogóle podatkami. ograniczenie wpływu budżetu trzeba czymś uzupełnić, a jego inwestycje póki co sa dość sprawne

Dopisane 10.10.2014r. o godz. 18:17:

sytuacja Bolesławca w 2013

dochodów – 135.700.767 zł
wydatków – 129.510.251 zł.

nadwyżka ze zmianami wyszła ponad 7 mln , dzieki czemu spłacono 10 % długu miasta. ludzie chcą zarabiać a nie oszczędzać dziesiątki złoty w opłatach. za miesiąc się to potwierdzi
11445
PanM
10 października 2014r. o 18:18
~do PanaM ... napisał(a): PanieM, przypomnę Panu o pytaniu zadanym w kontekście Pana dawnej obietnicy:

"Legitymacja asystenta społecznego posła na Sejm upoważnia mnie do uczestnictwa w posiedzeniach komisji Rady Miasta, z prawem głosu. - powiedział Bolec.Info Przemysław Moszczyński. - Zamierzam z tego często korzystać i aktywnie uczestniczyć w wielu komisjach i Sesjach Rady Miasta, reprezentując interesy mieszkańców Bolesławca - dodał."

mam pytanie, w ilu sesjach rady Pan uczestniczył, kiedy i czego one dotyczyły, w jakich obradach komisji Pan uczestniczył, kiedy i czego dotyczyły, w jakiej sprawie Pan zabierał głos i jak Pan reprezentował interesy mieszkańców, jak Pan pilnował

interesu mieszkańców i co udało się Panu osiągnąć dla mieszkańców?

Do dnia dzisiejszego od kiedy jestem oficjalnym kandydatem na radnego byłem zwykłym mieszkańcem Bolesławca którego trapiły takie same problemy jak pozostałych .

Uważam że przez ostatnie sześć lat moja aktywność na rzecz poprawy bytu zwykłych ludzi zarówno na szczeblu sejmu jak i samorządu była co najmniej nad przeciętna.
Uważam że z niebywałą determinacją i konsekwencją zabiegam na tyle ile pozwalają możliwości zwykłego obywatela o prawa obywateli wobec państwa i samorządów.
Mam takie same prawa i takie same możliwości jak każdy .Ponieważ nigdy nie pobierałem w żadnej formie żadnych pieniędzy z budżetu nikt nie ma prawa żądać ode mnie więcej niż od siebie samego.
Nie widzę ponadto potrzeby abym obnażał się przed każdym anonimowym interlokutorem.
Jeżeli oczekuje Pani/Pan konstruktywnej polemiki proszę o pytania związane z moimi ewentualnymi poczynaniami i zamierzeniami gdybym hipotetycznie został radnym .
To Prezydent miasta oraz Rada ponoszą
odpowiedzialność za dotychczasowe decyzje .
To ci ludzie pobierali za te de decyzje wynagrodzenie od " po pierwsze mieszkańców "

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
315
#mir.ko nieaktywny
10 października 2014r. o 18:21
to były jednak plany, faktycznie na plus wyszło 11 baniek.
2900
#falco nieaktywny
10 października 2014r. o 18:29
no nie mogę :D
zadaje się proste pytanie ''ile razy zabrał pan głos''
''ile razy uczestniczył pan ...''
a tu znowu to samo...
napisz pan krótko...ani razu !!!!
będzie po bólu :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~do PanaM ... niezalogowany
10 października 2014r. o 18:55
PanM napisał(a):
~do PanaM ... napisał(a): PanieM, przypomnę Panu o pytaniu zadanym w kontekście Pana dawnej obietnicy:

mam pytanie, w ilu sesjach rady Pan uczestniczył, kiedy i czego one dotyczyły, w jakich obradach komisji Pan uczestniczył, kiedy i czego dotyczyły, w jakiej sprawie Pan zabierał głos i jak Pan reprezentował interesy mieszkańców, jak Pan pilnował

interesu mieszkańców i co udało się Panu osiągnąć dla mieszkańców?

Do dnia dzisiejszego od kiedy jestem oficjalnym kandydatem na radnego byłem zwykłym mieszkańcem Bolesławca którego trapiły takie same problemy jak pozostałych .

Uważam że przez ostatnie sześć lat moja aktywność na rzecz poprawy bytu zwykłych ludzi zarówno na szczeblu sejmu jak i samorządu była co najmniej nad przeciętna.
Uważam że z niebywałą determinacją i konsekwencją zabiegam na tyle ile pozwalają możliwości zwykłego obywatela o prawa obywateli wobec państwa i samorządów.
Mam takie same prawa i takie same możliwości jak każdy .Ponieważ nigdy nie pobierałem w żadnej formie żadnych pieniędzy z budżetu nikt nie ma prawa żądać ode mnie więcej niż od siebie samego.
Nie widzę ponadto potrzeby abym obnażał się przed każdym anonimowym interlokutorem.
Jeżeli oczekuje Pani/Pan konstruktywnej polemiki proszę o pytania związane z moimi ewentualnymi poczynaniami i zamierzeniami gdybym hipotetycznie został radnym .
To Prezydent miasta oraz Rada ponoszą
odpowiedzialność za dotychczasowe decyzje .
To ci ludzie pobierali za te de decyzje wynagrodzenie od " po pierwsze mieszkańców "

Mnie po prostu interesowało jak bardzo sobie Pan ceni to, co publicznie Pan deklaruje, że zrobi. Z Pana wypowiedzi (oczywiście na okrętkę, jak to u polityka), wynika, że:

1. nie wywiązał się Pan z tego do czego się zobowiązywał.
2. nikt Panu za to nie płacił, zatem nie widzi Pan tu problemu.
3. dla Pana złożona obietnica niewiele znaczy, ponieważ nawet nie chce się Pan przyznać do błedu i wyjaśnić (chyba że wyjasnieniem jest nie robię bo nikt mi za to nie płaci ale o ile pamiętam to składając tę deklarację nie zaznaczył Pan, że bedzie dbał o interesy mieszkańców jeśli najpierw zapłacą za taką usługę).

zatem jest to nauka na przyszłość, że również można się spodziewać, że ze składanych dziś deklaracji lub obietnic wyborczych równiez gładko będzie sie Pan wycofywał (co jest typowe dla polityka).
2900
#falco nieaktywny
10 października 2014r. o 19:45
zaraz,zaraz...
PanM NIE JEST JESZCZE POLITYKIEM !!!!!

:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!