Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Koalicje powyborcze

11445
PanM
10 października 2014r. o 19:58
falco napisał(a): no nie mogę :D
zadaje się proste pytanie ''ile razy zabrał pan głos''
''ile razy uczestniczył pan ...''
a tu znowu to samo...
napisz pan krótko...ani razu !!!!
będzie po bólu :D

Na to pytanie w międzyczasie odpowiedziałem dwa razy dosyć szczegółowo.
Ponad to kilka dni po rzeczonej rozmowie / nie wywiadzie / w redakcji moja "współpraca " z posłem Henrykiem Kmiecikiem została zakończona.Fakt ten uniemożliwił aktywność polityczną naszego klubu na deklarowanym poziomie.
Druga sprawa że wyszedł tu mój brak obycia i ostrożności w deklarowaniu inicjatyw zależnych nie w pełni ode mnie .
Byłem dwa razy na sesjach Rady Miasta.W tym w dniu uchwalania ustawy śmieciowej.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
10 października 2014r. o 20:18
można?
można.... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
10 października 2014r. o 21:14
Ale nas wziął na przetrzymanie.Przed wyborami wszystko wychodzi nawet u PanaM ;)
~fakt niezalogowany
11 października 2014r. o 6:23
Koalicje przedwyborcze zawsze kończą się kolacjami powyborczymi.

Przykład idzie z góry , Sikorski nauczy.
~ niezalogowany
11 października 2014r. o 6:56
PanM napisał(a):
Ponad to kilka dni po rzeczonej rozmowie / nie wywiadzie / w redakcji moja "współpraca " z posłem Henrykiem Kmiecikiem została zakończona.

tutaj chyba delikatnie mija się Pan z prawdą, rzeczona rozmowa została opublikowana w styczniu, a kilka miesięcy później, jako społeczny asystent posła Kmiecika, żalił się Pan, że poseł nie dostał odpowiedniego lokalu:

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=77832

z listy społecznych asystentów skreslono Pana na koniec listopada

nic nie stało też na przeszkodzie aby ze złożonej obietnicy wywiązywał się Pan również gdy nie był Pan społecznym asystentem.

PanM napisał(a): sprawa że wyszedł tu mój brak obycia i ostrożności w deklarowaniu inicjatyw zależnych nie w pełni ode mnie .

tu mnie Pan rozbawił, ta sprawa była zalezna wyłącznie od Pana, zawsze mógł Pan uczestniczyć w obradach i reprezentować interesy mieszkańców. chyba po prostu się Panu nie chciało.

poza tym, teraz Pan też deklaruje inicjatywy niezależne w pełni od Pana (w zasadzie wszystkie Pana obietnice wyborcze - obniżanie podatków, likwidacja powiatów, itd.), rozumiem, że w przyszłości również się Pan z nich wycofa.
~ira niezalogowany
11 października 2014r. o 12:01
Panie M
Nikt z poważnych ludzi w tym mieście nie chce z panem mieć nic wspólnego. Nawet na portalach internetowych sam sobie zadaje pytania i sam na nie odpowiada. Raz jako Pan M, raz jako Wasza Rafa a najczęściej jako anonimowy internauta. To żenujące co Pan wyprawia. Aby rozmawiać o koalicjach to trzeba najpierw wygrać wybory. Bardzo nieporadnie naśladuje pan innego kandydata,który wyborów jeszcze nie wygrał a już namaścił się starostą.
~ira niezalogowany
11 października 2014r. o 12:01
Panie M
Nikt z poważnych ludzi w tym mieście nie chce z panem mieć nic wspólnego. Nawet na portalach internetowych sam sobie zadaje pytania i sam na nie odpowiada. Raz jako Pan M, raz jako Wasza Rafa a najczęściej jako anonimowy internauta. To żenujące co Pan wyprawia. Aby rozmawiać o koalicjach to trzeba najpierw wygrać wybory. Bardzo nieporadnie naśladuje pan innego kandydata,który wyborów jeszcze nie wygrał a już namaścił się starostą.
~kto to ? niezalogowany
11 października 2014r. o 14:49
~ira napisał(a): Panie M

A kto to jest " poważny człowiek ? " Czy to cwaniaczek łupiący pozostałych w białym kołnierzyku i w białych rękawiczkach ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza