Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie ostrzegaj światłami
~bolo niezalogowany
16 października 2014r. o 17:12
Tak czytam i trochę popieram gościa, który napisał coś o BMW. Dlaczego ? A no dlatego bo on nikogo nie obraził a właściciele BMW pokazują w swoich postach, że gość ma rację. Teraz właśnie właściciele BMW pokazali swoją klasę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 17:23
~Anonim napisał(a): Policjanci podczas kontroli drogowych nagminnie łamią przepisy i ustawiają się niezgodnie z prawem stanowiąc zagrożenie. Dlatego mruganie światłami jest uzasadnione, bo ostrzega innych kierowców o niebezpieczeństwie.
Lubie to!!!
~MisterSz niezalogowany
16 października 2014r. o 17:29
Przecież policja na migaczy też ma sposób. Dwa auta ustawione w odległości 500m wystarczą, tak polują "kozacy" na motorach np. w Otoku. Tylko pytanie czy każdy zatrzymany za przekroczenie prędkości, czy nie zapięte pasy powinien od razu dostać mandat? Może najlepiej będzie jak pójdzie do aresztu na tydzień? Od czego są pouczenia? Z drugiej strony gdzie jest policja w miejscach naprawdę niebezpiecznych.
~sem ja sem ja niezalogowany
16 października 2014r. o 18:00
Panie dziennikarzu a czym są światła DŁUGIE?
~a niezalogowany
16 października 2014r. o 18:04
Za ostrzeganie światłami 200 zł i 3 pkt. , a za ostrzeganie przez cb lub przez Yanosika 0 zł i 0 pkt.Bez sensu.
~Czytający niezalogowany
16 października 2014r. o 18:07
~sem ja sem ja napisał(a): Panie dziennikarzu a czym są światła DŁUGIE?

Byle jaka znajomość przepisów,byle portal,byle info,byle dziennikarzyna... !! :)
~Szofer niezalogowany
16 października 2014r. o 18:11
~ napisał(a):
~GG napisał(a): 198 mandatów w kilka godzin. Super pomysł by podbudować budżet kosztem kierowców...
Mruganie w celu ostrzeżenia innych przed niebieskimi darmozjadami z suszarkami jest bardzo na miejscu. Osobiście nie jestem przestępcą, nie mam się czego obawiac ale chce być ostrzeżony bo może akurat nie zapiąłem pasów, może jade z zawrotna predkością (o 10km/h za szybko) i nie chce za to płacic mandatów...

Szkoda że nie ma kwadracika z napisem "Lubie to" -też tak myślę jak autor wyżej

Popieram wypowiedzi przedmówców i też jestem - ZA...!!!
~kierowca bebemci niezalogowany
16 października 2014r. o 18:28
~bolo napisał(a): Tak czytam i trochę popieram gościa, który napisał coś o BMW. Dlaczego ? A no dlatego bo on nikogo nie obraził a właściciele BMW pokazują w swoich postach, że gość ma rację. Teraz właśnie właściciele BMW pokazali swoją klasę.

moze chodzi nam o to ze juz własciciele bmw nie mają siły, ciągle słuchac jacy my to nie jestesmy. To już sie robi nudne ....Podam przykład: masz dziecko a ktoś wciąż Ci mowi że jest takie siakie i owakie. Powiedz ze nie zdenerwował bys sie tym hmm? kazdy broni swojego! Pozdro dla kierowców
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.