Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Dutkowski zaprzysiężony
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 12:51
nie pitol, ja takiego programu Zatylnego nie dostałem, a jak tylko ktoś na forum się zapyta to zaraz jadem trącisz. Chcesz mnie zachęcić do głosowania na niego czy raczej odstraszyć? Jak znasz program to go może powiel - wklej, by było wiadomo o czym mówimy a tak połajanka. Z tym połączeniem gminy to też sen szalonego Romana. Tutaj musi być zgoda obu rad i mieszkańców obu gminy, a nie jednostronna deklaracja - to nie Rosja Ustawa o samorządzie gminnym art. 4 i 4a. Zatem niech się kontrkandydat zaprezentuje a nie nakleja swoje plakaty na Dutkowskim a jednocześnie płacze, że mu własny potargali. Więcej argumentów i walki na programy a mniej obrażania i złośliwości.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~.... niezalogowany
10 listopada 2014r. o 15:37
Ja tylko od wójta obecnego czy następnego chcę aby respektował interes wszystkich mieszkańców i usprawnił pracę urzędników bo głowa boli jak się widzi ten chaos. Obecnemu wójtowi nie mam nic do zarzucenia bo pracuje i się stara, przeciwnicy powiedzą że kontynuuje linię poprzednika z orlikami, domami ludowymi (ale to bardzo dobrze, przez 4 lata powstało parę ciekawych inwestycji) tylko po wyborach obojętnie kto będzie to powinien przewietrzyć urząd od kierownictwa po urzędników bo momentami ma się wrażenie arogancji władzy a nas mieszkańców to kłuje w oczy.
~Jacek niezalogowany
10 listopada 2014r. o 18:09
A ja mieszkam w Krasniku Dolnym i program Zatylnego dostałem . a programu Dutkowskiego nie.
Zatylny ma głosy mojej rodziny , bardzo podoba nam sie jego spojrzenie na potrzeby nas mieszkanców.
~robert niezalogowany
10 listopada 2014r. o 19:45
Popieram przedmówce, niech zrobią porządek z betonem urzędniczym bo albo szef sobie nie radzi z urzędasami albo przed nim udają, to nowy wójt będzie miał roboty na początek
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 19:52
ja również otrzymałem list no i ŁAŁ. świetny program i rozwojowe myślenie. ja to kupuję
~wiola niezalogowany
10 listopada 2014r. o 20:00
u mnie tak samo list znalazł się w skrzynce razem z ulotką kandydata na radnego. Faktycznie Zatylny wydaje się być mocnym konkurentem dla dutkowskiego, a zwłaszcza, że ubiegłe wybory przegrał chyba tylko 4głosam. to pokazuje, że jednak ludzie zmian chcą. Do wyborów jeszcze kilka dni, więc można się zastanowić. Jak widać każdy głos jest na wagę... naszej przyszłości. może warto dać szansę innym i chyba ja tak zrobię i zagłosuję na Zatylnego
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 20:08
moja rodzina też odda głos na Zatylnego
~.... niezalogowany
10 listopada 2014r. o 20:54
Niech kandydat Zatylny się określi co zrobi z tymi urzędasami, czy wyczyści urząd? czy będzie kolejnym kolesiem na stanowisku?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.