Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Dutkowski zaprzysiężony
~polon niezalogowany
2 listopada 2014r. o 14:11
Ważne jest aby się gmina rozwijała bo lepiej się żyje, obecnie się rozwija więc nie ma co narzekać, mamy zrównoważone inwestycje, wójt od lat w samorządzie pracuje i dobie inwestycji z Unii ściąga i w nowej perspektywy lepiej utrzymać tak jak jest niż na rewolucję się szykować, wiele gmin straciło na tym że zmieniają co 4 lata gospodarza a my zyskaliśmy dużo utrzymując linię rozwoju a czy będzie nowy czy obecny wójt to mógłby przewietrzyć urząd bo beton urzędniczy czuć
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~.... niezalogowany
2 listopada 2014r. o 18:43
Panie Wójcie ma pan poparcie moje i mojej rodziny w nadchodzących wyborach, może w 100% nie jest pan idealny ale dobrze Pan wypełnia swój urząd.
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 10:24
A ja się pytam jaki jest program kontrkandydata? Program obecnego znamy, może działania niezbyt trafne ale są, marazmu nie ma. Ale jak tu głosować na kogoś innego jak nic nie wiadomo o jego zamiarach? Z tymi przekształceniami to też kulą w płot, bo i kontrkandydatowi się skapnęło, a przecież tu niektórzy piszą tylko o kolesiach (swoją drogą żałosny zarzut na brak racjonalnych argumentów). Zatem program Panie Zatylny, nie kupujemy kota w worku.
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 10:37
~.... napisał(a): Panie Wójcie ma pan poparcie moje i mojej rodziny w nadchodzących wyborach, może w 100% nie jest pan idealny ale dobrze Pan wypełnia swój urząd.

Mojej też pod warunkiem,że nigdy nie dopuści Pan do połączenia Gminy z miastem
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 11:06
Swoja droga to ciekawy temat tego połączenia gminy wiejskiej z miastem.
Może taki jest zamiar obecnego wójta , przeciez jemu nie zależy na gminie wiejskiej bolesławiec bo on mieszka w nowogrodźcu.
Przez ostatnie cztery lata iu inwestorów , może pozostawia Pan Dutkowski tereny i możliwości dla władz miasta?
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 11:41
coc kiepsko mi sie zapisało.Chodziło mi o to , że ,ilu inwestorów pozyskał obecny wójt przez swoją kadencję ? ŻADNEGO ,nawet nie wystapił nigdzie z taka inicjatywą .Czy ktoś wie jak długo wójt preacuje w tej gminie? , przez ile lat był sekretarzem?
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 11:51
~ napisał(a): coc kiepsko mi sie zapisało.Chodziło mi o to , że ,ilu inwestorów pozyskał obecny wójt przez swoją kadencję ? ŻADNEGO ,nawet nie wystapił nigdzie z taka inicjatywą .Czy ktoś wie jak długo wójt preacuje w tej gminie? , przez ile lat był sekretarzem?

pracuje bardzo dlugo. w zeszłych wyborach została odcięta pępowina do Pana Gawrona i co? zero efektów...ktos powie :domy ludowe,orliki itd. tyle sie wydarzyło...tylko to w miare wychodziło:otwarcia domow ludowych-imprezy za kilkadziesiat tys zlotych z naszych podatków... ktos wczesniej mowil o festynach... motto przewodnie kadencji: byle aby sie pobawic... moim zdaniem swoja szanse Pan Andrzej miał-niestety nie wykorzystał jej...
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 11:56
ktoś sie pyta jaki program ma kandydat na wójta Pan Zatylny , chyba nie jestes mieszkancem tej gminy skoro nie wiesz, no jeszcze istnieje możliwośc , ze jesteś złosliwya .Program wyborczy został dostarczony przez n urząd pocztowy do kazdego domu na pismie.A ja pytam sie Ciebie , gdzie Pan Dutkowski przedstawił swój program? w Wiesciach Gminnych
jako swoje dokonania , wydał ksiĄŻECZKE ZA NASZE PIENIADZE.
pOWIEDZIAŁ MI O TYM SASIAD , PONIEWAŻ NA WIĘŚ GDZIE JEST PONAD 200 BUDYNKÓW MIESZKALNYCH , SOŁTYS OTRZYMUJE 30 EGZEMPLARZY WIEŚCI GMINNYCH.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza