Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~sierioha niezalogowany
28 października 2014r. o 15:16
~vvv napisał(a): Ciekawa debata, powinno być tak w każdej miejscowości gminy Gromadka. A Dariusz, to już swoje zarobił, więc dziękujemy mu, niech sobie założy jakąś firmę i trochę do naszego, gminnego budżetu odda kasy.
Ciekawi mnie ile weżnie odprawy i ekwiwalentu za urlop, i znowu nas naciągnie. ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
28 października 2014r. o 15:22
~sierioha napisał(a):
~vvv napisał(a): Ciekawa debata, powinno być tak w każdej miejscowości gminy Gromadka. A Dariusz, to już swoje zarobił, więc dziękujemy mu, niech sobie założy jakąś firmę i trochę do naszego, gminnego budżetu odda kasy.
Ciekawi mnie ile weżnie odprawy i ekwiwalentu za urlop, i znowu nas naciągnie. ;(
swiete slowa !! !! !! :*
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 15:24
~jon napisał(a):
~ napisał(a):
~ciekawy napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): Wiesz niedawno kisliscie ze smiechu jak z wiatrakami walczylismy i co??? miny zrzedly..... tak samo bedzie z odlaczeniem. Zobaczymy czy bedzie wam smiesznie bez tych trzech wiosek i strefy na lotnisku:) smieje sie ten co smieje sie ostatni:)

a to tu Was boli !!!!!
farma wiatrowa napewno powstanie opóźniliście tylko budowę czyli później gmina będzie mogła wykorzystać kasę z podatków czy to sukces? obawiam się że nie :( to jest potężna inwestycja i nowe możliwości dla gminy !!!!! w całej Polsce ludzie protestują bo nie chcą wiatraków i mają do tego prawo najważniejszą kwestią jest fakt czy władze gminy od strony prawa nie popełnili jakiś uchybień , że sąd w sposób rzeczowy podejdzie do sprawy i już niedługo będziemy wiedzieli kiedy zacznie się budowa a każdy popełnia jakieś błędy przecież dla władz gminy to też duże wyzwanie z którym mam nadzieje że sobie poradzili
a co dzieki Wiatrakom bedzie prad tanszy ?? ?? czy przybedzie nowych miejsc pracy ?? ?? ?? czy tylko zarobia na tym interesie ci co udostepnia miejce ?? ?? ??

a co Ty sugerujesz że jak powstanie farma wiatrowa w gminie to prąd w Polsce podrożeje ? :) głosowaliśmy za wspólnotą europejską to teraz musimy się ustosunkować nie można wiecznie brać !!!!!!! a co wiatraki przeszkadzają w szukaniu nowych miejsc pracy ? :) no chyba że ktoś planuje ferme drobiu to fakt kury mogą się przestać nieść !!!!!!! :)
wszystkie cywilizowane kraje przechodza na solary,tylko zacofane kraje stawiaja wiatraki a i sam zauwazyles ze kury moga przestac sie niesc czyli sa strony negatywne ??

czyli decyzja zapadła ze względy na zbyt duże zagrożenie dla drobiu stawiamy solary !!!!!!!! :)
~as niezalogowany
28 października 2014r. o 15:33
~ napisał(a):
~jon napisał(a):
~ napisał(a):
~ciekawy napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): Wiesz niedawno kisliscie ze smiechu jak z wiatrakami walczylismy i co??? miny zrzedly..... tak samo bedzie z odlaczeniem. Zobaczymy czy bedzie wam smiesznie bez tych trzech wiosek i strefy na lotnisku:) smieje sie ten co smieje sie ostatni:)

a to tu Was boli !!!!!
farma wiatrowa napewno powstanie opóźniliście tylko budowę czyli później gmina będzie mogła wykorzystać kasę z podatków czy to sukces? obawiam się że nie :( to jest potężna inwestycja i nowe możliwości dla gminy !!!!! w całej Polsce ludzie protestują bo nie chcą wiatraków i mają do tego prawo najważniejszą kwestią jest fakt czy władze gminy od strony prawa nie popełnili jakiś uchybień , że sąd w sposób rzeczowy podejdzie do sprawy i już niedługo będziemy wiedzieli kiedy zacznie się budowa a każdy popełnia jakieś błędy przecież dla władz gminy to też duże wyzwanie z którym mam nadzieje że sobie poradzili
a co dzieki Wiatrakom bedzie prad tanszy ?? ?? czy przybedzie nowych miejsc pracy ?? ?? ?? czy tylko zarobia na tym interesie ci co udostepnia miejce ?? ?? ??

a co Ty sugerujesz że jak powstanie farma wiatrowa w gminie to prąd w Polsce podrożeje ? :) głosowaliśmy za wspólnotą europejską to teraz musimy się ustosunkować nie można wiecznie brać !!!!!!! a co wiatraki przeszkadzają w szukaniu nowych miejsc pracy ? :) no chyba że ktoś planuje ferme drobiu to fakt kury mogą się przestać nieść !!!!!!! :)
wszystkie cywilizowane kraje przechodza na solary,tylko zacofane kraje stawiaja wiatraki a i sam zauwazyles ze kury moga przestac sie niesc czyli sa strony negatywne ??

czyli decyzja zapadła ze względy na zbyt duże zagrożenie dla drobiu stawiamy solary !!!!!!!! :)
no wlasnie widzisz jakis ty kumaty :* :*
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 15:38
~as napisał(a):
~ napisał(a):
~jon napisał(a):
~ napisał(a):
~ciekawy napisał(a):
~ napisał(a):

a to tu Was boli !!!!!

no wlasnie widzisz jakis ty kumaty :* :*

lekko nie było ale najważniejsze że się udało :)
~DONKICHOT niezalogowany
28 października 2014r. o 15:49
Bedziemy walczyc z wiatrakami do konca czy sie to komus podoba czy nie !! A jezeli ma inne zdanie niech abdykuje ze stanowiska ,bo taczki juz czekaja :P :P :P
~yyyyyyy niezalogowany
28 października 2014r. o 16:06
też mam poważny problem wieczorem kiedy ide spać mucha lata nade mną odnosze wrażenie że tak w kółko i nie wiem co z tym z robić może jakieś zebranie we wsi? mamy przecież stowarzyszenie może coś mi do radzą :) do wójta nie jadę bo czytając wasze wypowiedzi chyba nie warto...... ;) a może jakieś transparenty przed domem to następne nie wlecą :):):):)
~ornitolog niezalogowany
28 października 2014r. o 16:11
~yyyyyyy napisał(a): też mam poważny problem wieczorem kiedy ide spać mucha lata nade mną odnosze wrażenie że tak w kółko i nie wiem co z tym z robić może jakieś zebranie we wsi? mamy przecież stowarzyszenie może coś mi do radzą :) do wójta nie jadę bo czytając wasze wypowiedzi chyba nie warto...... ;) a może jakieś transparenty przed domem to następne nie wlecą :):):):)
no to masz problem ,bo ta mucha lata po calej gminie i zebra glosy :P :P :P a wleci nawet kominem :D :D :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza