Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~Witek niezalogowany
28 października 2014r. o 17:45
~ja napisał(a): swiete slowa !! !! !! :*
Za urlopy w przybliżeniu 36.000.00zl,odprawa 37.500.00=73.500.00 zl brutto.Nic ci nie odda,pozostawi dlugii,ktore GMINA będzie latami splacala.....

Zmoderowano 28.10.2014 godz.18:26 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~gagsta! niezalogowany
28 października 2014r. o 17:51
procz dlugow ,bedzie smial sie wam w oczy ,ze was tak dymal przez 8 lat,no moze co niektorym na pozegnanie postawi LESNY DZBAN!!!!!,co by go biedniejsza czesc gminy za klamstwa nie obila :P

Zmoderowano 28.10.2014 godz.18:28 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 18:42
Ludzie po co tyle biadolicie nic lepszego tej gminy niespotkalo i niespotka Macie dobrego gospodarza to się cieszcie . Wróciłem tu po 10latach ta gmina zmieniła się diametralnie . Powinniście być wdzięczni że Pawliszczy tyle zrobił . A fermy wiatrowe są na zachodzie powszechne idźcie z duchem czasu przecież to dla gminy i ludzi ogromne pieniądze mieć w gminie takie źródła energii . Inne gminy miejskie czy wiejskie biją się żeby pozyskać inwestorów do tego celu a wy tylko biadolicie i narzekacie . Gdzie kogo nie spotkamy.w.gminie każdy mówi że głosuje na Darka . Ludzie widzą nikt nie jest głupi takie fora wnoszą tylko wstyd dla gminy
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 19:01
W gminie boleslawiec wiatrakow nie chcieli
w warcie nie chcieli
w nowogrodzcu nie chcieli
w osiecznicy nie chcieli
gdzie chcieli???oczywiscie w Gromadce :D

Takiego inwestora nie trzeba pozyskiwac on sam przychodzi bo nigdzie go nie chca:D
~kunta kinte niezalogowany
28 października 2014r. o 19:09
~ napisał(a): Ludzie po co tyle biadolicie nic lepszego tej gminy niespotkalo i niespotka Macie dobrego gospodarza to się cieszcie . Wróciłem tu po 10latach ta gmina zmieniła się diametralnie . Powinniście być wdzięczni że Pawliszczy tyle zrobił . A fermy wiatrowe są na zachodzie powszechne idźcie z duchem czasu przecież to dla gminy i ludzi ogromne pieniądze mieć w gminie takie źródła energii . Inne gminy miejskie czy wiejskie biją się żeby pozyskać inwestorów do tego celu a wy tylko biadolicie i narzekacie . Gdzie kogo nie spotkamy.w.gminie każdy mówi że głosuje na Darka . Ludzie widzą nikt nie jest głupi takie fora wnoszą tylko wstyd dla gminy
ja tez mowie ze oddam glos na DARKA ,ale zaglosuje na Pana Piotra :P :P :P :P
~Jennifer niezalogowany
28 października 2014r. o 19:34
Wystarczy mamienia i przypisywania sobie wszystkiego, każdy logicznie myślący człowiek to widzi.
Wójt ma wszystkich za ciemniaków i wciska im te swoje kity, że to i owo zrobił, a tak naprawdę to tylko jeździł i tylko się publicznie pokazywał, przy wszelkich inwestycjach stał i mamił ludzi, że to niby dzięki niemu. A jego wkładu to może 1% we wszystkim. :|

Głosujcie na kogo chcecie, tylko nie na tego egoistę.
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 20:12
Pawliszczy jest konkretnym człowiekiem taki swojski chłop. To jest pierwszy Wójt który wniósł tak dużo do tej gminy . Jest ogólnie dostępny utożsamia się z mieszkańcami interesuje się wszystkim pomaga najważniejsze takiego Wójta nigdy u nas nie było i nie będzie . Wiatraki są wszędzie wzdłuż a4 wystarczy się przejechać . Na zachodzie są tak powszechne jak bułki w sklepie . Ja się zgadzam na wiatraki to ogromny skok w gospodarce energetycznej gminy . Masz mój głos Darek
~ niezalogowany
28 października 2014r. o 20:38
Masz rację . 8 lat minęło Gmina idzie do przodu Dostał szansę dwa razy i dwa razy ja wykorzystał spełnił obietnice co rzadko się zdarza jak już dojdzie do władzy . Ja też oddam na niego głos
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza