Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie wybrali władze miasta i powiatu
~ehhhhh.... niezalogowany
17 listopada 2014r. o 0:38
Piotr Roman przez pierwsze dwie kadencje działał na rzecz obywateli, ostatnia kadencja polegała na kreowaniu wizerunku. Tak na prawdę to poza zwiększeniem zadłużenia miasta, zmniejszenia liczby mieszkańców i postawienia ławki z ceramiki za 7500 zł, to nic nie zrobił ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
17 listopada 2014r. o 0:39
A także Ariel Aleksander FECYK , tez z KWW Platforma Samorządowa PB

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~Ania niezalogowany
17 listopada 2014r. o 0:45
Piotr Klasa to wspanialy czlowiek.Gratuluję Bolesławianom wyboru!
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 0:49
Moze znajdzie sie jakis swiadek sfauszowania wyborow, sa regiony w ktorych to sie stalo. Bo jak Roman wygra to sama zglosze sie na policje hehehe ;)
~Wszyscy tylko nie Roman. niezalogowany
17 listopada 2014r. o 0:54
Nie wiem ilu z państwa czytało artykuł p. Nowaka o dokonaniach naszego świetnego prezydenta. Ja przeczytałem i wstrząsnęło mną to tak bardzo, ze swój glos oddałem na kogoś innego. A mianowicie... Z pieniędzy podatników są wypłacane różnorakie diety, nagrody.... Wszystko było wyszczególnione. Brak słów. Po prostu wstyd. Wiec podziękowałem Piotrkowi za te piękne cztery lata. Mam nadzieję, ze prezydentem zostanie ktoś młody, (chyba wiadomo kogo mam na myśli ) kto będzie umiał zagospodarować pieniądze tak, żeby lepiej żyło się mieszkańcom, a nie radnym przy korycie. Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam.
1
emem
17 listopada 2014r. o 0:58
Do Rady Miasta Bolesławca wchodzi także Stanisław WIĄCEK (KWW Ziemia Bolesławiecka), startujący z okręgu 11.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~też tylda niezalogowany
17 listopada 2014r. o 1:00
~Wszyscy tylko nie Roman. napisał(a): Nie wiem ilu z państwa czytało artykuł p. Nowaka o dokonaniach naszego świetnego prezydenta. Ja przeczytałem i wstrząsnęło mną to tak bardzo, ze swój glos oddałem na kogoś innego. A mianowicie... Z pieniędzy podatników są wypłacane różnorakie diety, nagrody.... Wszystko było wyszczególnione. Brak słów. Po prostu wstyd. Wiec podziękowałem Piotrkowi za te piękne cztery lata. Mam nadzieję, ze prezydentem zostanie ktoś młody, (chyba wiadomo kogo mam na myśli ) kto będzie umiał zagospodarować pieniądze tak, żeby lepiej żyło się mieszkańcom, a nie radnym przy korycie. Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam.

Nadzieja umiera ostatnia, się zdaje się, że rozstrzygnięcie będzie inne.
~ niezalogowany
17 listopada 2014r. o 1:12
emem napisał(a): Do Rady Miasta Bolesławca wchodzi także Stanisław WIĄCEK (KWW Ziemia Bolesławiecka), startujący z okręgu 11.

Radny Wiącek będzie sadził kwiatki i rabatki, i stawiał ławeczki na osiedlowych skwerkach, zgodnie z obietnicą przedwyborczą. Zaiste bardzo ambitny plan działania.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.