Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Feromony. Działają czy nie?

~ niezalogowany
5 grudnia 2014r. o 21:45
Każda rozwora znajdzie swojego potwora.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Andrela niezalogowany
8 grudnia 2014r. o 8:28
Sama jakiś czas temu wczytałam się w skład używanych przeze mnie fermonów. I faktycznie zawierają związki, które naśladują naturalne feromony.
Skoro jest możliwość aby spróbować to czemu nie? Szczególnie,że nie jest to duży wydatek. Sama za 50 ml Love Desire zapłaciłam jakieś 60 zł w promocji.
~ niezalogowany
8 grudnia 2014r. o 9:00
Wiecie co dziewczyny/kobiety? Zdradzę wam wielki sekret facetów, nie potrzeba żadnych feromonów i innych dziadostw, wystarczy pokazać kawałek ...... i już facet jest wasz.

~Marcy niezalogowany
8 grudnia 2014r. o 9:03
~Andrela napisał(a): Sama jakiś czas temu wczytałam się w skład używanych przeze mnie fermonów. I faktycznie zawierają związki, które naśladują naturalne feromony.
Skoro jest możliwość aby spróbować to czemu nie? Szczególnie,że nie jest to duży wydatek. Sama za 50 ml Love Desire zapłaciłam jakieś 60 zł w promocji.

Jak nie wrzucisz foty, to nie uwierzę :)
~Bury niezalogowany
8 grudnia 2014r. o 10:38
Ja mam coś takiego

http://zapodaj.net/images/fcc92c2007c2c.jpg

Jest to taki koncentrat z feromonami który dodaję do perfum w stosunku 1:10. Można tez bezpośrednio na skórę użyć, wtedy pachnie przez 2 dni :) Czuć wtedy taką przyjemną woń. Ja tam dostrzegam efekty :)
~Bury niezalogowany
8 grudnia 2014r. o 10:40
Wrzucam jeszcze raz: http://zapodaj.net/fcc92c2007c2c.jpg.html

To zdjęcie wyżej coś nie chce działać.
8375
#GosiaG nieaktywny
8 grudnia 2014r. o 10:58
~ napisał(a):
Mylisz pojęcia

..jak ktoś jest paskudny jak pokraka to i tak się przed takim kimś ucieka dalej niż widzi,

Miłość ciała zależy od typu i biegunowości , a wszelkie inne odczucia to ich pochodne ..

~ napisał(a):
i nie pomogą żadne sztuczne ingrediencje.

Ładnemu feromony pomogą ?

Lilith ^^
~ niezalogowany
8 grudnia 2014r. o 11:29
GosiaG napisał(a):
~ napisał(a):
Mylisz pojęcia

..jak ktoś jest paskudny jak pokraka to i tak się przed takim kimś ucieka dalej niż widzi,

Miłość ciała zależy od typu i biegunowości , a wszelkie inne odczucia to ich pochodne ..

~ napisał(a):
i nie pomogą żadne sztuczne ingrediencje.

Ładnemu feromony pomogą ?

Nie zajarzyłaś Gosiu? Ładny nie potrzebuje dodatkowych feromonów niż to co przekazuje urodą ,co tu doszukiwać czegoś ,czego nie ma ,idzie ładna dziewczyna ,wszyscy faceci sie na nia gapią i co myślą to już nie trzeba dodawać a jeszcze jak pokazuje przy tym obnazone tu i ówdzie ciało to więcej nie trzeba,poczekajmy do wiosny ,teraz taka moda ,ze laski"prawie nago chodzą po ulicach.Na skromną i niewymalowaną jak małpa Lodzia dziewczynę nikt nie spojrzy choćby nie wiem jakimi feromonami emanowała.Tak samo jest w przypadku facetów ,"laski"...,ą się za wymodelowanymi przystojniakami z wyczesaną furą i kasą a nie jakieś tam feromony im w głowie.Kasa ,sztuczny wygląd i ot,,cała tajemnica powodzenia

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza