Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Feromony. Działają czy nie?

~kobietka28 niezalogowany
29 listopada 2014r. o 16:31
Tutaj powinni co niektórych uspokoić bo widać robią tutaj nie potrzebne zamieszanie i piszą nie na temat..

~andrela napisał(a): Jestem w szoku. Siedzę sobie dzisiaj w domu a tutaj zapukał kurier z paczką feromonów :P
Przyszły na razie tylko Love & Desire bo kupowałam z dwóch sklepów :P
Jeszcze takiej szybkiej dostawy nie miałam.
Pierwsze wrażenia fajne.Zapach mi się podoba bo lubię takie kwiatowe wonie. Nawet się nie spodziewałam,że będzie taki fajny. Ciekawa jestem jak będzie się trzymał.

podziel się swoimi uwagami na temat reakcji facetów na teferomony. Sama chciałam kiedyś wypróbować na sobie taki perfum to może teraz nadarzy się okazja:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~K0T niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 14:19
Love and desire? :D Tam nie ma feromonów...

Ogarnijcie tą promocję, największy sklep w Polsce, idealnie do testowania: nie działa - zwracasz nawet pusta butelkę i oddaja ci kase >> kodyrabatowe.pl/feromony-pl
~Matim niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 17:36
Ten Love&Desire to te perfumy: http://intymnosc.pl/love-desire-100ml-sprzedazy-intymnoscpl-p-540.html ??

Ktoś to tutaj już zamawiał :) ? Rzeczywiście dają jakiś efekt
~andrela niezalogowany
5 grudnia 2014r. o 10:45
Tak tak to są te. Tylko sama zamawiałam w trochę innym sklepie. Możesz sobie porównać promocje bo są w różnych.
No już sobie trochę postosowałam. Jedne feromony i drugie.
Wrażenia mam... pozytywne. Na pewno zwiększa się pewność siebie. Kiedy miałam je na sobie czułam się atrakcyjniejsza, bardziej seksowna. I również milej mi się gadało z facetami.
Ludzie w pracy również bardziej mili.
~Igor niezalogowany
5 grudnia 2014r. o 13:40
Czy wy się dobrze czujecie?Jak masz twarz jak Tatar dupę to choćbyś i wypił wiadro feromonów to Ci to nie pomoże :D
~ niezalogowany
5 grudnia 2014r. o 13:55
~Igor napisał(a): Czy wy się dobrze czujecie?Jak masz twarz jak Tatar dupę to choćbyś i wypił wiadro feromonów to Ci to nie pomoże :D

Nareszcie jedna mądra uwaga.
~ niezalogowany
5 grudnia 2014r. o 15:10
~ napisał(a):
~Igor napisał(a): Czy wy się dobrze czujecie?Jak masz twarz jak Tatar dupę to choćbyś i wypił wiadro feromonów to Ci to nie pomoże :D

Jak ty ,,TO'' robisz twarzą to współczuję.Partnerce !!! ;(
~ niezalogowany
5 grudnia 2014r. o 17:25
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Jak ty ,,TO'' robisz twarzą to współczuję.Partnerce !!! ;(

Mylisz pojęcia,,,feromony ma się w sobie i na pewno nie chodzi o "TO" ,tylko całokształt ,jak ktoś jest paskudny jak pokraka to i tak się przed takim kimś ucieka dalej niż widzi,i nie pomogą żadne sztuczne ingrediencje.Ogólnie żenada,że ludzie wierzą w takie głupstwa. :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.