~jaa napisał(a): Też polecam, jestem zadowolona (ja, maż i dziecko). Nie każdemu dziecku udało się przejść rekrutację. Też nie żałujemy decyzji. Basen dwa razy w tyg. w godz. do 15 :), angielski codziennie, fajne kółka do wyboru, klasy mniej liczne 16 os. Na razie dco do kazdy nie mam szczególnych zastrzeżeń. Nie sądzę, że post powinien trafić do działu reklamy! Ja szczerze polecam, uważam, że warto :) Dziecko ma zapewnione płatne obiady...
~ja napisał(a): Za teksty naruszające dobre imię powinien dyrektor wyciągnąć konsekwencje by następnym razem każdy trol zastanowił się zanim kogoś pomówi. Lub jeśli trol posiada wiedzę to niech zgłosi to odpowiednim organom ścigania bo zatajanie przestępstwa też jest karalne. Takie szczeniackie pisanie ze koleżanka koleżanki słyszała jest typowe dla zakompleksionych pozbawionych swojego zdania i rozumu.a jesli wyjdzie ze wiekszosc to prawda? co wtedy ? wg ciebie tez bedzie trzeba wyciagnac konsekwencje bo wyzywasz od trolli a nie wiesz nic o tych ludziach ? chcesz kogos oskarzac ? zacznij od siebie swietowata moherzyco
~ napisał(a):~ja napisał(a): Za teksty naruszające dobre imię powinien dyrektor wyciągnąć konsekwencje by następnym razem każdy trol zastanowił się zanim kogoś pomówi. Lub jeśli trol posiada wiedzę to niech zgłosi to odpowiednim organom ścigania bo zatajanie przestępstwa też jest karalne. Takie szczeniackie pisanie ze koleżanka koleżanki słyszała jest typowe dla zakompleksionych pozbawionych swojego zdania i rozumu.a jesli wyjdzie ze wiekszosc to prawda? co wtedy ? wg ciebie tez bedzie trzeba wyciagnac konsekwencje bo wyzywasz od trolli a nie wiesz nic o tych ludziach ? chcesz kogos oskarzac ? zacznij od siebie swietowata moherzyco
~ja napisał(a): Zorientuj się co robią obecnie ci nauczyciele, którzy odeszli i czy to wina pracodawcy czy wyrachowanie nauczycieli. Oczywiście nie wszystkie przypadki są identyczne jak i powody odejścia ale warto mieć trochę wiedzy wypowiadając się bo inaczej wprowadza się zamęt na którym właśnie tym "zwolnionym" zależy.