Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~Do klucznika niezalogowany
8 października 2016r. o 12:31
Ty już długo nie będziesz jeździł bo jesteś wariatem i furiatem. W poniedziałek twoje posty o tym jak będziesz załatwiał kierowców wędrują do prokuratury. Obiecuję ci że spotkamy się niedługo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klucznick niezalogowany
8 października 2016r. o 12:36
~Do klucznika napisał(a): Ty już długo nie będziesz jeździł bo jesteś wariatem i furiatem. W poniedziałek twoje posty o tym jak będziesz załatwiał kierowców wędrują do prokuratury. Obiecuję ci że spotkamy się niedługo.
se możesz pajacu to zanosić nawet do papieżą dawno takiego pajaca nie widziałem najpierw wyzywasz kierowców ,a jak ci chcą dokopac to lecisz do prokuratury,dobry z ciebie pajac na gumce zanoś zanoś już dziś lec kolejke zajmij, :P wiesz gdzie możesz mnie pocałowac zgadnij w dupę :P
~Kierowca niezalogowany
8 października 2016r. o 14:49
Klucznik, ty jesteś pizdalona nie kierowca. Całymi dniami siedzisz przed komputerem i robisz nam złą robotę. Kierownicy nie widziałeś pewnie od dawna. Spadaj ćwoku bo bredzisz!
~Tadek Driver niezalogowany
8 października 2016r. o 14:53
~Jm napisał(a):
~??? napisał(a): http://www.pupboleslawiec.pl/bol/oferty-pracy/oferty-pracy-na-rynku-l/propozycja-urzedu/r23048700341,OfPr161785-Kierowca-CE.html

Przepraszam, chodziło mi o to ogłoszenie. Do poprzedniego juz dzwoniłem a tutaj nie ma numeru telefonu.

To ten ze Słowackiego znowu jakiegoś frajera. Tadziu ucieszy się jak to zobaczy, ptaszyna wesoła. :-)

Hahahaha a idźcie sobie do tego dziada i powodzenia życzę i temu bankrutowi i jego nowemu roboliwi! Udanego wyzysku!
~klucznick niezalogowany
8 października 2016r. o 15:08
~Kierowca napisał(a): Klucznik, ty jesteś pizdalona nie kierowca. Całymi dniami siedzisz przed komputerem i robisz nam złą robotę. Kierownicy nie widziałeś pewnie od dawna. Spadaj ćwoku bo bredzisz!
ty masz prawo jazdy tylko B jak baaaran,to komu robię złą robotę?kiery nie widziałem?przecież mogę sobie pojezdzić na sankach :P
~tez kierowca ciezarówki niezalogowany
8 października 2016r. o 15:24
ale sie spinacie dziewczyny, więcej luzu, bo żyłki popękają.

ja też jeżdżę ciężarówkami, i mnie tak samo wkurzają pewne zachowania kolegów po fachu, ale nie ma co wrzucać wszystkich do jednego wora, owszem większość pomimo przejechanych tysięcy kilometrów ma przeróżne maniery za kółkiem i nie najlepsze zachowania, ale to z racji dziad transów, bo chłopaki maja wypłatę z kilometra lub procenta i gonią na łeb na szyję.

ale powtórzę raz jeszcze, są też normalni kierowcy ciężarówek.
Popatrzcie ostatnio na zachowania "ryżego" z opla. kierowca kat. b i jakie numery odpierdzielał.

pozdro, i spokojniej. wszyscy jesteśmy użytkownikami dróg :-)
~Kierowca niezalogowany
8 października 2016r. o 15:25
Klucznick, zamilcz lepiej ! Żal mi ciebie i wszystkich którym dane było z tobą przebywać. Psychol jesteś i lecz się. Powinni cię zamknąć i wypałować po tym pustym łbie żłobie!

Zastosowana autokorekta

~też kierowca niezalogowany
8 października 2016r. o 15:31
~Frix napisał(a): Hehe dobre zapomnialem wlasnie dodac ze lejecie na wlasne kolo. Panowie nie ma sie co spinac, prawda jest taka jaka jest i trzeba to poprostu przyjąć. Sami sobie wyrabiacie opinie. Ciesze sie ze zarabiacie po 10tys super! Dla mnie mozecie zarabiac nawet 50. Ale nie tylko wy macie cieżką prace i wypadaloby sie zachowac na drodze w stosunku do innych. Tomek buraczku.. Piszesz zebysmy sie spotkali na A4 i co? Pokazesz mi srodkowy palec? Czy zrobisz to co najlepiej potrafisz, czyli wymusisz pierszeństwo? A jak pojade za toba zeby obic w koncu tą twoją mordeczke to sie zamkniesz w kabinie i bedziesz wołał przez cb kolegow.. Temat przerobiony, wiec nie strasz. Zapomnialem dodac tylko ze nie wszyscy kierowcy "tirów" to buraki, nie chodzi o to kto zna ile jezyków, czy kto ma jakie uprawnienia i czym jezdzi ale o zachowanie sie na drodze! To ze wam jest sie cieżej poruszać chyba kazdy rozumie ale nie trzeba przy tym wymuszac, pchac sie i traktowac innych jak śmieci.
Drogi Frixie,pozwól ,że Ci objaśnię o co chodzi w takiej jeżdzie ciężarówek zwanych tirami :czas jazdy jest ograniczony czasowo,ładunki są terminowe,również się zdarza,że brakuje miejsc na parkingach.Dlatego taki kierowca musi myśleć,by w dopuszczalnym czasie dojechać do określonego parkingu/by było miejsce też się martwi/,by w dopuszczalnym czasie jazdy dostarczyć terminowy ładunek,bo potem kary.Dlatego widzi się,jak jeden drugiego wyprzedza,choć ma niewiele większą prędkość.Trzeba to wszystko wiedzieć i rozumieć ,a nie wypisywać po chamsku takie słowa.Ale to trzeba mieć klasę i kulturę,nie wszystkim na drodze jednakowo się śpieszy,a drogi jakie mamy,takie mamy,gęsto na nich.Szanujmy się wzajemnie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza