Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~Frix niezalogowany
8 października 2016r. o 10:51
Hehe dobre zapomnialem wlasnie dodac ze lejecie na wlasne kolo. Panowie nie ma sie co spinac, prawda jest taka jaka jest i trzeba to poprostu przyjąć. Sami sobie wyrabiacie opinie. Ciesze sie ze zarabiacie po 10tys super! Dla mnie mozecie zarabiac nawet 50. Ale nie tylko wy macie cieżką prace i wypadaloby sie zachowac na drodze w stosunku do innych. Tomek buraczku.. Piszesz zebysmy sie spotkali na A4 i co? Pokazesz mi srodkowy palec? Czy zrobisz to co najlepiej potrafisz, czyli wymusisz pierszeństwo? A jak pojade za toba zeby obic w koncu tą twoją mordeczke to sie zamkniesz w kabinie i bedziesz wołał przez cb kolegow.. Temat przerobiony, wiec nie strasz. Zapomnialem dodac tylko ze nie wszyscy kierowcy "tirów" to buraki, nie chodzi o to kto zna ile jezyków, czy kto ma jakie uprawnienia i czym jezdzi ale o zachowanie sie na drodze! To ze wam jest sie cieżej poruszać chyba kazdy rozumie ale nie trzeba przy tym wymuszac, pchac sie i traktowac innych jak śmieci.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jm niezalogowany
8 października 2016r. o 11:19
~??? napisał(a): http://www.pupboleslawiec.pl/bol/oferty-pracy/oferty-pracy-na-rynku-l/propozycja-urzedu/r23048700341,OfPr161785-Kierowca-CE.html

Przepraszam, chodziło mi o to ogłoszenie. Do poprzedniego juz dzwoniłem a tutaj nie ma numeru telefonu.

To ten ze Słowackiego znowu jakiegoś frajera. Tadziu ucieszy się jak to zobaczy, ptaszyna wesoła. :-)
~Jm niezalogowany
8 października 2016r. o 11:21
"Szuka" uciekło mi.
~klucznick niezalogowany
8 października 2016r. o 11:23
~Frix napisał(a): Hehe dobre zapomnialem wlasnie dodac ze lejecie na wlasne kolo. Panowie nie ma sie co spinac, prawda jest taka jaka jest i trzeba to poprostu przyjąć. Sami sobie wyrabiacie opinie. Ciesze sie ze zarabiacie po 10tys super! Dla mnie mozecie zarabiac nawet 50. Ale nie tylko wy macie cieżką prace i wypadaloby sie zachowac na drodze w stosunku do innych. Tomek buraczku.. Piszesz zebysmy sie spotkali na A4 i co? Pokazesz mi srodkowy palec? Czy zrobisz to co najlepiej potrafisz, czyli wymusisz pierszeństwo? A jak pojade za toba zeby obic w koncu tą twoją mordeczke to sie zamkniesz w kabinie i bedziesz wołał przez cb kolegow.. Temat przerobiony, wiec nie strasz. Zapomnialem dodac tylko ze nie wszyscy kierowcy "tirów" to buraki, nie chodzi o to kto zna ile jezyków, czy kto ma jakie uprawnienia i czym jezdzi ale o zachowanie sie na drodze! To ze wam jest sie cieżej poruszać chyba kazdy rozumie ale nie trzeba przy tym wymuszac, pchac sie i traktowac innych jak śmieci.
za to co tu napisałeś to będziesz tego serdecznie żałował i twoi kolesie w maluczkich autach też,teraz będe wymuszał im baran będzie szybciej jechał tym ostrzej będzie chamował zabawimy się srixie,może któryś w-p-i-e-r-d-o-l-i w rów lub drzewo :P wtedy PKP ci zostanie :P
~Do klucznika niezalogowany
8 października 2016r. o 11:27
Uważaj żeby prokurator cię nie spowolnił za ten wpis.
8 października 2016r. o 11:43
Ty klucznik widzę że wykształcony jesteś i inteligentny jak na tirowca... Popraw mnie jeśli się mylę: polonistyka jak sądzę po słownictwie?
8 października 2016r. o 11:45
Testy psychologiczne też przeszedłeś? No to dawaj, gdzie można cię spotkać? Najlepiej w tygodniu w godzinach urzędowania pewnych urzędów.
~klucznick niezalogowany
8 października 2016r. o 12:21
~Do klucznika napisał(a): Testy psychologiczne też przeszedłeś? No to dawaj, gdzie można cię spotkać? Najlepiej w tygodniu w godzinach urzędowania pewnych urzędów.
nie strasz mnie bo się nie boję,i p-i-e-r-d-o-l się i uważaj na wymuszających w ciężarówkach żebyś w rowie nie skończył,śmiać mi się chce z takiego ciecia jak ty,możesz sobie wiesz co :P rozbawiłeś mnie :P gdybyś jeden z drugim jeżdził przepisowo to byś nawet ciężarówek na drodze nie zauważał,jak chcesz zrobić porządek na drogach to zacznij od siebie i nie strasz bo jeszcze ci ktoś do dupy nakopie pajacu na gumce z majtek :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza