Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~klucznick niezalogowany
8 października 2016r. o 16:00
~Kierowca napisał(a): Klucznick, zamilcz lepiej ! Żal mi ciebie i wszystkich którym dane było z tobą przebywać. Psychol jesteś i lecz się. Powinni cię zamknąć i wypałować po tym pustym łbie żłobie!
kierofca chyba opla kadeta,bo kolega po fachu by mnie nie obrażał, :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klucznick niezalogowany
8 października 2016r. o 16:01
~klucznick niezalogowany
8 października 2016r. o 16:20
~Frix niezalogowany
8 października 2016r. o 16:38
Też kierowco, wiem ze macie okreslony czas, wiem ze macie tachografy ktore was ograniczaja w pewien sposób, wiem ze sa kary itd. Ale musicie sobie zdawac sprawe ze jedziecie czesto ponad 30t skladem i pchajac sie lub wymuszając mozecie kogos zabic! Tylko o to chodzi tak naprawde. Idioci sa wszedzie. Ale ktos jadac osobówka raczej nie zrobi Ci krzywdy.. Wiem ze osobówki wam nie ułatwiają pracy ale chamstwo i nerwy z waszej strony nic nie poprawia.
~klucznick niezalogowany
8 października 2016r. o 16:59
~klucznick niezalogowany
8 października 2016r. o 17:03
~Frix napisał(a): Też kierowco, wiem ze macie okreslony czas, wiem ze macie tachografy ktore was ograniczaja w pewien sposób, wiem ze sa kary itd. Ale musicie sobie zdawac sprawe ze jedziecie czesto ponad 30t skladem i pchajac sie lub wymuszając mozecie kogos zabic! Tylko o to chodzi tak naprawde. Idioci sa wszedzie. Ale ktos jadac osobówka raczej nie zrobi Ci krzywdy.. Wiem ze osobówki wam nie ułatwiają pracy ale chamstwo i nerwy z waszej strony nic nie poprawia.
skończ p-i-e-r-d-o-l-i-ć błażnie wczoraj w terenie zabudowanym wyprzedza mnie vw pastuch na przejściu dla pieszych ,jadąc jego tropem nie był szybciej odemnie więc po co to zrobił ?srix znasz odpowiedz?a może to ty byleś błażnie?
~Frix niezalogowany
8 października 2016r. o 17:48
Tee srucznik blazen to ty i twoj stary.. Jezeli Cie tak wyprzedzil to jest burakiem takim samym jak ty. Pewnie wlokles sie tym swoim tirem zeby za duzo nie spalic zeby bylo co spuscic w krzakach..
~ niezalogowany
8 października 2016r. o 18:46
Klucznik nie odpowiadaj człowiekowi ,w pewien sposób ograniczonemu,żeby nie powiedzieć dosadniej.Na nic tłumaczenia,zupełny brak empatii,nie zniżaj się do takiego poziomu.Ludzie rozumni wiedzą,że gros towarów odbywa się transportem drogowym,że dzięki kierowcom tych ciężarówek,towar jest na czas u odbiorców i w sklepach.Że nie należy im pracy utrudniać,a już szczególnie ubliżać.No, ale nie wszyscy to rozumieją,taki ich poziom.Szerokości,szczęśliwości się życzy Tym,co na drodze,co w pracy dla nas wszystkich. :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!