~Jasnozielona Mina napisał(a): Klucznick pał o zluzuj majty!imbecylu nawet wysłowić się nie potrafisz!a masz prawo jazdy chociażby beeeeeeeee?
klucznick napisał(a):~~Rudoczerwona Słonecznica napisał(a): ,,nawet do sprzątania kibla trzeba mieć predyspozycje i zamiłowanie.''nie zarabiam 5000 i nie szkoda mi 2,5 euro na prysznic,a ty ile zarabiasz i jak często się kąpiesz?pachy golisz cz potem walą,a jaja ogolone cz pot cieknie i wali gównem gnojem i obornikiem,jeżeli chcesz kogoś rozliczać z mycia to zacznij od siebie.
Ty tego nie posiadasz dlatego myjesz sie tylko raz w tygodniu .szkoda ci 5 złociszy z tych 5 tysi ,jakie zarabiasz .
~Ceglastoczerwona Fasola napisał(a): Rudoczerwona słonecznica, zanim zaczniesz komuś wrzucać, spójrz na siebie.... Klucznick ma chociaż odwagę się zalogować.... I kto tu gra ;]
~~Rudoczerwona Słonecznica napisał(a):to prawda mam dużego,lubię cipki,nikogo nie muszę grać bo gdybyś mnie zobaczył to omijałbyś mnie drugą stroną ulicy,a imię mam typowo słowiańskie i nie brzmi ono Janusz.przykro mi że jestes skończonym imbecylem,a jeszcze raz zobaczę słowo tucznik to się policzymy.klucznick napisał(a):~~Rudoczerwona Słonecznica napisał(a): ,,nawet do sprzątania kibla trzeba mieć predyspozycje i zamiłowanie.''nie zarabiam 5000 i nie szkoda mi 2,5 euro na prysznic,a ty ile zarabiasz i jak często się kąpiesz?pachy golisz cz potem walą,a jaja ogolone cz pot cieknie i wali gównem gnojem i obornikiem,jeżeli chcesz kogoś rozliczać z mycia to zacznij od siebie.
Ty tego nie posiadasz dlatego myjesz sie tylko raz w tygodniu .szkoda ci 5 złociszy z tych 5 tysi ,jakie zarabiasz .
Tuczniku czy ty za kierownicą ciężarówki też jesteś takim nieokrzesanym chamem ,prymitywnym prostakiem i wieśniakiem na jakiego pozujesz na Bolcu ? Z taką psyche nie powinieneś móc prowadzić u Falco taczki ,a co dopiero dużego.
Pewnie jesteś ćipom tylko grasz twardzielu miętki Januszu .