Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Pracodawcy C+E

~Ziemistoszara Lnica niezalogowany
10 czerwca 2018r. o 21:46
Wrotyczu pakuj plecak, jutro do szkoły ;]

Zachowanie godne przedszkolaków...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Złocistobrązowa Bergenia niezalogowany
10 czerwca 2018r. o 21:46
Tucznik cioto wrzuć zdjęcie swoje p.edale a nie chowasz się za agresywnym słowami. Dla wszystkich tu, bez wyjątku jesteś sfrustrowaną c.iotą. Opuść ten portal pajacu.
10 czerwca 2018r. o 21:47
O, kolejny gimnazjalista się pojawił ;)
Mocny w necie..... a dalej sobie dokończcie ;]
~Brunatnoczarny Wrotycz niezalogowany
10 czerwca 2018r. o 22:23
Jak ja do szkoły chodziłem,to ty droga lnico na księdza Zorro wołałeś. A na muchy pty pty.
10 czerwca 2018r. o 22:46
No to trzymaj odpowiedni poziom, godny Twego wieku. Niestety, ale Twoje zaczepki są na poziomie gimnazjalisty, który poszczeka sobie w internecie i napawa się dumą z wywołanych przez siebie g*wnoburz ;]
14593
#klucznick nieaktywny
11 czerwca 2018r. o 8:58
~Złocistobrązowa Bergenia napisał(a): Tucznik cioto wrzuć zdjęcie swoje p.edale a nie chowasz się za agresywnym słowami. Dla wszystkich tu, bez wyjątku jesteś sfrustrowaną c.iotą. Opuść ten portal pajacu.
jak jesteś taki mocny w gębie to napisz mi na priv gdzie mam podjechać to ci ryj przefasonuje już tu paru takich kiedys mocnych było,a na spotkanie nie przyszli ze strachu,nawet jeden kozak adres podał tylko że nie swój bo to tchórze tak jak ty.

Dopisane 11.06.2018r. o godz. 08:58:

założe się że nie posiadasz nawet podstawowego uprawnienia na prowadzenie pojazdu mam na myśli taczkę lub rower,a już nie wspomnę o B lub C.dlatego w moich oczach jesteś njkim.
~Płowobrunatny Bratek niezalogowany
11 czerwca 2018r. o 9:11
Co Krzysiu, pierwsza pauza?
~Malinowy Lilak niezalogowany
11 czerwca 2018r. o 10:04
Klucznik już psy w gieralowie chciał ratować pół dolnego Śląska zaprosił tylko jakoś nie poszło nawigacja padła
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza